Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audi 200 האם עדיין יש ממנו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר תמונות

הV8 מבפנים פשוט מדהים

tht.jpg

גרסה משופרת

4373.jpg

האודי 100 שלי :p רק חבל שהיא לא נוסעת כמו V8

0000000000000p.jpg

Audi 100 5CLY 1990

Audi A3 1.8T Manual

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

בכרמיאל עמדה שנים אודי 200 בחניה ברחוב, שימשה בעיקר כמחסן :evil:

נעלמה בזמן האחרון, מעניין לאן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לדעתי ה100 היתה אוטו מדהים בזמנו ביחס לכל פלח השוק ,זכור לי השוואה מגוכחת במגזין טורבו לוולו 240 ה100 היתה הרבה יותר מתקדמת ומרשימה, בשנת 84 הגיעה לארץ אודי 200 בצבע כחול כהה ביבוא אישי ,הרכב חנה מרחק צעדים מהתיכון שלמדתי בו(רעננה) רכב מאוד מרשים שהגיעה אם מגדש טורבו ובעל הספק מרשים מאוד של 185כ"ס,

למעשה ה200 היתה דגם מוגדש ומפואר של ה100 באותם הימים אודי שקדו על פיתוח של רכב פאר שנועד להתחרות ב במ וו 745 ,מרצדס 500 והשם שלו היה אמור להיקרא הורץ,הרכב אמנם לא יצא לשוק כלכך מהר אבל לאחר כ15 שנה יצא תחת השם A8

אני רואה שהלכת לשחק ליד האודי במקום לפקוד את שיעורי הלשון.:type:

פורסם
זה מזכיר לי סיפור, לא יודע כמה הוא אמין, אבל רץ במשפחה לפני שנים.

קרוב משפחה עשיר שגר באוסטריה התלהב וקנה 200 קוואטרו כשרק יצאה לשוק. הוא כל כך התלהב שנסע לאסוף אותה מהמפעל ויצא לטיול ברחבי אירופה. הטיול השתבש בגלל מספר ענק של תקלות שבאו אחת אחרי השניה. הוא כל כך התעצבן שמכר את האודי לבעל המוסך הראשון שמצא וחזר הביתה ברכבת...

יכול להיות שהסיפור קצת התנפח, אבל משהו בטח קרה שם. רק שאודי לא יתבעו אותי...

קצת התנפח כמו שגסיקה סימפסון קצת התנפחה.

simpson.jpg

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
לדעתי ה100 היתה אוטו מדהים בזמנו ביחס לכל פלח השוק ,זכור לי השוואה מגוכחת במגזין טורבו לוולו 240 ה100 היתה הרבה יותר מתקדמת ומרשימה, בשנת 84 הגיעה לארץ אודי 200 בצבע כחול כהה ביבוא אישי ,הרכב חנה מרחק צעדים מהתיכון שלמדתי בו(רעננה) רכב מאוד מרשים שהגיעה אם מגדש טורבו ובעל הספק מרשים מאוד של 185כ"ס,

למעשה ה200 היתה דגם מוגדש ומפואר של ה100 באותם הימים אודי שקדו על פיתוח של רכב פאר שנועד להתחרות ב במ וו 745 ,מרצדס 500 והשם שלו היה אמור להיקרא הורץ,הרכב אמנם לא יצא לשוק כלכך מהר אבל לאחר כ15 שנה יצא תחת השם A8

כשהוצגה האודי 100 בשנת 83' היא הדהימה בעיצובה העתידני, וגם במונחי ימינו היא נראית נאה ואפילו מרשימה למדי.

רק שלעיצוב היה מחיר; שטח השמשות שלה היה ענק, מה שגרם לתא הנוסעים להתלהט בשמש.

בנוסף, המכונית פשוט היתה ענקית, ולמרות הגודל תא הנוסעים לא היה כה מרווח.

החידוש המכאני העיקרי של ה 100 היה מערכת הגברת כוח להיגוי ולבלמים שהתבסס על מיכל חנקן דחוס, מה שהסתבר כפיתרון לא אמין ויקר מאד לתחזוקה, ובצירוף איכות גימור די בינונית גרם למכוניות הללו להפרד מהכבישים מהר מהצפוי.

כמכונית, האודי 100 היתה בליגה אחרת מהוולבו 240, שכבר בזמן המבחן היתה בת 9, שלא לדבר על שורשיה שהחלו 17 שנה לפני..

אבל הוולבו 240 שרדה בצורה יוצאת דופן את השנים והאודי לא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אח, אם רק היתה למישהו אודי V8 בארץ...דגם נהדר.

דווקא יש V8 בארץ! ראיתי אחת נוסעת עם מספר ישראלי .

אכן, צודק, יש V8 עם מספר ישראלי בארץ, אפילו יצא לי לנהוג בה פעם.

אם רק מישהוא יודע איפהב היא, הייתי שמח להניח עליה את הידיים שלי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כשהוצגה האודי 100 בשנת 83' היא הדהימה בעיצובה העתידני, וגם במונחי ימינו היא נראית נאה ואפילו מרשימה למדי.

רק שלעיצוב היה מחיר; שטח השמשות שלה היה ענק, מה שגרם לתא הנוסעים להתלהט בשמש.

בנוסף, המכונית פשוט היתה ענקית, ולמרות הגודל תא הנוסעים לא היה כה מרווח.

החידוש המכאני העיקרי של ה 100 היה מערכת הגברת כוח להיגוי ולבלמים שהתבסס על מיכל חנקן דחוס, מה שהסתבר כפיתרון לא אמין ויקר מאד לתחזוקה, ובצירוף איכות גימור די בינונית גרם למכוניות הללו להפרד מהכבישים מהר מהצפוי.

כמכונית, האודי 100 היתה בליגה אחרת מהוולבו 240, שכבר בזמן המבחן היתה בת 9, שלא לדבר על שורשיה שהחלו 17 שנה לפני..

אבל הוולבו 240 שרדה בצורה יוצאת דופן את השנים והאודי לא.

אני מבין שהחידוש הזה לא היה באודי 80 או שאני טועה בגלל שה80 עדיין יש מהם הרבה על הכביש.

ואם אפשר עוד קצת מדע על החידוש המכאני הזה.

Audi 100 5CLY 1990

Audi A3 1.8T Manual

פורסם

למה תמיד לרעות בשדות זרים בחו"ל?

גם לנו יש דוגמניות צמרת שעלו לגדולה! :lol:

יודעים מי זאת משמאל?

Trik_-Miri&Maya_wa.jpg

רוצים רמז עבה?

362478-18.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לנו הייתה 100 שנת 84 רמת גימור CC שהוצאנו לחו"ל לשיפוץ.

גם אנחנו נתקענו מספר פעמים בדרך, ונאלצנו לישון באוטו בגלל שלא יכולנו להתגלגל/לתקן את התקלה.

נמכרה לחבר משפחה, דפק לה ת'גיר ומכר לגריטה.

משכנתא זה קל

פורסם

0000000000000p.jpg

אמנם טעם זה עניין אישי - אך דומני שכיסוי ההגה הזה(האהוב על נהגי מוניות) והשטיח(האהוב על "משפרי" מיצובישי סופר-לאנסר מכפרי הגליל) אינם הולמים רכב כדוגמת האודי שלך.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
הוצאתם לחו"ל לשיפוץ ?

אשמח אם תסביר.

משה

הרכב הוכנס לבטן אוניה, כשהמשפחה שהתה בחדר. בהגיענו לפיראוס (יוון) הרכב נפרק, והחל את מסעו צפונה, יוון, בולגריה, רומניה, אוקראינה. לאורך הדרך היו תקלות שתוקנו, חלקים שהוחלפו. באוקראינה (שבה שהינו מרבית הזמן בטיול שורשים) הרכב עבר אוברול מנוע, החלפת דש-בורד, תא נוסעים, תיקוני חשמל ועוד. לאחר כ-2-3 שבועות עשה את אותה הדרך לפיראוס בגבורה, ולאחר מכן גם נסע מס' שנים על כבישי הארץ. עד שנקנתה במקומה סיטרואן קסרה.

מה יש בדיוק באודי 100 שאי אפשר לשפץ בארץ?

כלום. זה פשוט פחות כיף, וצריך לשכור רכב בחו"ל.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...