Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה

סוף סוף קיבלתי את הרכב החדש שלי פיאט גרנדה 2009

יש לי שאלה מה אתם אומרים על הרמקולים חמש ורבע קומפוננט מאחורה בדלתות של פולק אאודיו DB5251

ושש וחצי קומפוננט מקדימה של פולק אאודיו DB6501

השש וחצי יהיו מחוברים למגבר JBL 1004 ולסאב JBL GTO1204BP,

והחמש וחצי יהיו מחוברים למגבר אחר ישן קצת של קנווד שמספק 110*2 RMS.

הHU שלי הוא ALPINE X-305.

מה אתם אומרים על מערכת זאת, ואם יש המלצות כלשהם אני אשמח לשמוע, תודה?

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

יש לי כבר הכל חוץ מהרמקולים לא ידעתי איזה גודל רמקולים יש ברכב רק היום ביררתי

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

האמת רדיו זה הדבר שהכי פחות מעניין אותי חחחח ***חחחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים***

מה אתה אומר על המערכת בכללי ?

פורסם

לי יש את הרמקולים הנ"ל, ממש נעימים לאוזן ומאוד מרוצה מהם. הם גם מחוברים אצלי ל1004 של JBL.

בדיעבד בשל הפרש המחירים הקטן יחסית (250-300 ש"ח) לסט יכול להיות שכדאי לך ללכת על הסדרה היותר גבוהה שלהם (MAMO)

רמקולים מפורטים, נעימים, אך חסר להם באס שתצטרך לכפר עליו בדרך אחרת. בכל מקרה ממליץ לך לשמוע לפני שאתה קונה. אני בכל אופן מאוד מרוצה מהם.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

אני? מאוד מרוצה. תודות לארגון הנוח של האייוד, שיטוט בין שירים הוא מאוד מהיר, התגובה סופר מהירה, לא מדדתי, אבל נראה שדילוג בין ספריות נעשה מהר יותר מדיסק (שלא נדבר על זה שאייפוד, אפילו 16 ג"ב מכיל כ 15 דיסקים של MP3). יתרה מזאת, הורדתי לא פעם פורמט לוסלס להמרתי אותו לאייפוד (M4A), וזה נתן עוד פוש לדיסקים ספציפיים שהיו ברשותי (בוב דילן, דורס).

לצערי (יחסר לי המוסיקה) ושמחתי (לא יחסרו לי הפקקים) אני עובר לדו"ג, אז אני מוכר את המערכת. אבל אני לא אהסס לרכוש אותה פעם נוספת אם וכשאחזור לרכב רגיל.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...