Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהורידו את הפיקוח על מחירי בנזין 96 אוקטן, בדקתי בטבלה שפרסם משרד התחבורה לגבי רכבי (אפלאוז 93).

לפי הטבלה אני יכול להחליף ל95 ללא שינוי זוית במפלג. וללא צורך בתוסף אשלגני.

מאז שעברתי ל95 אוקטן הרכב סוחב פחות טוב, והשבוע תדלקתי שוב ב96 והרכב סוחב יותר טוב וצורך פחות דלק.

האם זה אומר שאני צריך ללכת למוסך לעשות כיון של המפלג על מנת שהמנוע יותאם ל95 אוקטן?

מה דעתכם על זה וממה זה עוד יכול להגרם?

תודה מראש ושבוע טוב.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

עקרונית לא האמור להיות הבדל בין הדלקים אך שווה בהחלט לעשות נסיון, תדלק לפחות שני מכלים של 95 וגש למוסך לבצע תיאום מנוע.

פורסם

תודה על התשובה המהירה.

תיאום מנוע זה בעצם תזמון הצתה??

כמה בערך זה אמור לעלות?

תודה.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

שלום רב !

כפי שכתב חברי דניאל, אין צורך בשום כוון והתאמה כלשהי לאוקטן 95, ולא שינוי בהצתה ובמפלג.

לדעתי הדלק שתדלקת מהול, בחלף לניסיון את תחנת הדלק שלך, וחזור לעדכן.

אני חוזר ואומר לא אמר להיות שינוי לרעה בתגובת הרכב, ואם כן יש ליחס אותה לבעייה אחרת ולא לשינוי באוקטן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

איזו עוד בעיה יכולה לגרום למאפיינים הנ"ל?

הדבר שהכי מכוון אותי דווקא לכך זה שכשחזרתי לתדלק השבוע 96 פתאום האוטו מגיב אחרת.

שוב תודה.

פורסם

שלום רב !

דלק מהול, או באיכות ירודה, יכול להשפיע על בצועי הקרבורטור, ובעקיפין, גם על התאוצה.

מתי ניקית לאחרונה את הקרבורטור?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

נראה לי שאני שולל את האופציה של דלק מהול כי את ה95 אוקטן תדלקתי במספר תחנות. הרכב לא עושה בעיות חריגות מלבד זה שהוא נהיה עצל פתאום.

כשחזרתי השבוע ל96 הוא פתאום "התעורר" וחזר להיות כפי שהייתי רגיל. וכמו כן הוא חזר להיות חסכוני.

אגש לבדוק את זה ואעדכן.

תודה לכל העוזרים..

פורסם
נראה לי שאני שולל את האופציה של דלק מהול כי את ה95 אוקטן תדלקתי במספר תחנות. הרכב לא עושה בעיות חריגות מלבד זה שהוא נהיה עצל פתאום.

כשחזרתי השבוע ל96 הוא פתאום "התעורר" וחזר להיות כפי שהייתי רגיל. וכמו כן הוא חזר להיות חסכוני.

אגש לבדוק את זה ואעדכן.

תודה לכל העוזרים..

לא ברור לי איך הגעת למסקנה שהרכב צורך פחות דלק כאשר אתה ממלא אוקטן 96.

האם הבדיקה נעשתה כאשר נסעת לפחות עם מיכל דלק מלא ובאותם תנאי נסיעה עם מזגן או בלי.

לפעמים לאנשים (גם לי) נוצרת התחושה ששינוי אוקטן מ-95 ל-98 משפר בצורה משמעותית את ביצועי הרכב האמת אני לא חשתי שום שינוי אצלי ברכב (גולף דור 5).

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...