Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם, ברצוני להתקין דיבורית ספיריט לרכב של חברת אורנג'. אני יודע שצריך לשים כרטיס סים בדיבורית על מנת שהיא תעבוד, השאלה האם אני משלם תשלום חד פעמי על הכרטיס סים הנוסף שצריך לשים בדיבורית או שמא אני משלם עליו דמי אחזקה כל חודש בחשבון החודשי בנוסף למכשיר הרגיל שברשותי.

עוד משהו, אני רואה הרבה שמוכרים דיבוריות ביד 2 כלומר לא דרך חברת אורנג', אם אני קונה מכשיר יד 2 כיצד אני יכול להשתמש במכשיר כלומר איפה ניתן לרכוש את הכרטיס סים הנוסף? האם ניתן לרכוש הכרטיס בכל מיני דוכנים כאלה או שרק בחברת אורנג' עצמה?

פורסם

את הסים קונ ים רק באורנג' כי רק הם יכולים לקשר אותו למספר שלך. עד כמה שביררתי סים נוסף עולה 4.90 לחודש (נכון ללפני שנה בערך).

פורסם

.... השאלה האם אני משלם תשלום חד פעמי על הכרטיס סים הנוסף שצריך לשים בדיבורית או שמא אני משלם עליו דמי אחזקה כל חודש בחשבון החודשי בנוסף למכשיר הרגיל שברשותי.

לעיתים הSIM עצמו ניתן חינם, אולם יש עלות של 7 שח לחודש לערך על מנת שיהיה לך קישור ל"אורנג'2" , ישנם בודדים שהצליחו לקבל סים ללא תשלום כלשהו נוסף, ואולם, אל תבנה על זה. ברוב רובם המוחלט של המקרים לא תצליח להתחמק מתשלום זה.

עוד משהו, אני רואה הרבה שמוכרים דיבוריות ביד 2 כלומר לא דרך חברת אורנג', אם אני קונה מכשיר יד 2 כיצד אני יכול להשתמש במכשיר כלומר איפה ניתן לרכוש את הכרטיס סים הנוסף?

רק במרכזי שירות של אורנג'.

האם ניתן לרכוש הכרטיס בכל מיני דוכנים כאלה או שרק בחברת אורנג' עצמה?

SIM מסוג "פריפייד" ( ביג טוק) ניתן לרכוש בדוכנים. זהו SIM שמוציא שיחות לאחר שקונים כרטיס וטוענים אותו, ושמסתיימת הטעינה, אין שיחות יוצאות. SIM שמחובר לחשבון הרגיל, ניתן לרכוש במרכזי שירות אורנג' בלבד.

התשובות בגוף הציטוט.

הנושא אינו שייך לפורום הטכני, אמנם עניתי לך, להבא, פתח שאלות טכניות בלבד (בנושאי רכבים) בפורום זה.

ננעל.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...