Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SOUNDSTREAM v.s ELITE CAR AUDIO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני כמו רוב הפורום מצטרף להמלצות על יוסי.

בעל מקצוע ברמת אומן, ובנוסף מדובר על אדם ישר ואמין שאין כמותו.

אני הייתי הולך אליו בעיניים עצומות, ואת זה אני יכול להגיד עם היכרות עמוקה עם שלל העבודות שביצע לאורך השנים.

under construction..

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1,000 ש"ח להתקנה זה מכובד מאוד, השאלה מה זה כולל.

התקנה טובה לדעתי צריכה לכלול:

1. שימוש בחיווט איכותי. לא 8 גייג' שהוא למעשה 10 גייג' ולא כבל מתח שתוך יומיים יתחמצן. חיווט רמקולים של לפחות 1.5 מ"מ ו RCA עם שכבת בידוד כפולה לפחות.

2. בידוד אקוסטי בדלתות. שים את הרמקול הכי איכותי בעולם בתוך תיבת פח ולא תקבל מזה כלום.

3. בידוד בין הרמקול לדלת ע"י טבעת עץ, גם אם אין צורך בהגבהה.

4. למקם את הרמקולים במיקום הטוב ביותר, ולא במשלושי המראות כי זה נוח למתקין או במקומות המקוריים, הם ממש לא תמיד המקומות הכי טובים.

אחרי שההתקנה (וההרצה במקרה של רמקולים \ סאב חדשים) יש להתחיל לכוון את המערכת. כיוון מערכת לוקח לא יום ולא יומיים, גם במערכות פשוטות. לכיוון מערכת כבר לא צריך את עזרת המתקין אלה רק את האוזניים שלך.

איתמר.

אני לא מכיר אף מתקין, עד כמה שיהיה חפר, שיעשה הכול זה ב1000 שקל. כולל איטום דלתות? אולי עם חומרים לאיטום גגות, אבל גם זה לא. ועד "למקם את הרמקולים במיקום הטוב ביותר, ולא במשלושי המראות כי זה נוח למתקין או במקומות המקוריים"? זאת אומרת איזה שהוא סוג של בניות/פודים? וגם חיווט איכותי? והכול זה ב1000 ש"ח?!!!

תנו לי את הטלפון?! :lol:

פורסם

לפי מייטב הבנתי לדעתי איתמר לא התכוון שכל זה יכנס ב 1000 ש"ח אלא:

א. שבסכוף כזה ההתקנה צריכה להיות איכותית.

ב. הוא הסביר מה זה התקנה איכותית, לא התכוון שבסכום הזה כל יכנס.

הרי שאיתמר יודע מה המחיר של קיט בידוד לשני דלתות, וההתקנה שלו.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

שלום לכולם, אני די חדש בפורום ונמצא בעצמי בשלבי בניית המערכת שלי שטיפ-טיפה מתעכבת עקב חריגה בתקציב (שירשור+תמונות ברגע שתסתיים).

את ישראל ורוני אינני מכיר באופן אישי, אך מהתגובות פה בפורום התרשמתי שהם מתקינים על הכפאק.

בעקבות המלצות חברי הפורום פניתי ליוסי מ - ELITE CAR AUDIO לשם יעוץ ולשם בניית מערכת. עלי לציין כי על-אף התשבוחות פה בפורום, ועל אף הציפיות-החיוביות איתן הגעתי אליו, עדיין הצליח יוסי להפתיע אותי לטובה. לאחר שני שלבים של התקנה, עלי לציין כי הרושם שהתקבל אצלי על יוסי הוא:

האדם ניחן במידת סבלנות נדירה, תודעת שירות גבוהה, מחוייבות עצמית לביצוע העבודה על הצד הטוב ביותר, וכמובן, ידע-מקצועי רב, וידי-זהב.

פורסם

רוני,

ברור לי, שאיתמר מכיר את המחירים. אבל אני לא בטוח, שבחור שמחפש כאן את הייעוץ יודע להפריד בין "1,000 ש"ח להתקנה זה מכובד מאוד" לבין "התקנה טובה לדעתי צריכה לכלול".

לפי דעתי עבור סכום כזה הוא יכול לצפות לעבודה נקייה בלי לשבור/לשרות כלום עם חיווט זול, רמקולים במקומות המיועדים עם טבעות וכיוונים התחלתיים. בלי איטום/בניות/וון דן הול וכו'.

פורסם

גם אני ממליץ בחום על יוסי מECA.

יחס ורמת שירות שלא רואים בארציינו, והבחור פשות כישרון.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

אני לא מתמצא במחירי מתקינים, לא של יוסי ולא של כל אחד אחר. הפעם האחרונה בה הייתי אצל מתקינים שעשו לי עבודות על הרכב הייתה בשנת 2005, מאז עשיתי הכל לבד.

עם זאת, 1,000 ש"ח זה תקציב יפה להתקנה איכותית, שמין הסתם לא תכלול בידוד בדלתות אבל כן תכלול את כל מה שציינתי מעלה. חומרי בידוד לכשעצמם יקרים מאוד ובכיף יכולים להגיע ל 1,000 ש"ח עלות חומר רק לבידוד הדלתות. תוסיפו לזה עוד X שקלים עבודה והגעתם להתקנה קומפלט שבכיף יכולה לעבור את ה 1,500-2,000 ש"ח.

אני חוזר וטוען שמשקל התקנה איכותית שווה הרבה יותר מהרכיבים המותקנים בה, ועכשיו כל אחד מוזמן לעשות את החשבון הפרטי שלו :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

הבנתי. אז כשאני בא אליו לבקש המלצה למחיר, להוריד את החלק של האיטום לדלתות, כי הרי שזה יעבור בוודאי את ה1000 ש"ח להתקנה. כן אבל לבוא עם הדרישות הנוספות שכתבת והן בגדר חובה.

תגיד לי אם הבנתי אותך נכון :)

תומר.

פורסם

לדעתי בידוד בדלתות הוא חלק בלתי נפרד מההתקנה. אני אשאל שוב, מה שווה הרמקול הכי יקר בעולם כאשר הוא מותקן בתיבת תהודה מפח דקיק ורועש?

לדעתי 1,000 ש"ח הוא תקציב מכובד ביותר לעבודת המתקין (כולל חומרים, בלי בידוד). אני לא רואה שום סיבה שמחיר התקנה יהיה גבוה יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

איתמר, באמת אני מצטער אם אני מציק או משהו.

הידע שלי שואף לאפס בענייני סטריאו. במהלך החודשיים האחרונים שקראתי חצי מהפוסטים כאן, הצלחתי להרכיב לי חלקים טובים של מערכת וזה כול מה שאני יודע. מלבד זאת, אין לי שמץ בענייני התקנה. אז שוב, מצטער אם אני מציק.

אז, ב1000 ש"ח אני אמור לבקש את כול הדברים שכתבת לעיל? או שזה יעבור את התקציב של 1000 ש"ח התקנה?

להזכירך, בסכום 1000 ש"ח כללתי תיבה לסאב-וופר. אני דל בתקציב. אולי, יש אפשרות להתקין אצלו התקנה בלי הבידוד ולבודד אח"כ או שזה אומר להתחיל את כול ההתקנה מחדש?

העיקר כרגע - סאונד גבוהה ואיכותי כפי שניתן להשיג ב3200 ש"ח (ובגלל התיבה, גלשתי כבר ל3400 ש"ח) המטרה שתבוא אח"כ תהיה לנצל את איכות הצליל עד הסוף.

תודה מראש,

באמת,

תומר.

פורסם

בקיצור: רק התקנה, טובה ואיכותית, תעלה +- 1000 ותיבה CUSTOM MADE עוד +- 700.

אבל אם תקנה פלטת MDF ותתן לנגר שיחתוך לפי מידות שלך ותבנה תיבה בכוחות עצמך לא תעבור את ה 250 ש"ח. ועוד תישאר לך יותר מחצי פלטה ספייר.

ד"א +1 ענק ליוסי..

פורסם

טיפ: אם תנסה לדחוף באלף שקל את כל העולם, תקבל נעל..:-)

עלות של בידוד -חומרים ועבודה- איננה דבר של שקלים בודדים. אם אתה כרגע מתוקצב באלף להתקנה, תשהה ותדחה את עניין הבידוד. אל תתפתה לבצע עבודת בידוד/איטום בחמישה שקלים.. כל הערך המוסף שמתקבל מזה הוא רק אם זה מבוצע עם מספיק חומר ובקפידה. אחרת זה גם יכול להיות מתכון 'מוצלח' לבעיות ואפילו לרעשים.

:idea:

שוחחת והתייעצת כבר עם יוסי ושמעת מה בפיו? כי נראה לי שהתקנה כמו שצריך [ללא שידרוגי חווט וכו'] + תיבה יכולה להיות סביב המחיר הזה+-.

אגב, לשאול שאלות זה לא להציק. זו המטרה של הפורום. תשאל ותמשיך לשאול בכיף עד שתקבל תשובות.

פורסם

אני דווקא הייתי מתחיל מחיווט טוב. בלי להתפרע עם ציפוי כסף, אבל כבל רמקולים ברמה של OMEGA AUDIO ו-RCA עם סיכוך טוב. במיוחד RCA כדי לא להתחיל הכול מחדש ולא לחפש מאיפה נכנסים הרעשים. אם תצליח להכניס את התיבה, מה טוב. אם לא - תבנה לבד. את האיטום אפשר להוסיף אחר כך, אם יהיה רצון, צורך וכסף. כנ"ל לגבי בנייות. אני גם ממליץ לבקש את הצעת המחיר בשתי המקומות ואחר כך לקבל את החלטה.

נ.ב. הייתי משנה את הכותרת ל-SOUNDSTORM VS. ELITE CAR AUDIO

פורסם

אז מה שאני אעשה זה אבוא אליו עם נתוני המערכת שאני רוצה, ועם האוטו.. ואשאל אותו מה הוא ממליץ בידיעה שאם יש צורך אני יחזור אליו בעתיד לשדרוגים נוספים..

נקווה שהוא באמת כזה אמין.. אני בכול מקרה אעדכן ואעלה תמונות.

אני עושה נכון?

תומר.

פורסם

היי, אני לא מבין גדול ולא מעודכן סטריאו לרכב היום אבל בגדול נראה שאתה כבר מבין את המונחים ואת האפשרויות.

מכל ההמלצות שאני שומע פה על יוסי בהחלט נראה לי שאפשר וכדאי לשמוע לעצתו של בעל מקצע מומחה בתנאי שאתה מבין את האפשרויות והחלופות, אתה יודע מה מגבלת התקציב שלך, אתה יודע לאן אתה רוצה להגיע בסופו של דבר וכמה אתה רוצה להשקיע בסופו של תהליך ונבוסף אתה כמה עם עצמך ועם בעל המקצוע שמייעץ לך לגבי ההשקעה העתידית.

אם תגיד לעצמך שאתה "כנראה " עומד להשקיע בעתיד הקרוב עוד X אלפי שקלים ובסופו של דבר זה לא יקרה אזי ההמלצה יכולה להיות לא רלוונטית.

• תוכן חדש...