Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מעוניינים לקנות רכב קטן משפחתי (כרכב ראשון-אין לנו רכב נוסף)

המליצו לי על סריון או יאריס...

אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ על רכב שיהיה טוב כרכב משפחתי קטן ובסביבות ה-30000 ש"ח.

יעזור מאוד אם תוכלו לתת פרטים כמו בטיחות, צריכת דלק, נוחות בנהיגה....

פורסם

יאריס או סיריון לא רכבים משפחתיים אלה סופר מיני. במידע וסוג כזה של רכבים מתאים לצרכים שלכם אז שניהם אמינים, זריזים מספיק וחסכוניים. לא ידוע לי על יאריס אבל סיריון די מרווחת, יציבה בכביש.

פורסם

שימו לב - ערכתי לכם את הכותרת. להבא - נא לקרוא קודם את כללי הפורום.

לשאלתכם: יאריס יהיה קשה למצוא בתקציב והשנתון יהיה נמוך במיוחד כי הרכב מבוקש. סיריון יהיה יותר קל אבל מדובר בדור הקודם שהוא מיושן למדי ולא בטיחותי במיוחד. עוד אפשרויות - פיאט פונטו (בטוחה למדי וחסכונית) או אם אין בעיה עם גיר ידני אז רנו קליאו, או פיג'ו 206, שעדיפות בידני מבחינת חסכון ואמינות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

במסגרת התקציב, לא נראה לי שתוכל למצוא יאריס משנתון "סביר", סריון שמורה לא מליסינג תוכל למצוא עד שנתון 2002.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

רוני תודה על התשובה!

מצאתי סיריון שנת 2002 אוטומט(אנחנו רוצים רק אוטומט). זה גם נחשב לדגם המיושן ולא בטיחותי?

זה נכון שלסיריון יש בעיה של יציבות בכביש? ושיש לו תת היגוי?

פורסם

סיריון 2002 היא אכן הדגם המיושן. היא בטיחותית באופן סביר ביחס לשנתון, אם כי יש בטוחות ממנה. אין לה בעיה של יציבות בכביש, אם כי יש לה תת היגוי - כמו לכל רכב אחר... שימו לב שהיא לא מאוד מרווחת ותא המטען קטן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...