Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב עד תקציב של 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה לעוזרים,

אחי מחפש רכב עד תקציב של 30K ורוצה לשמוע עוד המלצות

חשבתי על גולף או אאודי A3 שנת 98-99

אין כ"כ דרישות, רק שיהיה אוטומט, יד נמוכה וקילומטרז' נמוך עד כמה שאפשר.

תודה לכל העוזרים

אדיר.

פורסם

למה דווקא הצמד-חמד הזה? הדרישות שלך לא בשמיים ובתקציב שלך תוכל למצוא רכבים חדישים יותר וזולים יותר לאחזקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אהלן אחי,

תודה על התגובה המהירה.

כמו שכתבתי "חשבתי על..", בגלל זה פתחתי את השרשור הזה להתייעצות עם אנשים שמבינים "קצת" יותר ממני...

על מה אתה ממליץ ?

רכב לצעירים [גיל 22-23] ישמש לנסיעה לעבודה, אוניברסיטה ויציאות וכו'...

לא חייב להיות קפדן בתצרוכת דלק אבל כמובן עדיפות למשהו מתון, לא להיות מדוקדק [סיריון וכאלה לא באים בחשבון..]

אדיר.

פורסם

אני יכול להציע לך A4 דיזל מאותו שנתון במחיר הזה עם אתה מעוניין

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם
ההמלצה הקבוע למחפשי לחסוך כמה שאפשר זה פונטו ספייס. אבל אתה בטח מבין שישנו הבדל קטן בינו למה שרשמת.

לא בדיוק רשמתי שאני מחפש לחסוך... אם חשבתי על גולף או A-3 [שניהם אופציה למנועי 1.8-2.0] איפה החיסכון ?

דיברתי על נוחות, איכות וגם מבחינת בטיחות...

בגלל זה חשבתי על הגרמניות האלה שהן גם שהן גם רכב לצעירים, גם עונים על הצרכים ליומיום כמו: עבודה, אוניברסיטה וסופ"שים יצאות, נסיעות וכו'....

גם מאובזרים, גם נוחים וגם בטיחותיים.

אם אני טועה, אשמח אם מישהו יתקן אותי ו/או ימליץ על משהו אחר ו/או עוד דברים שיכולים להיות מעניינים.

תודה לעוזרים שוב,

אדיר.

פורסם

טוב אם כך אז מנוע 1.6 אוטומטי לא כדי כי הוא עצלן. מבחינת איבזור ונוחות גולף ואודי די דומות אם כי לאודי כבר בגרסאות בסיסיות איבזור עשיר יותר. היתנהגות כביש טובה, יציבות גבוה (על זה משלמים בחלק קידמי נמוך קצת).

עלות אחזקה משתנה בהתאם לדגם מנוע וגיר וגם די דומה. חלקי חילוף אני לא יודע כמ העולים לאודי אבל לגולף לא יקרים כמו שמספרים "חכמים" למיניהם.

הכי חשוב זה לא לחסוך באחזקה בחלקים זולים ולא איכותיים (בטח לא לקנות אוטו שלא טופל כראוי) אחרת עלויות תיקונים יהיו מאוד גבוהות.

בטיחות: 4 כריות אוויר ו ABS כבר בדגם בסיסי.

• תוכן חדש...