Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניכת ביה"ס מסלולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי הפולביה - אכן מראה מדהים בפני עצמו! לא יודע מאיפה היא צצה, אבל אמרו לי שיש עוד 2 כאלה בארץ! מי ששאל לגביה - תשאל בפורום של מועדון אלפא, יש שם כמה שמכירים את המכונית הזו (יואל כמדומני הכיר את הבעלים, אבל אני לא בטוח).

באופן כללי - גם אני ישבתי עם אחד המדריכים ב"פעלולים" ויכול להעיד שאכן המכונית הזו היא כל מה שנהג לא חולם עליו, וגם מה שהם עשו איתה זה יפה. המכונית הזו חלשה, אוטומטית, ובעלת הנדסת אנוש שמאוד לא מתאימה ל-J turn ושאר פעלולים - כל המדריכים התקשו מאוד להכניס במהירות לרברס בגלל האופן שידית ההלוכים בנויה שם. המכונית גם די חדשה והם לא היו יותר מדי מתורגלים עליה.

לגבי ראם, בוודאי שאין צורך להגן עליו, ואני חושב שהוא הרבה מעבר לאיזשהו צורך להוכיח את עצמו למישהו פה. בלי קשר לסט-אפ של המכונית, עם כמות הילדים שהיתה שם והקרבה של הקהל למסלול, רק אידיוט היה מנסה להתקרב למגבלות שלו או של האיבו, וכל מי שדיבר איתו או שמע אותו יודע שראם הוא לא רק נהג ברמה הגבוהה ביותר אלא גם בנאדם מאוד מאוד חכם.

לדעתי מדובר בארוע שגם אם הוא לא מושלם, ומהווה בהחלט בסיס לשיפורים, היה מהנה מאוד ובולט על רקע השממה המוטורית בארץ. מי שיכול לארגן ארוע יותר טוב, בלי לקחת כסף בכניסה, מוזמן לנסות ואני בטוח שכולנו נשמח להגיע!

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

קודם כל, באשר לאירוע עצמו - היה בהחלט נחמד, המכוניות בחניה היו מרשימות, וכל האווירה של האירוע ששידרה מוטוריקה - הייתה מדהימה...

אומנם גם אני שמתי לב לכמה פשלות ואי תאום בין המדריכים, בין אם זה באירגון, ובין אם בתרגילים ובנהיגה עצמה, וזה בעיין בלתי מזויינת כמו שאומרים... ועדיין, מצאתי את עצמי לצד מדריך, פעור פה מכיוון שאני עצמי - בטח ובטח שלא הייתי מספיק לבצע בלימה והתחמקות שכאלה, אולי אפילו לא תוך כדי החלקה.... ואומנם זה לא נראה מסובך מהצד, אבל בתור מישהו שאם נוהג "חזק" אז פשוט משתולל ללא ניסיון, אני מודה - שאני לא הייתי מצליח. וזה בניגוד להרבה אנשים מפוקפקים, בני נוער בעיקר, שגרמו לי להתפקע מצחוק כששמעתי את השטויות שהם פולטים, ואיך הם חולקים עם החברים שלי את ההחלקה שהם יעשו בג'ימיקאנה כדי לנצח את כולם... יענו כולם מטומטמים ואני עושה פתיחות עם הבאלנו של אבא אז אני בטוח מנצח!

הלאנסרים 1600 אוטו', היו קצת מאכזבים....

לסיכום- שוב תודה, היה נחמד, ואני אשמח מאוד להגיע לאירועים נוספים, וכמובן - שיש מקום לשיפור, טוב שכך, והלוואי ויהיה עוד הרבה, וכמה שיותר, ויותר טוב - בשימחה!

אני גם מודה ללאון שסיפר לי על זה, לקח אותי לשם, ואפילו חסך לי לפרסם את התמונות...

ואגב, תמונות... משום מה, רובן יצאו כהות במצלמות רבות.. אני רואה שאנשים טרחו להקטין אותן ובחלקן (למה לא בכולן?) להסתיר את המספר, אבל למה לא לערוך? אינני מומחה בשפוטושופ, אבל זה כל כך פשוט לשפר את הבהירות ולגרום לכולנו להנות הרבה יותר... השקיעו קצת מעמץ! מי שלא יודע איך עושים את זה, אתם מוזמנים לשאול אצלי, כי פשוט חבל.... דוגמה:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
של מי המכונית ואיך יוצרים קשר?

המכונית מצולמת בסט מספר אחד כאן:

http://www.pbase.com/crow5/maslulim_happening

בתודה מראש

יש די הרבה מכוניות בסט מספר 1...

מימין למעלה:

MR2 ומיאטה

BMW Coupe

Lancer Evo

אני מניח שאתה מדבר על הBMW.... נכון?

Fazer

אנא ממך היסתכל בנושא השאלה

פורסם
של מי המכונית ואיך יוצרים קשר?

המכונית מצולמת בסט מספר אחד כאן:

http://www.pbase.com/crow5/maslulim_happening

בתודה מראש

יש די הרבה מכוניות בסט מספר 1...

מימין למעלה:

MR2 ומיאטה

BMW Coupe

Lancer Evo

אני מניח שאתה מדבר על הBMW.... נכון?

Fazer

אנא ממך היסתכל בנושא השאלה

אין כאן אייקון של "מחזיק את הראש בין הידיים מרוב בושה על זה שהוא לא קורא הודעות מהתחלה ועד הסוף"?

:D

בכל מקרה - אני הייתי קצת בשוק לראות לנצ'יה פולביה בכזה מצב מדהים - כבר שנים שלא ראיתי כזה אוטו (מלבד בירחוני קלאסיות) וממש לא ציפיתי לראות כזה אוטו בכזה מצב - מגיע :mm_yeah: ענק למי ששיפץ את האוטו הזה. מכל המכוניות שהיו בחניה - זו היחידה שגרמה לי להזיל ריר...

Fazer

פורסם

שלום לכולם

1.אני הייתי בהשקה של "מסלולים" באשדוד, היה נחמד, עם כל הכבוד לצוות מסלולים,ההצגה האמיתית היתה בחניון מסלולים, בה נכחו שלל מכוניות ספורט/ספורטיביות, וכיבדו את האירוע מספר מועדונים.

2.הפעם קרה ההפך הגמור במקום ש"מסלולים" המטרה לנסיעה תשמש לאטרקציה המרכזית של אותו יום שישי, אנו פשוט היינו האטרקציה האמיתית של אותו היום, בכל החזיתות , כלומר באשדוד (מסלולים), במועדון הSTI , וכן במפגש ר"ג.

3.הנסיעה מחיפה לכיוון אשדוד היתה מאלפת, וכיף נדיר בימינו, אני נסעתי עם אייל, (אייל תודה)וכולנו ספורטיביות מכובדות במיוחד שבראשן ה M ,מאובטחת ע"י מכונית ה"מאפיה", יצאנו מחיפה לכיוון אשדוד, נכונה לנו "הצקה" קטנטונת בדרך בדמות ניידת טורדנית אשר עצרה את כל שיירת הספורטיביות, שהיא כשלעצמה מחזה מטריד במיוחד

בעיניי החברה הישראלית, כל העיניין הסתכם בהצגת רישיונות, לא הוסיף לדבר על כך...., בדרך עצרנו לאתנחתא קלה ב "סיירים" וחברנו לעוד כמה ספורטיביות, שעצרו שם, חטפנו משהו לאכול ושתינו משהו קל,ומשם לאשדוד, הפעם הצטרפתי לדודי בWRX, תודה דודי, הגענו יש לומר בין הראשונים לאשדוד (מסלולים)החניון היה כמעט ריק.

4.האירוע- ובכן סוף סוף ראיתי במה מדובר,פגשתי (שוב) את ראם ושוחחנו

ערכנו נסיעת היכרות עם מדריך מסלולים במיצובישי לאנסר,ראינו קצת נסיעת פילונים כו, הסתובבנו קצת,ומשם יצאנו לחניון (ראיתי את הגדודים שיצטופפו אל מול מכונית הבימר M COUPE?)בו שהינו עד שיצאנו לכיוון הרצליה.

5.את הדרך חזרה, עשיתי במכוניתו של MAD MAX תודה אריק, הדרך לכיוון הרצליה היתה מהנה.

6.לאחר הפסקת קפה בהרצליה, נסעתי עם חבר אחר בפיאט קופה והצטרפנו ל M COUPE, בדרך למפגש הSTI, משם לר"ג, שם פגשתי את RS172,וכן את sronis ,ואח"כ חזרה צפונה.

סיכום

הדרך הלוך חזור,והמראה של שלל הספורט/ספורטיביות בחניון מסלולים

היה היפה ביותר באותו היום.

תודה לכוווולם

נתראה בשמחות

בכבוד רב

turbo

אילן פ ייביש - turbo

פורסם
מסכים עם כל מילה!!!!

ה"מדריכים" פשוט עלובים...

לידע כללי ה"מדריכים" שלו הם אנשים שעשו אצלו קורס וזהו, גם הם אפילו לא מורי נהיגה....

ולEVO הקריין אמר שם שהיא 400 כ"ס!!! :shock:

ואני שואל.... למה לשקר על אנשים סתם ככה????

האוטו מתחרה בגרופ N שהם מוגבלים ל180 כ"ס אם אני לא טועה....

וגם איך שהוא ניכנס לתת היגוי עם הEVO :shock::shock:

פשוט בושה.....

:wink:

יש משפט בערבית שאומר: "מה מבין חמור בסלט פירות."

רכבי גרופ N אלו רכבים סטנדרטיים (כמובן עם שיפורי בטיחות, בולמים, ברקסים וכדומה) שההגבלה שלהם היא הקטנת הריסטריקטור ל 32 מ"מ במקום 36 ברכבים הסטנדרטיים. יצא לי לשוחח עם גוני ווסטברג, הבעלים של ה EVO ואדם חביב למדי. אפשר לשחק ולכייל את המנוע באמצעות מחשב, אם אינני טועה המומנט עומד 54 קג"מ וההספק על משהו כמו 300~350 כ"ס.

לא הייתי באירוע אבל בעיות בטיחותיות לא צריכות לקרוא. חוץ מזה אם אי אפשר לעשות J TURN עם לאנסר למה לנסות בכלל?

second is the first looser

פורסם

ראסמי מבחינת בטיחות היה חבל על הזמן מסוכן, אנשים עמדו בשורוה בשפת הכביש.

ראם היה מאבד טיפה שליטה והיה מוריד 10 אנשים במכה.

פורסם

אני, ראם סמואל, וצוות מסלולים, מודים למאות האנשים שבאו והשתתפו בהפנינג

הפתיחה של המסלול החדש של מסלולים.

מאות התגובות החיוביות שקיבלנו והעידוד הרב של המפרגנים, לקוחות וחברים, ריגשו אותנו מאוד והוכיחו לנו כי אנו בדרך הנכונה. לצערינו יש כמה משביתי שמחות קבועים, כאלו שיודעים

טוב יותר מכולם. חבל על כי קבוצה כל כך קטנה וזניחה של אנשים מעיבה על הצלחתו האדירה של מבצע ראשון מסוגו בארץ ("איסטרה בלגינה קיש קיש קריה" - והמבין יבין).

ואגב כמה "קטנות" למלעיזים למיניהם:

1. המסלול אכן גדול יותר מהחלק שנפתח לצרכי ההשקה, מסיבות של בטיחות בלבד, ולכן לא יכולנו לנצל את אורכו המלא.

2. אני מקווה כי יכולת הנהיגה שלכם מגיעה ל-50% מיכולת הקישקוש בכתיבתכם

ה"קטנה" בפורום, לידיעתכם מדריכי מסלולים עוברים הכשרה מעולה והם מהטובים

בעולם, יותר מכך: כל תלמיד של מסלולים מוזמן לקבל את כספו בחזרה במקרה ולאחר הקורס יצהיר כי לא למד דבר. אתם מוזמנים להוכיח לי כי אין לנו מה ללמדכם ולקבל קורס בחינם.. (אגב: עד היום, מתוך מעל 3,000 תלמידים, לא ביקש אף לא אחד את כספו בחזרה..)

3. אם אתם רוצים להפוך את טיעוניכם לרלוונטיים, אתם מוזמנים לנסות להתחרות בכל אליפות שהיא ולהוכיח לכולנו עד כמה אנחנו חלשים. במרוצים אומרים: "יש מנצחים ..ויש תירוצים.." - איפה אתם?

נשמח לראותכם בין תלמידינו.

ואסיים בתודה גדולה לכל מי שנתן ידו להפקת והצלחת האירוע ולכל חבירינו, ידידנו ולקוחותינו.

בברכה,

ראם.

6.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

5.jpg

פורסם
ראסמי מבחינת בטיחות היה חבל על הזמן מסוכן, אנשים עמדו בשורוה בשפת הכביש.

ראם היה מאבד טיפה שליטה והיה מוריד 10 אנשים במכה.

אופייני לישראלים, לקרוע את הסרטים ולהדחף פנימה. ראם היה צריך להתחנן שיחזרו אל מאחורי הסרטים.

זו לא פעם ראשונה בהיסטוריה המוטורית של ישראל שהקהל מתפרץ מעבר לסירטי הסימון.

:mad:

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

איזה כבוד... ראם בעצמו כותב פה ! :)

בכל אופן, בעיניין הבטיחות:

תכל'ס, האנשים לא התפרצו יותר מדיי מאחורי הסרטים, אבל זה היה אופייני והיה צריך לצפות את זה.

מה אפשר היה לעשות כדי לפתור את זה? לשים את כולם מאחורי גדר ? אני לא חושב שזה היה הולם... :?

רעיונות ? מישהו ? ("ללמוד להתנהג" - זה לא פתרון.... עדיין לא קם האדם שיחנך את עם ישראל)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תוכן חדש...