Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בתקציב 65K: פג'ו 307/ C4/ המלצה אחרת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אנחנו מחפשים רכב למשפחה קטנה ב-65K, עם תא מטען שיכיל עגלה

הדרישות, ע"פ סדר חשיבות:

1- בטיחות

2- אמינות, כמה שפחות ביקורים במוסך

3- צריכת דלק סבירה

4- 5 דלתות

מאוד אהבתי את המראה של ה-C4 שנת 2006, והפג'ו 307 שנת 2006, כמובן שכולם מזהירים אותי מצרפתיות...

מה אתם חושבים על המכוניות האלו? האם יש לכם המלצות נוספות?

תודה רבה על עזרתכם!

שירה

פורסם

לילה טוב.

שירה, יש כל כך הרבה מידע על ההשוואה הספציפית הזו, פשוט חפשי בפורום ולאחר מכן הציגי שאלות נקודתיות שלא מצאת עליהן תשובה. את יכולה להתחיל בחיפוש ממש מתחת להודעה שלך, שם תמצאי תשובות רבות לשאלות מגוונות בקשר להשוואה הזו.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

שתי בחירות מצויינות,בשני המקרים ממליץ על מנועי 2.0 ולא 1.6 ההבדל בצריכת הדלק אפסי,והנסיעה ברמה אחרת,כבונוס תקבלי איבזור עשיר יותר והכי חשוב מערכת esp!.

פורסם
שתי בחירות מצויינות,בשני המקרים ממליץ על מנועי 2.0 ולא 1.6 ההבדל בצריכת הדלק אפסי,והנסיעה ברמה אחרת,כבונוס תקבלי איבזור עשיר יותר והכי חשוב מערכת esp!.

כבעלים לשעבר של 307 מנוע 2000 אני מסכים איתך בנוגע לנסיעה ברמה אחרת ואבזור עשיר.

נהנתי בזמן שהיתה ברשותי - סבלתי בזמן שניסיתי למכור

שוק סחירות רע ביותר.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

לדעתי מדברים פה על שני רכבים דומים , ההבדל בינהם שהC4 קצת יותר נוחה ומאובזרת , חוץ מהקטע של ההגה שהוא טיפה מעצבן

כשאני עשיתי נסיעת מבחן על הC4 נורא התלהבתי ממנה אחרי זה , היא מדליקה ונוחה מאוד , הופתעתי לטובה

פורסם

שלום ותודה לכולם,

לגבי esp, ראיתי שגם ל-C4 וגם ל-307 יש דגמים עם מערכת esp, יכול להיות שהם לא פופולריים.. אני לא יודעת

מה אתם חושבים על האמינות של שתיהן?

תודה

שירה

פורסם

ממודל 2008 בC4 יש 6 כריות אויר +ESP סטנדרטי בדגם SX 1.6

לפני 2008 בדגם SX היו רק 2 כריות ללא ESP ובדגם SX PACK היה את האבזור הבטיחותי הנוסף.

ב307 אני לא ממש יודע צריך לבדוק,כנראה שזה די דומה היו דגמים יותר מאובזרים ופחות מאובזרים.

בקשר לאמינות הרכב אמין אבל לא הייתי מתקרב לרכב ליסינג לשעבר עם ק"מ גבוה וטיפולים לא ידועים וגם בלאי גבוה.

מה שייחסך בקניית רכב ליסינג יעלה אחר כך מאוד ביוקר במוסך.

• תוכן חדש...