Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לדעת איזה סוג שמן מנוע יש למלא ברכב הנ"ל.

בספר רכב מציינים רק את הצמיגות ,10W40 אולם אין איזכור אם הוא צריך להיות חצי סינטטי או סינטטי מלא.

חשבתי לשים 10W40 LIQUI MOLY MOS2 שהוא חצי סינטטי אבל אני לא יודע אם הוא מתאים לרכב.

אשמח להכוונה קטנה.

תודה מראש.

פורסם

במקרה אתמול ניכנסתי לאתר שלהם וראיתי את סוגי השמנים שלהם, ומה שמוזר שהשמן שנימכר בארץ באריזה הזהובה לא מוכר בכלל באתר שלהם, רק האריזה הסגולה 5W40. וכשאני חושב על זה, אז השמן באריזה המוזהבת ניכשל במחן השמנים שנעשה בארץ וזה מעלה חשדות שמדובר בקומבינה ישראלית.

****טעות שלי, כשהחלפתי לשפה הגרמנית השמן מופיע בדף המוצרים שלהם

http://209.85.227.132/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&sl=de&tl=iw&u=http://www.liqui-moly.de/liquimoly/produktdb.nsf/id/d_1317.html&prev=_t&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhiKnyraf2PSMeg9SLoiuFS-ISuWNg

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
שלום לכולם,

אני מחפש לדעת איזה סוג שמן מנוע יש למלא ברכב הנ"ל.

בספר רכב מציינים רק את הצמיגות ,10W40 אולם אין איזכור אם הוא צריך להיות חצי סינטטי או סינטטי מלא.

חשבתי לשים 10W40 LIQUI MOLY MOS2 שהוא חצי סינטטי אבל אני לא יודע אם הוא מתאים לרכב.

אשמח להכוונה קטנה.

תודה מראש.

לא רצוי לשים שמן עם תוסף MOS2 עקב יכולת שלו לסתום מעברים צרים וגם מסנן.

תשתמש בשמן 10W40 רגיל לא מתוסף

פורסם

vovik1978,שבת שלום.

בכל חברות השמנים המובילות,מחדירים לשמן תוספים שונים בתהליך היצור.

לדוגמא:

מניעת משקעים.

נגד שחיקה בעומסים.

נגד הקצפה.

מייצבים וכו'.

כך שבאופן אישי,אני חושב ששמן שנמכר בגלל שכתוב על האריזה "עם חבילת תוספים",לא בהכרח שמן יותר טוב.

אבל לומר "בראש חוצות" ש-MOS2 סותם מעברים ופילטרים?הזוי לגמרי,ולא נכון.

פורסם
תיכנס לחנות שמוכרת חלקי חילוף תגיד לו שאתה צריך שמן לאימפרזה והוא יתן לך

מה הבעיה הגדולה

הדבר האחרון שנכון לעשותו זה לשמוע בהצעת המוכרנים.

לפותח האשכול,

לא כול ייצרני הרכב רושמים במפורש האם השמן צריך להיות חצי סינטטי או סינטטי מלא אלא לפעמים מציינים שהשמן צריך להתאים למפרט X או Y.

במידה ואתה מתלבט אזי אין שום מניעה לרכוש שמן סינטטי מלא בדרגת איכות SM בצמיגות מתאימה לדרישות הייצרן.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני קונה מאותה חנות בחיפה יותר מ10 שנים ואף פעם הוא לא טעה בחלפים שהוא נתן לי או בשמן

פשוט נכנס אומר לו מה אני רוצה וזהו אף פעם [טפו טפו] לא עמד לי אוטו שלקחתי חלק לא נכון

במכוניות ישנות שהיו לי הייתי משתמש בשמן זבל שעולה 30 שקל משהו קרה? לא

אוטו לא מחזיקים כל החיים מי שקנה אחרי שידאג לו יותר

פורסם

היו המון דיונים על השמן הנ"ל, אינני יודע על מה מתבססת את הטענה שהשמן לא טוב.

לשאול במסוך מה צריך\כדאי אני לא מעוניין, היה לנו מקרה בעבר שמילאו לנו באימפרזה שמן מצמיגות שונה מהמלצת היצרן וזה עוד קרה במוסך מרכזי.

אני אנסה לחפש באינרטנט או אשלח מייל ליצרן כדי להיסגר חד משמעית באיזה סוג שמן מצמיגות 10W40 להשתמש.

תודה!

פורסם

ברוב המקרים התשובה שתקבל מייצרן הרכב היא בנוסח הבא " פנה לייבואן הרכב בכדי לקבל מידע נוסף".

לא קיים שמן אידיאלי או שמן שנחשב 'הכי טוב לרכב', אני חוזר וכותב שוב פעם שמן בצמיגות שרשומה בספר הרכב בדרגת איכות SM סינטטי מלא או חצי סינטטי.

איזה כייף לי :)

פורסם

לי היה אימפרזה 2004.

גם לשלי וגם לשלך יש שסתומים הידראולים.

אני השתמשתי ב ליקוויד מולי mos2.

ואני לא ממליץ!!!

חרם על השסתומים שלך.

שלי לאחר 10000 החלו לתקתק עקב מעבר לקוי של שמן.

mos2 עלול לסתום מעברים (אומרים שבמערכת של שסתומים הידאולים המעברים צרים יותר).

שימון תקין במערכת זו קריטי.

לאחר פלשינג שני הדבר הסתדר במקצת אבל לא ממליץ.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...