Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SOUNDSTREAM v.s ELITE CAR AUDIO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בערך 600 ש"ח. אבל זה לא אומר כלום, הדלת שלך היא ביזיונית במקרה הטוב ואין שום טעם בדרייבר מפלצתי ככל שיהיה בדלת שכזו לא אטומה.

אני מציע שתפשפש עוד קצת בכיסים ותמצא את התקציב להתקנה ראויה + איטום.

...CASKA for life

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה התעוררת ? אתה רומז למשהו ? ראית איך נראית הדלת שלו מבפנים ?

154661952.jpg

אין שם כלום. אז יאללה דבר לעניין או שתשב לחפש באינטרנט תמונות של דלת מקבילה שמיוצרת ב ZENON בנויה יותר טוב ועולה 200 שקל..

שיזו - אם יש חומר איטום צריך לקחת בחשבון שההתקנה תעלה יותר, מדובר בהמון עבודה.

...CASKA for life

פורסם

אני לא רומז לכלום, אני אומר.

זה יפה לקבל המלצה ממישהו לפשפש בכיסים ולמצוא כסף, בשעה שהוא עצמו מחפש "מתנדבים".

במיוחד כאשר מדובר על מערכת ב3000 ש"ח.

סה"כ קצת הומור לא מעבר, אבל כנראה שצריך לבחור פה מילים בקפידה, אחרת קופצים פה עם בדיחות עצובות על ZENON.

לפחות למדו בפורום מילים חדשות ללקסיקון.

נלך איתך, מה קורה עם ענקית האודיו מיפן דיימונד אודיו?:lol:.

למעשה, אני מגיב לענינו של השרשור יותר ממך, כי אתה ממליץ לו לשים חצי מהתקציב על בידוד, בסוף יהיה לו רכב אטום אבל כל מה שיותקן שם זה טוויטרים של פיוניר.

------------

ובקיצור ואם זה לא הובן, אין טעם להשקיע באיטום כאשר התקציב הכולל של המערכת הוא 3000 ש"ח.

ואגב, זה ממש לא משנה איך הדלת נראית ערומה מבפנים.

כי 1. לא מדובר על חומר איטום אלא על חומר בידוד.

2. החומר לא נועד להפוך את הדלת לתיבה אטומה, אלא נועד להפחית קרקושים,רעשים ורזוננס.

כל סגולה אחרת שמייחסים לא היא מיקרית בהחלט.

אין שום הגיון בלראות כמה הדלת "ריקה" ולהשליך מזה על חומרי בידוד.

כבר ראיתי, שמעתי,התקנתי וכיוונתי מערכות ברכבים עם דלתות עשויות נייר ללא כל בידוד, והייתה תוצאה נהדרת.

יש מספיק דברים לעשות לפני בידוד כדי לקבל תוצאה טובה, את הכסף כדי לתעל למקומות יעילות יותר.

under construction..

פורסם

ניר אני חושב שאו אני או אתה מתבלבלים.., הת'רדים קצת התערבבו אבל שיזו מתקין ברכב שלו סט קומפוננט של 3000 ש"ח ומתכנן מגברי BILLET/SAZ1500 וסאב של JL audio 12w7. מערכת כזו מושקעת דורשת איטום בדלתות וגם מבחינה כלכלית עדיף לבחור לסגור את הסיפור בשלב ההתקנה ולחסוך כמה שקלים.

ועכשיו אליי - הג'וק של ה SQ תפס אותי לא מוכן ובמהלכם של פרוייקטים גדולים יותר מאודיו לרכב. אני מנסה לשלב אותו יחד עם הכל ובגדול אני אוגר ציוד ורכיבים לרכב הבא שבו תיעשה בנייה ל 3 WAY כמו שצריך. עם זאת, אני אשמח אם תהיה לי האופציה להרכיב 3 WAY ברכב הנוכחי בעלות זניחה (ויש לא מעט חברי פורום אדיבים שהסכימו לעזור..) ובכך לצבור ניסיון כדי להגיע לשלמות יחסית ברכב הבא.

בכל אופן, הכל ברוח טובה ושתהיה לכולנו שנה טובה.

...CASKA for life

פורסם

ההמלצה החמה שלי היא על סדנת ECA.

בניגוד מוחלט לדברים שנכתבו כאן לעיל, בהתקנות 'רגילות', 'סטנדרטיות' ו'פשוטות', המחירים אינם יקרים, אך נניח ואתה רוצה לשדרג את החווט לרמה גבוהה יותר לדוגמא, מן הסתם זה יעלה לך תוספת של שקלים.

פורסם

אני אלך אל ECA עם הפרטים שקיבלתי ממנהל הפורום, איתמר.

נבדוק מולו כמה תעלה ההתקנה עם כול הדברים שכתב איתמר, ונקווה שזה לא יעלה על 1000 ש"ח.

פורסם

גם אני ממליץ על ECA.

כבר הייתי בעבר אצל שמעון (סאונדסטורם) לקבל הצעת מחיר והרגשתי שמנסים לדחוף לי דברים שאני לא צריך, כגון חיווט יקר ועוד הפלצות מיותרות.

ממליץ בחום על יוסי מ ECA, אין על העבודה והיושר שלו.

פורסם

אפילו לא החזרתי לסאונדסטורם טלפון, כי גם אני הרגשתי את זה דרך הטלפון.. כשהוא התחיל לבלבל לי את השכל שאני צריך חיווט ב1000 ש"ח (רק על החוטים יענו).

פורסם

מצטרף להמלצות החמות על יוסי מ ECA.

הוא פשוט מקצוען במלוא מובן המילה. נמסתי מלראות את אחת מהעבודות שלו (בפעם המי יודע כמה) השבוע.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...