Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניכת ביה"ס מסלולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שכן , היה מפגש יפה של רכבי ספורט, ממש תענוג לראות הרבה רכבים בלי דרדסים קטנים שבאים להציק, אני לא בא למפגשים ברמת גן וכו'

אבל דיי נדהמתי לראות את כמות רכבי הספורט במקום , היה מרשים ביותר לראות כמות כזו יפה של רכבים מסודרים בצורה יפה, הסדרנים עשו עבודה יפה איך שהם סידרו את הרכבי ספורט לחוד.

גם לאלפות היה מקום מיוחד :) אהבתי.

בכל אופן , היה יפה.

וסוף סוף ראיתי את האלפא הכחולה שדיברו כאן.. אכן אחת היפות שראיתי איי פעם. :)

פורסם

הייתי באירוע ואפילו די נהנתי.

את האלפא הכחולה לא ראיתי, אבל היו כמה וכמה אלפות מרשימות למדי, והמון מכוניות ספורטיביות.

אני רק רוצה לתת הצעות לשיפור להבא - להביא המון בחורות בביקיני שיסתובבו בין האנשים, זה תמיד מעלה את המורל. :wink:8)

ולעניין - תצוגות הראווה של המדריכים היו חביבות. לאנשים שאין להם ניסיון בתחום זה היה אפילו יפה. תצוגת התכלית עם ה-EVO הייתה מרשימה למדי ובכלל - האירוע אורגן יפה. (מלבד כמה בעיות בטיחות :? )

הג'ימקאנה בסוף הייתה נחמדה מאוד, חבל שהיא נעשתה עם לנסר 1.6 אוטומטית חדשה (98 כ"ס והמון תת היגוי). לצערי אכזבתי את הפורום ופסלתי בשתי הפעמים (פעם ראשונה עצרתי לפני הקו, פעם שניה נגעתי עם המראה בשלט שהיה על קונוס :? )

עמית ודני - אני יודע שחיכיתם רק לי :wink: מצטער על הכשלון החרוץ :lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, תתן פרטים על הג'ימקאנה....

כי אני וחברים שלי וויתרנו על ללכת לזה, כי האנשים המארגנים אמרו לנו שזה עיניין של כמה דקות... (חבל היה לנו לשלם 50 שקל בשביל כמה דקות על פאקינג לאנסר.... :roll: )

מה היה?

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

תמונות מהיום במסלולים

סוף סוף פגשתי את קרן... וצילמתי (את אלפ לא את קרן)

את אישה שכל גבר חולם עליה... יש לך אלפא

מעניין אם את זוכרת... (תיקנתי יותר מידי...)

אין לי כוח למחוק אתת המספרים מכל התמונות ככה שמי שרוצה את כל השאר שיבקש בפרטי..

אני אתן לו לינק להורדה של התמונות...

עו מהאלפא.JPG

לנציה פולביה.JPG

והיא של בחורה.JPG

אלפא ספרינט מהממת.JPG

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
רוני, תתן פרטים על הג'ימקאנה....

כי אני וחברים שלי וויתרנו על ללכת לזה, כי האנשים המארגנים אמרו לנו שזה עיניין של כמה דקות... (חבל היה לנו לשלם 50 שקל בשביל כמה דקות על פאקינג לאנסר.... :roll: )

מה היה?

כן, ה"חבל לשלם 50 שקל בשביל כמה דקות" הזה מוכר לי. ואח"כ מתלוננים שאין בארץ שום פעילות מוטורית... תבינו - מתחילים בקטן, תמיד זה ככה.

שילמתי כבר סכומים גדולים יותר על דברים אפילו יותר עלובים. ככה זה. (לא שאני מצדיק לקיחת תשלום על כזה דבר באירוע כזה, אבל אני מעריך שזה בדיוק כדי למנוע מאנשים מסוימים להשתתף - אותם אנשים שהיו משתוללים, למשל). בכל מקרה, היה נחמד ומאתגר. ג'ימקאנה לא קשה במיוחד מבחינת אלמנטים, אבל בנויה טוב וצפוף (את זה למדתי על בשרי...)

ולפונטו GT (ואחרים) - רק אל תהפכו גם את השרשור הזה למצעד האגו של קרן (שכבודה במקומה מונח ולצורך העניין - אינני מכיר אותה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

היתי היום, היה נחמד.

לא שאני רואה דברים כאלו כל יום, אבל, הEVO לא הייתה קצת... לא בשיא גדישתה ?

היה נראה שהיא בקושי מפרפרת את הגלגלים.

אולי אני טועה...

פורסם

אגב, העיניין של המשתוללים:

זכיתי ב"הגרלה" של הנסיעה הבלתי רגילה (הנסיעה של ה16 איש)... (פשוט היה מקום ובחרו אותי באופן רנדומלי)

אז אני ישבתי מאחורה, ומלפניי ליד הנהג ישב ערס. הערס הזה אומר לנהג: בונא ! תראה, לי יש V6, ואני עושה כאלה דברים כל יום בכביש ! זה לא כזה קשה !

בליא איך היה בא לי להביא למפגר הזה כאפה !!! ARGH !

והקטע הכי מצחיק זה כשחזרתי לאוטו שלי בסוף האירוע, ראיתי אותו נכנס לסובארו DL משנות השמונים... :lol:

קיצר, רוני, ספר בדיוק מה הדבר הזה כלל ! קצת פרטים ! (אגב, תמונות בקרוב!)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

עצוב, זה מה שהיה שם

לדעתי לא שווה את הנסיעה, ספורט מוטורי או לא

"מדריכים" אלק שעל מסלום הביתי לא מצליחים לעשות J TURN זה פשוט מעצבן, נכון יש 5 אנשים באוטו, SO FUCKING WHAT ?

מדריכים שלא מצליחים להוציא את התחת של האוטו ונכנסים לתת היגוי, ובסוף מושכים הנד-ברקס ל180 פוטוגני....LAME

הבטיחות היתה על הפנים, שוב "המדריכים" אלק, לא מסתכלים לסוף הישורת לראות שלנסר הסתחחרה, טונות של דאווין מלא כמעט פגוש בפגוש

ראם עשה קצת שמח, אבל ניכר שהוא לא בכושר שבו הוא היה "אלוף צרפת" שמזכירים את זה כל 2 דקות.

לדעתי עלוב, אין אטרקציות, אין בטיחות, אין סיבה לבוא למסלולים

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם
עצוב, זה מה שהיה שם

לדעתי לא שווה את הנסיעה, ספורט מוטורי או לא

"מדריכים" אלק שעל מסלום הביתי לא מצליחים לעשות J TURN זה פשוט מעצבן, נכון יש 5 אנשים באוטו, SO FUCKING WHAT ?

מדריכים שלא מצליחים להוציא את התחת של האוטו ונכנסים לתת היגוי, ובסוף מושכים הנד-ברקס ל180 פוטוגני....LAME

הבטיחות היתה על הפנים, שוב "המדריכים" אלק, לא מסתכלים לסוף הישורת לראות שלנסר הסתחחרה, טונות של דאווין מלא כמעט פגוש בפגוש

ראם עשה קצת שמח, אבל ניכר שהוא לא בכושר שבו הוא היה "אלוף צרפת" שמזכירים את זה כל 2 דקות.

לדעתי עלוב, אין אטרקציות, אין בטיחות, אין סיבה לבוא למסלולים

מסכים עם כל מילה!!!!

ה"מדריכים" פשוט עלובים...

לידע כללי ה"מדריכים" שלו הם אנשים שעשו אצלו קורס וזהו, גם הם אפילו לא מורי נהיגה....

ולEVO הקריין אמר שם שהיא 400 כ"ס!!! :shock:

ואני שואל.... למה לשקר על אנשים סתם ככה????

האוטו מתחרה בגרופ N שהם מוגבלים ל180 כ"ס אם אני לא טועה....

וגם איך שהוא ניכנס לתת היגוי עם הEVO :shock::shock:

פשוט בושה.....

אבל הוא למד מפעם קודמת...

הוא עשה פתיחה ליפני כמה שבועות לעיתונאים אז אבא שלי היה שם ופשוט צחק כי הוא בכלל לא הצליח לעשות J TURN והוא אלוף צרפת???? (אין טעם להזכיר לכולם פה איף הוא אלוף צרפת!!, ואם צריך אני יגיד), וגם הכסף שעולה קורס מפגר כמו שהם מעבירים... 890 שקל על קורס שבוא אתה עושה סללום ו"מיגרש החלקה" , לידע הכללי שלכם הוא לא עושה את המגרש החלקה על המשטח שיש שם באשדוד אלה הוא מרטיב את הכביש שם כמו שהוא עשה היום.....

לסיום גם יקר גם "מדריכים" על הפנים וגם מדריך ראשי לא מי יודע מה....

אם תשאלו אותי אז אני לא הייתי מוציא שקל אצלו...

ואחרי שפרקתי את כל מה שהיה לי, שיהיה לכם ערב טוב ושבת שלום :wink:

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

כשמארגנים אירוע ומזמינים את כולם, הישראלי המכוער מתגלה במלוא "הדרו". גם אני שמעתי די הרבה מתלהבים שזיינו את השכל לכל מי שרצה לשמוע (וגם למי שלא רצה), ככה זה.

אפילו מדריך במסלולים שישב איתי בג'ימקאנה אמר "אחח, האלפא 33 שלי, תאמין לי..." במשפט השני שיצא לו מהפה... שיהיה.

אני חושב שערן טיפה מגזים - לא היה נורא מלהיב, אבל אני לא מצטער שבאתי. היה בהחלט נחמד, ואני תמיד נהנה להשתתף באירועים כאלה. מי יתן ויהיו עוד הרבה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני הכי נהנתי לפגוש את כל החבר'ה שלא ראיתי המון זמן.

שמחתי לראות את כולם.

ולגבי האירוע, הארגון היה נחמד מאוד וגם כל הכבוד למיצובישי שתרמה את הרכבים (במיוחד את ה EVO).

די התאכזבתי מהמדריכים שנסעתי עם אחד מהם והביצוע היה צולע מאוד, אני לא זוכר מי אבל אחד המדריכים בסוף הסלאלום איבד שליטה לא פעם אחת!

מזל שבסופו של דבר ראם וגל קצת העלו קצת את המורל.

לגבי ה EVO ההצגה היתה מדהימה בהתחשב בעובדה שהרכב בSETUP של ראלי שטח ולא ראלי כביש, ומשם הגיע התת היגוי.

למדינה שאין בה כלום זה כבר משהו.

רק משהו אחד לא הבנתי, איפה מסלול המירוצים של 1.2 קילומטר?????????? שראם מתעורר כל בוקר גאה ושמח להגיע אליו.

I don't drive fast, I fly low

פורסם
לידע כללי ה"מדריכים" שלו הם אנשים שעשו אצלו קורס וזהו, גם הם אפילו לא מורי נהיגה....

ולEVO הקריין אמר שם שהיא 400 כ"ס!!! :shock:

וגם איך שהוא ניכנס לתת היגוי עם הEVO :shock::shock:

פשוט בושה.....

המדריכים עוברים קורס הדרכה מיוחד, לא סתם קורס ב-890 ש"ח, אתה יודע. בנוסף הם לא מתקבלים ישר אלא עוברים עוד הכשרות וצריכים להוכיח את עצמם. (אני יודע כי אני מכיר אישית מדריכים ממסלולים וכן כמעט הלכתי לקורס כזה בעבר).

כמו כן אני יודע ממקור ראשון או שני על הרמה של חלק מהמדריכים של ראם ולרוב ההתרשמות טובה. זה אמנם נראה כאילו אני מנסה להגן עליהם פה, וזה לא בגלל שיוצא לי מזה משהו, אלא בגלל שאני משוכנע שגם אתה לא היית מעוניין שיכפישו את שמך ברבים ללא כל הוכחה.

בנוגע ל-EVO, אם אתה לא יודע, אל תכתוב... (ובנוגע לתת היגוי - לידיעתך גם מכוניות ראלי נכנסות לתת היגוי :shock::p )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רק אני שמתי לב שהמסלול פצפון??

איפה קצת ישורת?

ציפיתי למשהו יותר ארוך ו... גדול(חחחח :))

טוב נו, גם זה משהו. לפחות התחלה

פורסם

אתה טועה.

• תוכן חדש...