Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס טרקטור + טרקטורון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, רציתי לחלוק איתכם חוויה קטנה שעברתי.

בדיוק היום סיימתי קורס על טרקטור וטרקטורון בבית הספר "במבי" שנמצא במושב קדרון צמוד לגדרה.

מאוד נהנתי מכל החוויה שם. החברה המדריכים, מוטי ואדם, פשוט חברה מהרמה הגבוהה ביותר והיחס בין הטובים שאפשר לקבל.

עברנו קורס עיוני והמון שעות נהיגה על הטרקטורון במסלול המכשולים ועל הטרקטור וגם אני והקבוצה נהננו בצורה מטורפת.

בסוף גם עשינו על האש כדי לציין את סיום הקורס.

מומלץ מאוד!

נ.ב

מספר הטלפון של אדם למעוניינים.

0544311709

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

כמה זמן הקורס?

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

למידה לתאורייה פעמיים בשבוע למשך שבועיים, עברת? שיעור אחד מעשי וטסט.

גם אני למדתי שם, ממליץ בחום למי שמחפש מורה נהיגה לטרקטור/טרקטורון.

פורסם

3 שבועות, 3 פעמים בשבוע, אולי טיפה יותר. מסיימים חצי מהתאורתי ואז משלבים מעשי. זה הרבה יותר משעור אחד.

כל הכיף הוא שהתשלום הוא חד פעמי של 1800 שקל כולל הכל עד הרישיון, ושעורים מעשיים אמרו לי תבוא כמה שבה לך...

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

• תוכן חדש...