Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audi 200 האם עדיין יש ממנו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היום ראיתי אודי 100 דור שלישי 2300 ידנית, נושאת לוחית דיפלומטית.

אם אנחנו מדברים על אותה מכונית (כחול כהה?): מודל 90', שייכת לשגרירות ספרד.

ולא. היא לא למכירה. וביום שיהיו מוכנים לדבר על 'מכירה' - האחראי על מערך הרכב בשגרירות (בחור ישראלי) מייעד אותה לעצמו...

פורסם
0000000000000p.jpg

אמנם טעם זה עניין אישי - אך דומני שכיסוי ההגה הזה(האהוב על נהגי מוניות) והשטיח(האהוב על "משפרי" מיצובישי סופר-לאנסר מכפרי הגליל) אינם הולמים רכב כדוגמת האודי שלך.

אני יודיע...

Audi 100 5CLY 1990

Audi A3 1.8T Manual

פורסם

אם אתם כל-כך רוצים אודי 100, ליד בית של חבר בזיכרון יעקב עומדת אחת כזו שמשמשת כעמדת שיזוף לחתולי רחוב מזדמנים. ניכר שהרכב עומד שם כבר תקופה ארוכה מאוד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא יודע. גם אין עליו שלט "למכירה".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כמו שכבר ציינתי בעבר, יש בזכרון 3 יחידות נוסעות, בשימוש יום יומי, של אוודי 100 סטיישן.

TD5, אתה מדבר על סטיישן?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם אנחנו מדברים על אותה מכונית (כחול כהה?): מודל 90', שייכת לשגרירות ספרד.

ולא. היא לא למכירה. וביום שיהיו מוכנים לדבר על 'מכירה' - האחראי על מערך הרכב בשגרירות (בחור ישראלי) מייעד אותה לעצמו...

כנראה שזה האוטו, אבל ממה שאני מבין היא שייכת לאדם שעובד בשגרירות, כי הלוחית היא ללא CD, או שאני טועה? הרי שגרירות לא תחזיק אוטו כזה ישן.

אבל האמת שהיא די מכוערת, הצבע לא מחמיא לה.

פורסם
כנראה שזה האוטו, אבל ממה שאני מבין היא שייכת לאדם שעובד בשגרירות, כי הלוחית היא ללא CD, או שאני טועה? הרי שגרירות לא תחזיק אוטו כזה ישן.

אבל האמת שהיא די מכוערת, הצבע לא מחמיא לה.

אכן זה האוטו (חונה ברח' דניאל פריש, מול לשכת עוה"ד) - וגם אני סבור שיש צבעים מחמיאים יותר.

מס' רישוי דיפלומטי. תאמין לי שכבר התעניינתי ברכב...

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לגבי הבחור שבירר על האודי 200 בכרמיאל היא שייכת לי ודוד שלי היא עברה לחיפה ונגנבה ממני

הרכב עמד שנים כי לא היה מי שיטפל בו בארץ ואפילו צמפיון הצליחו לחרבן לי אותו הרכב היה יבוא אישי יד ראשונה

רכב מהיר ברמות שלא הכרתם שנת 84 ירוקה . אפילו אימפרזה גי טי לא מצליחה לעמוד איתו באחריות .

אך איזו נוסטלגיה

• תוכן חדש...