Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניכת ביה"ס מסלולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והנההההההה התמונות של היום !

http://www.pbase.com/crow5/maslulim_happening

התמונות צולמו ע"י YOURS TRULY, והועלו לאינטרנט ע"י SLOW SPEINTER, ועל כך לו התודה !

(אגב, למי שתהה, אני זה הבחור ליד ה M COUPE.... :p )

(ו SLOW SPRINTER הוא הבחור ליד ה PT CRUISER....)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

(ו SLOW SPRINTER הוא הבחור ליד ה PT CRUISER....)

לבחור יש טעם טוב במכוניות

:lol:

קודם כל אני רוצה להבהיר שאני לא עובד עבור בי"ס "מסלולים" ואין לי כל קשר עסקי עם ראם סמואל.

ובכל זאת אני רוצה להודות לכל מי שהגיע היום לארוע באשדוד. זו רק דעתי האישית – אם כל המועדונים, הפורומים והארגונים המקצועניים והחובבנים יתחילו לפרגן אחד לשני ויתחילו לעזור אחד לשני... אז, ורק אז - נתחיל לראות קידום רציני (וחוקי) בתרבות ובספורט המוטורי בארץ.

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

מצד אחד אני מסכים עם מה שערן אמר,אבל מה לעשות התחלה זו התחלה.צריך לדעת גם לפרגן,אני חושב שזוהי נקודת יציאה די טובה להתפתחות התחום המוטורי בארצנו.

כשהגעתי לשם וראיתי את כל מכוניות שהיו בחנייה כבר נפתחו עניי,היו חסרים קצת הוואגים לא?

היתה סך הכל אווירה די רגועה עד שאנשים התחילו לעשות רייסים ביציאה מהחנייה.וכשביקשו מהאנשים להתרחק מאחורי קווי המסלול בפתאומיות שכזאת הם כולם נהיו חרשים.

המסלול: המסלול אכן היה קטן לטעמי והמדריכים(אולי בגלל ההתרגשות) לא בדיוק ידעו איפה בלם החנייה ממוקם או באיזה עוצמה ומתי למשוך אותו.

עוד דבר קטן שהפריע לי שביקשתי קולה קרה והביאו לי אותה חמה פשוט מחדל!!! :mad:

לסיכום היה כיף!!!!

*בעל אאודי A6 כחולה כהה( 3ליטר) אם אתה קורא את זה נא לפנות אלי בפרטי *

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

רק להבהיר, מה שרשמתי לא היה על מנת להכפיש

יש בי המון כבוד לראם ולהשגיו, המפגן שהיה היום היה מאוד לא מקצועי לדעתי, גם מבחינת רמה וגם מבחינת בטיחות.

חוץ מראם עם האיבו, וגל שהראה שליטה, שאר המדריכים פשוט לא סיפקו סחורה שמתבקשת ממדריכי נהיגה מתקדמת לדעתי.

היו הרבה מנחתים שאורגנו בצורה יותר מקצועית בטיחותית ומהנה, והנהיגה שהופגנה שם היתה יותר מעניינת.

זה מה שאני חושב, מצטער אם אני פוגע במישהו, זאת לא הכוונה.

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם

אני נהניתי מאוד לפגוש את החבר'ה מה'אולד סקול' של פורום מכוניות... למשל, ג'רמי, אוהד, יגאל, ערן, עזר, רוני, דני, רונן ועוד...

חוצמזה ההצגה על הלאנסרים כנראה דרשה יותר תכנון מקדים ואולי מציאת מקום עם יותר אופציה להאצה ברוורס עם חמישה אנשים ברכב, אבל עדיין אני חושב שרמת הנהיגה הייתה פחותה בהרבה מאוד ממה שציפיתי ממדריכים.

ההצגה של ראם על האבו חיממה לי את הלב.

בג'ימקאנה מאוד נהניתי, ואשאיר את התירוצים שלי ל"למה הפסדתי וכו'" רק למי שירצה לשמוע... :-)

לצערי רמת הבטיחות באירוע שנגבה עליו כסף באמת הייתה נמוכה ומסוכנת ממספר אירועים שאורגנו ע"י ותיקי IOL המוזכרים למעלה-ללא תמורה.

בברכה,

ירון- Understeer, understeer, and more boring understeer.

סופ"ש רגוע.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אז לאחר שקראתי חלק מהתגובות שנרשמו בתרד הזה אני חייב לציין שחלק מהתגובת ממש לא במקום

זה מה שקורה שמארגנים אירוע כזה בחינם ישר מתחילים לחפש מה לא היה בסדר במקום להגיד תודה שמשהוא מוציא לפועל כזה אירוע בארצנו ולברך על כזה אירוע.... וחבל שאלו התגובות והתודות של חלק מהאנשים

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
עצוב, זה מה שהיה שם

לדעתי לא שווה את הנסיעה, ספורט מוטורי או לא

"מדריכים" אלק שעל מסלום הביתי לא מצליחים לעשות J TURN זה פשוט מעצבן, נכון יש 5 אנשים באוטו, SO FUCKING WHAT ?

מדריכים שלא מצליחים להוציא את התחת של האוטו ונכנסים לתת היגוי, ובסוף מושכים הנד-ברקס ל180 פוטוגני....LAME

הבטיחות היתה על הפנים, שוב "המדריכים" אלק, לא מסתכלים לסוף הישורת לראות שלנסר הסתחחרה, טונות של דאווין מלא כמעט פגוש בפגוש

ראם עשה קצת שמח, אבל ניכר שהוא לא בכושר שבו הוא היה "אלוף צרפת" שמזכירים את זה כל 2 דקות.

לדעתי עלוב, אין אטרקציות, אין בטיחות, אין סיבה לבוא למסלולים

לכל ההשמצות שלך ושל הבחור השני שהשתלח אני אגיב מחר - אני עייף מדי.

נושא הבטיחות אכן היה בעייתי ויטופל בורה טובה יותר במפגשים הבאים.

בקשר לרמת המדריכים:

תנסה אתה לעשות משהו עם לנסר עמוסה לעייפה באנשים, שבקושי מאיצה, ועוד במצב שכל הקהל עולה על המסלול ואי אפשר לנצל את כולו על מנת לעבוד כמו שריך, ואז נראה אותך חכם.

לכל מי שלא ידע: מדריכים במסלולים עוברים קורס התמחות בן 5 מפגשים, והטובים מבוגרי הקורס הזה עוברים תקופת חניכה ארוכה, אשר במהלכה הם לומדים את כל הקורסים המוצעים במסלולים, ורק לאחר תקופה זו - אם הם מאושרים ע"י ראם - הם מוסמכים כמדריכים במסלולים.

בקשר לראם ולאבו - לכל ה"חכמים": המכונית היתה בסט-אפ של עפר על צמיגי כביש. לצמיגים האלו לוקח זמן להתחמם ולהגיע לטמפ' עבודה - ולפיכך במסגרת הקצרה שהיתה ראם עשה את הטוב ביותר. ולכל מי שטוען שראם "שכח את העבודה" אני אזכיר שבג'מקאנה האחרונה ראם קיצר את הזמן הטוב ביותר של היום ב 4 שניות שלמות - עם רכב לא שלו. עם כל הכבוד למלעיזים (ואין לי הרבה כבוד) לכולנו (כולל אותי) יש עוד המון מה ללמוד מראם לפני שנתחיל להשתלח בו.

ולסיום: אנחנו במסלולים פתוחים לקבל כל סוג של ביקורת שהיא - כשהיא נעשית בצורה עניינית ומעל השולחן - ולא כשמישהו מסתתר מאחורי ניק בפורום. אם אתה, או כל אחד אחר, חושב שהוא נהג טוב יותר מהמדריכים שלנו, הוא מוזמן לבוא ולעשות קורס הדרכה במסלולים ולהיות מדריך.

ובנימה אישית: אני לא אומר שאנחנו מושלמים, אבל אני (בתור מי שהיה שותף לארגון) כן אומר שעשינו את המיטב במסגרת האפשרויות כדי שאתם תהנו. יש לנו עוד מה לשפר? בטח שכן! אבל בתור אנשים שהתחום המוטורי קרוב לליבם, אני מצפה לקצת יותר פירגון ואם יש לכם מה לומר - אז עצות בונות יעזרו מאוד - השתלחויות קצת פחות.

Fazer

שטוען שאם כל מה שיש לכם לומר זה להגיד שהכרוז מר שלאבו יש 400 כ"ס אז אתם במצב רע

פורסם

ואני שואל.... למה לשקר על אנשים סתם ככה????

האוטו מתחרה בגרופ N שהם מוגבלים ל180 כ"ס אם אני לא טועה....

אתה טועה.

OK

אני טועה תקן אותי....בבקשה.....

אבל אני בטוח שלא היה לה 400 כ"ס....

ולsronis

אני לא היחיד שראה איך שהם נהגו!!!

הם לא נהגו טוב בכלל והיה אחד שכמעט איבד את האוטו :shock:

ולגבי הEVO נכון מכוניות ראלי נכנסות לתת היגוי אם אתה כשרוני מאוד....

בקיצור היה אכזבה ואני לא היחיד שאומר את זה....

ואני לא ישלם להם שקל על ה"קורס" שהם מעבירים....

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

מי אתה מר צפלוח שתגיד שמישהו מהם "כמעט איבד את האוטו"???

המדריך שנהג באוטו השחור בהדגמות הסלאלום עשה אותו יפה ומלהיב לדעתי, העברות משקל בסלאלום תמיד מהנות לצפיה ונהיגה.

ומה הקשר שהם לא מורי נהיגה? כדי לדעת לצאת מהיגוי יתר צריך לדעת את תקנה 54א'?

מה הניסיון שלך עם מכוניות ראלי חביבי? אתה צופה קבוע בשידורים ביורו? נחמד.

למכונית גרופ-N יש 250-270 כ"ס.

אני לא יודע אם אתה מעליב יותר את עצמך בתגובות שאתה רושם או את אלה שחושבים שזה לא גיבוב שטויות מוחלט.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

ירון זורע צודק במאה אחוז.

אדון פוקוס RS, כנראה שאתה שייך לזן הישראלי הזה שבטוח כל כך שהוא יודע יותר טוב. תיכף תלך ותלמד את מדריכי מסלולים איך נוהגים. אני יכול לומר לך מהרבה ניסיון בג'ימקאנות שזה לא כל כך פשוט כמו שזה נראה, ובנוסף - לא צריך לדעת להחליק את הרכב בדיוק כמו שזה מתאים לאדון פוקוסRS בשביל לדעת ללמד נהיגה מתקדמת כמו שצריך.

אל תשלם על קורס נהיגה, תמשיך במנהגי הנהיגה השגויים שלך, בהצלחה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מי אתה מר צפלוח שתגיד שמישהו מהם "כמעט איבד את האוטו"???

המדריך שנהג באוטו השחור בהדגמות הסלאלום עשה אותו יפה ומלהיב לדעתי, העברות משקל בסלאלום תמיד מהנות לצפיה ונהיגה.

ומה הקשר שהם לא מורי נהיגה? כדי לדעת לצאת מהיגוי יתר צריך לדעת את תקנה 54א'?

מה הניסיון שלך עם מכוניות ראלי חביבי? אתה צופה קבוע בשידורים ביורו? נחמד.

למכונית גרופ-N יש 250-270 כ"ס.

אני לא יודע אם אתה מעליב יותר את עצמך בתגובות שאתה רושם או את אלה שחושבים שזה לא גיבוב שטויות מוחלט.

הנסיון שלי במירוצים מועט אומנם אבל יש לי הרבה ידע.....

והמדריך אכן כמעט איבד את האוטו!!

ואני מכיר את ראם והשיטת לימוד שלו שהיא לא נהיגה ספורטיבית אלה ניגת ראלי על כביש....

לדעתי הקורסים שלו יקרים מידי למה שהוא מלמד שם!!

זאת דעתי :wink:

פורסם
ירון זורע צודק במאה אחוז.

אדון פוקוס RS, כנראה שאתה שייך לזן הישראלי הזה שבטוח כל כך שהוא יודע יותר טוב. תיכף תלך ותלמד את מדריכי מסלולים איך נוהגים. אני יכול לומר לך מהרבה ניסיון בג'ימקאנות שזה לא כל כך פשוט כמו שזה נראה, ובנוסף - לא צריך לדעת להחליק את הרכב בדיוק כמו שזה מתאים לאדון פוקוסRS בשביל לדעת ללמד נהיגה מתקדמת כמו שצריך.

אל תשלם על קורס נהיגה, תמשיך במנהגי הנהיגה השגויים שלך, בהצלחה.

רוני

אדון נכבד,

מאיפה אתה יודע שיש לי מנהגי נהיגה שגויים???? :mad:

את כל מה שאני רושם פה אני אומר מידע שיש לי על ראם ועל המדריכים שלו....

ולידע כללי אני עברתי קורסים הרבה יותר טובים ומלמדים ובהרבה יותר זול!!!

פורסם

זה זמן מה שלא כתבתי בפורומים השונים מסיבות שלא אפרט כאן ולצערי גם לא נכחתי בארוע המדובר.

בכל אופן ברכות לראם סמואל ולמדריכיו לרגל המיזם החדש והמבורך!

באשר לבקורת שהועלתה בפורום על אופן התנהלות הארוע...

תמיד צפוי מראם ביצועים מעל הממוצע ואני אישית הייתי מוכן להחתום כאן ועכשיו שיכולות אלו גם הפחות טובים "יועברו" אלי...

מה שבלט בההערות הוא נושא רמת הבטיחות ?...

ואכן נושא זה לדעתי הוא החשוב ביותר בכל ארוע מוטורי ולמה?בדרך כלל הנוהגים ברכב ,מדריכים או לא, מוגנים היטב מעצם היותם בתוך מבנה קשיח וחגורים כנדרש... לעומת הצופים "השאננים" שאינם מוגנים כלל, אלא אם הם צופים במרחק "בטוח", גם מבחינת צפיה ויכולת תגובה

(בריחה וכיו"ב) וגם מבחינת מיקום פיזי מול המסלול.

ולכן אם אכן הייתה בעיה בתחום הזה על כולם להפיק מסקנות מיידיות וזה כולל

את מארגני הארוע וגם את הקהל שהוא לא בתקן "עזים עיוורות" - (הרב עובדיה מתיחס לנתניהו)...אתם יודעים "תרבות מוטורית"?... :roll:

בכל אופן כן ירבו ארועים כאלו ומזל טוב לראם סמואל ולצוות המדריכים והמארגנים.

עורך ועיתונאי רכב

webmaster http://www.carinfocus.com

• תוכן חדש...