Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בגרמניה לילד בן 17

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני ועוד כמה חברים רוצים לשכור רכב בגרמניה ל4 ימים .

אני בן 17 ו5 חודשים . ( ותק של 5 חודשים )

האם יש איזשהו חברת השכרה שאני יכול דרכם לשכור רכב בתנאים האלו? איך אני יכול לבדוק את זה?

* אני לא יודע אם זה נחשב, אבל עשיתי רישיון על טרקטור בגיל 16 . אז רישיון בעצם יש לי כבר כמעט שנה וחצי .

פורסם

אני לא מאמין שתמצא.

הבעיה העיקרית שלך היא שבגיל 17 אתה עדיין קטין ולא רשאי בכלל לחתום על חוזה השכרה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
"חברה ענקית" - לא אכפת לי איזה חברה העיקר שיהיה אוטו

"חברה ענקית" = חברה אמיתית ורצינית שקיימת בכל שדה תעופה ולא רק באיזה כפר בדרום היער השחור, מאחורי הפאב המקומי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

חזרתי לפני שבועיים עם חבר מטיול בגרמניה,ועוד כמה מדינות.

וניתן להשכיר רק מגיל 18+ותק של שנה,וגם רק רכבים מקבוצות נמוכות כמו פולו,גולף כו'.

לנו הייתה 308SW :mm_cool:.

ד"א אנחנו בני 18.5 עם ותק של שנה וחצי כמעט,וחששנו קצת שיהיו בעיות,כי בכל זאת אנחנו ילדים,אך אני רוצה לציין לשבח את השירות המצויין של SIXT,בלי שום בעיות הגענו הצגנו הזמנה ורישיונות,שאלנו אילו רכבים זמינים,ככה שיכולנו לבחור בין פוקוס סטיישן ל308,שהופתענו לגלות שהייתה מאובזרת בכל טוב,החל ממגנזיום,עד לגג פנורמי.

פורסם

אפשר להשכיר בסיקסט החל מגיל 18 ולא צריך וותק בכלל.

פורסם

זה תלוי איזה רכב אתה לוקח.

לדעתי היה זה השרשור שלך פה לפני חודש שהבאתי ציטוט מדוייק מהאתר שלהם שאומר שמספיק יום אחד של וותק בשביל המכוניות מהקטגוריות הנמוכות (אאל"ט - עד רמה של גולף).

פורסם

עם החבות ההשכרה הגדולות כבר דיברתי - והכי נמוך זה מגיל 18 .

אין פה מישהו שמכיר חברה פחות ידועה שבעד תוספת תשלום תסכים להשכיר לי רכב ?

• תוכן חדש...