Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברגי ראש מנוע פיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אילו ברגי ראש מנוע מורכבים בפג'ו 205 ,1400,98 (סוג וגודל),פשוט אני לפני פירוק ראש ואני רוצה להיות מוכן מבחינת הכלים.

תודה מראש לכולם

פורסם

אתה רוצה גם להרכיב את הראש אחרי שתפרק אותו?

סליחה על הציניות אבל זו השאלה שלך קצת בסיסית בשביל מי שנכנס לפרויקט כזה.

אם אתה לא מלווה על ידי בעל מקצוע , אני ממליץ שתצטייד לפחות במדריך מתאים (היינס או דומה)

ובכל מקרה סגירת ראש מחייב שימוש במפתח מומנט.

פורסם

COMANDER,אתה בהחלט צודק,זהו פרויקט לא פשוט,מצריך נסיון וידע,אחרי שכתבתי את השאלה ירדתי לאוטו,פירקתי מכסה שסתומים ומדדתי את הברגים אם קרליבר,לגבי שאר הדברים ישנם (טורקמטר,מד מעלות,מדריך היינס),משמצחיק שפשוט חסרה לי בוקסה עבור הברגים,בכל מקרה הפירוקים יתחילו מחר

פורסם

לאיזו מטרה אתה מפרק את הראש ?

להחלפת אטם ראש ?

המנוע עבר התחממות ?

אל תשכח לעדכן ולצרף תמונות , זה יהיה נחמד מצידך.

בהצלחה.

HONDA CIVIC LS

פורסם

כן, לצערי מנוע עבר התחממות,ובבוקר כאשר ניגשתי לאוטו לבדוק שמן\מים גיליטי שחצי מכמות השמן שחסרה יושבת לה בנחת במיכל עודפים בצורת בוצע צמיגה,למזלי המצב עוד איפשר נסיעה השמן היה נקי,אם היה הפוך מים בשמן אזי לא היה מנוס מגרר,בכל מקרה אשתדל להעלות תמונות

אני חושב לפרק את הראש ביחד אם סעפות (פליטה\יניקה) ואז לפרקן כאשר הראש בחוץ,ניראה לי יותר נוח ככה.

פורסם

שלום לכולם וצהריים טובים,פירקתי בבוקר ראש מנוע ושלחתי לחרט,למרות שבמדריך היינס לא מצויין למרוח סיליקון האם הדבר כדאי,ז"א למרוח סיליקון במעברי שמן.

ואם למישהו יש עוד המלצות או טיפים מועילים,בבקשה תכתבו.

תודה

תמונות יבואו בהמשך

• תוכן חדש...