Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחיזת כביש, הפתעה לטובה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההנחה שאם נהגים יכירו במגבלות רכבם הם גם יסעו על המגבלות לא נכונה, לדעתי.

הבחירה אם לנהוג "רגוע" או "גרזן" תלויה באדם עצמו, ולא קשורה קשר הדוק ליכולות נהיגה שלו (לטוב ולרע).

אני מעדיף נהג שמבקר במגבלות מדי פעם אבל מודע לחוקי הפיזיקה ויודע לנהוג נכון,

מאשר כזה שלא יושב נכון, לא יודע לכוון מראות, לסובב הגה (שלא לדבר על להחזיק) נכון,

חושב שצריך לפמפם על הבלם, תולה משהו על המראה (הפנורמית), ומבחינתו לא צריך להביט יותר רחוק מקצה מכסה המנוע.

זהו נהג המאזדה 3 הישראלי המצוי. אני מסכים אגב, שקורס נהיגה מתקדמת בטיחותי צריך להוות בסיס וחובה לכל דורש רישיון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הניסיון שלי מלמד שנהגים לא מנוסים גם לא לוחצים עד הסוף (ואם כן אז מאוחר מדי).

נכון,

זה נובע מ-2 סיבות לטעמי:

1.נהגים לא מנוסים שנוהגים ברכב ללא ABS מפחדים מהעניין של נהיגת גלגלים.

2.נהגים לא מנוסים שיש להם ABS לא מכירים את המערכת ולכן חוזרים לסעיף 1,או לחילופין כן מכירים את המערכת אבל לא יודעים או מפחדים להדביק את דוושת הבלם לרצפה.

בכלל לדעתי,יש בעייה שלעניין של "להדביק דוושה לרצפה" (באנגלית נשמע הרבה יותר טוב) יש לחלק מהאנשים משמעות שלילית כאילו זה דבר לא טוב,הצורת חשיבה שלהם אומרת שאם תדביק את דוושת הכיף לריצפה המנוע יהרס ואם תדביק את דוושת הבלם לרצפה הבלמים יהרסו.

צריך אולי לשנות את זה במסגרת "קארספורום נוהג אחרת-והחודש-מדביקים דוושות לרצפה!".

:-D

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

Kundason: יש עוד סוג אחד של נהגים שהוא גם המפחיד מבין כולם. זה הנהג שמפחד לנהוג בגלל חוסר מוחלט בהרגשה\שליטה ברכב,לא מבין מי נגד מי, שהרכב משמש אותו רק בישביל איכשהו(בעזרת תפילה או שתיים) להגיע מנקודה לנקודה.

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם
צריך להתחיל משחק חדש - "יוסי אמר"... :roll:

תשאירו אותי מחוץ לדיון הזה :lol:

אני גם בדקתי את המגבלות של הרכב שלי שלשום (עליות סדום-ערד) אבל אני לא ממהר לפתוח שרשור על זה.

הטמפרה דווקא הפתיעה אותי לטובה.

הקוואליר שהייתה מאחורי וניסתה להדביק אותי הרסה את הבלמים שלה, אז המשכנו צפונה במהירות נמוכה יותר.

פורסם

edan82: יש בזה משהו. :lol:

האמת שיש גם המון נהגים שקיבלו רשיון איכשהו(בעזרת תפילה או שתיים) אחרי 800 טסטים ואז הם גם נוהגים בסוזוקי סוויפט כמו ברכב אמריקאי.

מזדה3 בישבילם היא כמו משאית ואני כבר לא מדבר על ג'יפים. :-)

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

• תוכן חדש...