Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קארטינג מעלות - חוות דעת, מישהו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לתת חוות דעת על המקום?

חיפשתי פה אבל מעבר למיקום ושתי מילים של משתמש אחד לא מצאתי כלום, ואני מתכוון כלום. וזה מוזר, כי אני זוכר שבזמנו כשהייתי נוסע הבייתה מהצבא כשהיינו בצפון (לפני כשנה), הייתי עובר ליד המקום והוא נראה לי מאוד נחמד (מסלול פתוח, מסלול אמיתי, ולא מגרש חנייה, עם גשר קטן ממש כמו במסלולים אמיתיים).

אז מה בעצם מוזר בכל הסיפור? שבמבט המקום נראה מאוד רציני, אבל אף אחד לא נתן עליו חוות דעת.

אז, מישהו רוצה להרים את הכפפה?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

במעלות יש שני מסלולים, אחד ליד אגם מונפורט ואחד באזור תעשייה. אני הייתי רק בזה שליד האגם.

המסלול הוא מהיר וולא טכני, פניות ארוכות ואין צורך להשתמש בבלמים אפילו פעם אחת(!) בגלל שהמקום היחיד שאולי צריך לבלום בו הוא פניית פרסה בקצה העלייה אבל אז הקארט נבלם מעצמו. מאוד לא בטוח, יש חגורות בטיחות אבל הן לא מתוחות ואין אפשרות למתוח אותם. הרגשתי הבדל בין הקארטים בשתי הפעמים כאשר בפעם השנייה הקארט הרגיש ממש איטי בעלייה עם דוושה לחוצה עד הסוף. בנוסף גם אין שם מדידת זמנים.

הייתי ממליץ לנסות את המסלול באזור תעשייה.

פורסם

עכשיו בדקתי במפה ולפי מה שאני זוכר, דיברתי על ההוא ליד האגם.

כמו כן, מתי היית שם? אולי שינו מאז דברים

פורסם

אני בספק שדברים השתנו כי לפי מה שהבנתי מזה שעובד שם הבעלים של שני המסלולים זה אותו בנאדם והמסלול באזור תעשייה הוא היותר מושקע כך שאני לא מאמין שדברים השתנו במסלול שליד האדם.

הייתי שם לפני 8 חודשים פעם אחרונה

פורסם

המסלול היחיד שנשאר באיזור חיפה הוא בקניון חיפה (גם בקריון, וגם בצומת וולקן נסגרו) והוא פשוט בלתי אפשרי, הייתי שם כמה וכמה פעמים ואני מרגיש כאילו אני מתחרה על שבילי כורכר (מסלול משובש ולא חלק) והקארטים לא מפסיקים לקפץ על כל המהמורות שם.

למרות זאת, מהרבה קריאה פה הבנתי שדווקא המסלול בחיפה הוא "יחסית טוב" אז אולי זה בעצם הסטנדרט בכל הארץ

פורסם

המסלול בחיפה טוב בצורה משמעותית מזה שבמעלות (ואלה השנים היחידים שנסיתי), גם מבחינת המסלול עצמו, שמשלב קטעים טכניים, הקארטים, שאמנם מאוד שונים אחד מהשני, אך שמורים ברמה גבוהה יותר (במעלות ההגה והמושב מתפוררים), וכמובן מדידות זה חשוב.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...