Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היום יש לי מגבר מונו JBL POWER BP1200.1 ויש לי מונו אחר חדש שקיבלתי מחו"ל ALPINE MRP-M850 היתרון שלו שהוא CLASS D, חשבתי שאם אולי אשים אותו במקום ה JBL שאר המגברים שלי יקבלו אולי יותר כח, השאלה איך הוא לעומת ה JBL POWER ההספקים שלו מעט יותר נמוכים אך נראה לי ש 800 ב 2 אום יספק אותי אף על פי ש הJBL נותן מעל 1300 ב 2 אום.

מה אתה חושבים על נושא האיכות של שני המגברים? אני מאוד מרוצה מן ה JBL היום, אך בכל זאת שמח לשמוע את דעתכם.

תודה מראש.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

היי יוסי,

למקרה הספציפי שלך אני לא יכול להעיד, אבל מכמה ניסויים ובחינות שערכתי בין מספר מגברי מונו קלאס די למספר מגברי מונו קלאס אייבי,תמיד נוכחתי לגלות שהדי חזק יותר לאורך יותר זמן, בעוד האייבי אמנם חלש יותר אבל תמיד קיבלתי תחושה שהוא מנגן טוב יותר

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

במקרה שלי הקלאס של ה JBL הוא BD (ככה אמרו לי) וההספקי של ה JBL הם 600 ב 4 ו1200 ב 2 ו1 והוא מאוד אנדרייטד מול ה ALPINE 500 ב4 ו 800 ב 2 אך כיוון שהוא קלאס D הוא אולי יהיה יותר נציל, השאלה איך מגברי ALPINE מבחינת דיוק ואיכות מול ה JBL שלי, אני יכול כמובן להתקין ולבדוק אך אמרתי אולי אני יכול לחסוך את זה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

yossiam,

אני יכול כמובן להתקין ולבדוק אך אמרתי אולי אני יכול לחסוך את זה.

אני חושב שענית לעצמך, כפי שנאמר אין חכם כבעל נסיון.

דני.

פורסם

אני בטוח שבדיקה תיתן מענה אך חשבתי שאולי תהיה פה דיעה מובהקת לכיוון כזה או אחר ואז אוכל לחסוך את ההרכבה ומשחקי הכיוון למיניהם.

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

OK, אז אין מנוס :wink: מלבדוק.

איך מגברי ALPINE בכלליות?

• תוכן חדש...