Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלם לחברי הפורום הנכבדים. לאחר שעשיתי כיוון פרונט (תודה למשיבים), נותר לי לטפל בעניין הפנסים של הפיז'ו 206 שלי (בוביט שמה) - שנראים כאילו סופת חול דבקה בהם, והם עמומים ומיושנים. נאמר לי שניתן ללטש אותם במוסך המתמחה בפחחות והם יוצאים כמו חדשים. מאידך, במוסך שכזה נאמר לי שהפנסים בפיז'ו 206 עשויים מפלסטיק, שהעמימות באה מבפנים עקב הנורות וכי הליטוש הוא סתם עבודה בעיניים. תחת זאת, הוא המליץ לי לקנות "תואמי פנסים במחיר של 300 לאחד" - וטען שזה יסדר את העניין. האם הוא צודק? מה אתם מציעים לעשות?

פורסם

העבודה בעיינים היחידה שהלכה שם, זאת היא שהוא עבד עלייך וניסה למכור לך פנסים ב600 שקל, במקום ללטש אותם ב200-300.

חיפויי הפנס שלך עשוי מפלסטיק, אמת, וזאת הסיבה שהם דוהים, בגלל, ורק בגלל השמש הארצישראלית, ולא בגלל הנורות.

אם הם לא היו עשויים פלסטיק (מה שמשאיר לנו זכוכית) הם פשוט לא היו דוהים.

צור קשר עם המשתמש רפי לין, הוא יפנה אותך לבעלי מקצוע שעוסקים בזה.

או לחילופין אתה יכול לחפש במדריכים בפורום "טכני ואחזקה" ולעשות את זה לבד

עריכה: תעלה תמונה של הפנסים, שנוכל לראות מה המצב שלהם ולתת חוות דעת

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

היתה לי תחושה שהמוסכניק החביב ניסה לעבוד עלי, לכן שאלתי את הפורום הנכבד... תודה על העצה. אגב, אני יודעת על מוסך בפתח תקווה שלוקח 40 ש"ח לליטוש פנס. אם משהו רוצה, אני יכולה לפרסם את פרטיו. דבר אחרון - אני בחורה - לא בחור (חריג במחוזות פורום הרכבים ובכל זאת...). ושוב תודה

פורסם

כן, אני מצטער, לא שמתי לב לשם המשתמש שלך :oops:

בכל אופן, גם 400 ש"ח זה הרבה לליטוש פנסים, כמו שאמרתי, לשם השוואה, את יכולה לעשות את זה לבד, מתחת לבית, בעלות של 50 שקל (וכמה שעות וקצת כאב שרירים, אבל בכל זאת)

פורסם

אם היא אינה בקיאה בביצוע המלאכה, שווה לה להשקיע סכום נוסף ולתת לבעל מקצוע לעשות את זה.

השרשור הזה אינו קשור לפורום ייעוץ ברכישה אלא לפורום הטכני, ועל כן הוא מועבר לשם לאחר כבוד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא בטוח שפנסי הרכב מפלסטיק. אפשר להתקשר ליבואן ולשאול לגבי אותו שנתון, או להביט במכוניות כאלו ברחוב.

יש לך פה בפורום יופי של מדריך להברקה עצמית

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=236696

בכל מקרה - פנס עכור יפריע לך בנסיעות ליליות בכבישים חשוכים וכדאי להחליפו. נסיעה טובה!

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אם הם לא היו מפלסטיק (הם היו מזכוכית) הם לא היו דוהים, מתי פעם אחרונה ליטשת את החלונות ברכב? או בבית?

*זכוכית לא דוהה מהשמש

פורסם

ניסית משחת שיניים?

זה מאוד פשוט -תנקי את הפנס ,תקחי צמר גפן ומרחי עליו משחת שיניים ,תעברי בתנועות סיבוביות עד שהפנס נראה שקוף ,תשטפי עם מים ותעשי ווקס ויש לך פנס חדש.

העלות היא אפסית והרווח הוא עצום.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...