Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק בעיה אחת... הסאונד לא יהיה אינטראקטיבי...

למרות שגם לזה כבר יש פתרונות................ :idea:

http://www.sunamiturbo.com/

:lol::lol::lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

מה הבעיה של אנשים להיות רציניים - בדיוק בגלל זה DAVID עוזב את הפורום

ביקשתי קצת מידע על הנושא לא איך לצרוב בכמה ערוצים

פורסם

אין שום בעיה להיות רציני איתך, רק תסביר מה אתה מחפש קודם.

רוצה כוח? חפש במקום אחר.

רוצה סאונד יותר טוב? לך על זה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

ביקשתי קצת מידע על הנושא לא איך לצרוב בכמה ערוצים

א. אני רציני. תסביר לי בבקשה למה אתה מוכן להשקיע 2-3 אלף במערכת סאונד שמנגנת רק וררררררום ובררררררר.

ב. לשאלתך, שנשאלה כבר עשרות פעמים בגירסאות שונות: אגזוז, צ'יפ ופילטר במנוע אטמוספרי יכולים להוסיף כמה אחוזים בודדים לביצועים. כן, הם מוסיפים רעש שונה. כן, ההבדל ושביעות הרצון הם פסיכולוגיים וסובייקטיביים. ובדיוק בגלל זה, אם אתה באמת רוצה להתרשם, לך תפגוש מישהו שיש לו ותתרשם בעצמך אם אתה מוכן להוציא על זה כסף.

ג. האמת שאני מתפלא שעוד לא קיבלתי יותר על הראש בגלל ההודעה הזו.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

וואלה ? :shock:

סססססססאאוחתק דיויד , היית רק צריך לדבר , הייתי מביא לך מבוא להרצאה בהיסטוריה של השפעת שוד מטילי הזהב של מונטסומה ע"י קורטז על מחירי הנדל"ן בצפון זימבאבואה... :roll:

למה לא דיברת כל השנים ? :shock: אם רק הייתי יודע שמה שחסר לך זה רצינות...

כמה חבל :cry:

פורסם

לא יאומן. $150 בשביל מדמה רעש ... זה בטח מצליח בערב הסעודית ... אתה יודע אם אפשר להתקין כזה בפיאסטה ?אני רוצה רעש של פיאסטה טורבו

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

לא שווה 150$... הם שכחו מדבקת TURBO! :cry:

פורסם

רעש הוא רוצה? לך תעשה חור עם מברג באגזוז, אתמול היה לי חור באגזוז תאמין לי אתה תסע עם אוזניות מרוב רעש.

עשה חור בגודל של בוקסה 20, רעש מובטח!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בקיצור - סוסים זה לא יוסיף .

רק יוריד את האחריות .

אם אתה בכל זאת מעוניין ולא מעניין אותך מכלום , אז צור איתי קשר ונארגן לך הכל בזול .

אני לא בעד . אבל אם אתה נעול אז לפחות שייצא לך זול .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...