Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה דוד שלי רכש I30 דרך SIXST חדשה.

הוא אמר שתשלום מקדמה + תשלום סוף התקופה + סך 36 תשלומים חודשיים = מחיר של רכב חדש בסוכנות פחות 4 (או 6 - אני לא זוכר) אלף ש"ח.

זה אומר שיש לך מימון חינם 3 שנים.

נראה כדאי בהחלט.

לאמרות שלא הבנתי איך הם נותנים עסקאות כאלו..........

בזמן מכירה המחירון אומר להוריד 6%.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
עצה בנוגע לליסינג פרטי

כדאי או לא?

moz-screenshot.png

הנה הצעת מחיר שקיבלתי אתמול מאחת החברות,שחברי הפורום יוכלו להגיד ממה להזהר ואיפה לא ליפול ואיפה הקאצ',

סימנתי באדום את החלקים החשובים בעיני.

אני בסופו של דבר ירדתי מעניין ליסינג פרטי בגלל תקציב אבל בשבילך אני מעלה את ההצעה כדי שכן אנשים יוכלו לבחון כאלה שמבינים יותר ממני וממך.

lisingd.jpg

פורסם

השורה התחתונה של ענייני הליסינג למיניהם אומרת שאתה משלם יותר על רכב שיכולת להוציא מהסוכנות בכמה אלפים פחות, את הכסף הזה אתה משלם לחברת הליסיג ובתמורה אתה מקבל אמצעים נוחים לקניית רכב חדש.

יש לך את הכסף זמין ? הלוואה נוחה מהבנק ? לך על רכב חדש ישר מהסוכנות.

אין לך את הכסף זמין ? גש וחברת ליסינג ותקבל תנאים מצויינים לרכישת רכב חדש.

בהצלחה.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
moz-screenshot.png

הנה הצעת מחיר שקיבלתי אתמול מאחת החברות,שחברי הפורום יוכלו להגיד ממה להזהר ואיפה לא ליפול ואיפה הקאצ',

סימנתי באדום את החלקים החשובים בעיני.

אני בסופו של דבר ירדתי מעניין ליסינג פרטי בגלל תקציב אבל בשבילך אני מעלה את ההצעה כדי שכן אנשים יוכלו לבחון כאלה שמבינים יותר ממני וממך.

מה שתפס לי את העיין:

• כנראה וישנו תשלום נוסף כל חודש עבור ה"גבייה" בשם "דמי גביה חודשיים", כמה הוא?
  • מה עומד להיות המדד הצפוי ב 3 שנים הקרובות? אני לא יודע אך אם הוא יקפוץ כפי שקרה בעבר אז התשלום יגדל מאוד, וזאת בהנחה כי מדד הבסיס הוא מדד המחירים לצרכן ולא מדד כלשהו אחר.
  • הרכב יהיה יד שניה אחרי ליסינג לאחר תום התשלום:cry:
  • הרכב לא יהיה בבעלות הרוכש עד אשר תשולם מלוא תמורתו, אם החברה המממנת תקלע לבעיות אז הרוכש עלול להקלע גם הוא לבעיות.

תכלס, אם יש לך את הכסף במיידי אז רכוש במזומן, אם לא אז בדוק מקורות מימון נוספים חוץ מהצעה זו.

פורסם

שאלה שמעניינת אותי בנוגע לליסניג הפרטי היא הטיפולים והביטוח הם על חשבון חברת הליסינג או על חשבון "קונה הרכב"??

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
לא הבנתי למה בליסינג פרטי נותנים רכבים ברמת גימור נמוכה?

אני יכול רק לנחש שמדובר ברכבים שנמכרו לחברות הליסינג במחיר המקובל לציי רכב, וחברת הליסינג בעצם מרויחה את ההפרש בין המחיר המוזל שבו היא רוכשת את הרכב למחיר המלא שמשלם החוכר\קונה, כאשר החלוקה לתשלומים היא הפיתוי לרכישת הרכב בשיטה זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...