Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ על פיג'ו 205, יש גם כמה בצפון במצב טוב. רכב חזק מאוד. טיפולים בסיסיים(וזולים מאוד) והרכב לא מפסיק לנסוע.מניסיון, אני חייל מתוקצב נמוך ולא מחפש הנאה ונוחות. רק אמינות.

עושה את העבודה המכונית הזאת.

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על העזרה חברים, מצאתי - כנראה - 205 שמורה במצב טוב, הולך לבדוק אותה שבוע הבא.

מכון בדיקה טוב באיזור נהריה? מישהו יודע?

פורסם

נמכרת ב4 אלף, האמת...

ואני מעדיף להוציא 400 שקלים כדי אולי במקרה לגלות תקלה שתעלה לי אלף. לא קונים חתול בשק.

פורסם

במחיר כזה חבל לבדוק את הרכב במקום מורשה.

כמו שאביתר ציין, רכב במחיר כזה לא לוקחים לבדיקה.

תלך עם מישהו שמבין במכוניות ותכין רשימת בדיקה ודברים חשובים שיש לבדוק ברכב הספציפי הזה.

כדאי לבדוק שאין נזילות/הזעה מוגברת של שמן.

לבדוק את רשיונות הרכב שאכן תואמים לרכב.

בפיג'ו כדאי לבדוק את כל הפלסטיקה הפנימית, שהיא נמצאת במקום, ולא מתפרקת.

צמיגים.

אלו בינתיים הדברים העיקריים שאני חושבת עליהם בבדיקה של רכב מסוג זה.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הוא רוצה 4 תציע לו 2.5 ומשם תתחילו

אם הוא לא יורד שקל, סימן שהרכב שמור או שאתה לא מספיק מתווכח

אם הוא יורד במחיר אז מן הסתם שהוא יודע שיש תקלות, ואז תוציא ממנו כל מידע אפשרי ותחליט אם שווה לקנות ולהשקיע טיפה ביישור קו.

זה מה שאני עשיתי.

בהצלחה בכל דרך שתבחר

רק אל תיבהל מהטופס בדיקה שבטח בהכל יצא לא תקין :)

פורסם

לצערי, הידע שלי ברכבים שואף לאפס... לא מבין חצי דבר בכל הנוגע לבדיקת רכב ועל כן, אתעקש על בדיקה במכון.

בכל אופן - את טופס הבדיקה ינתח מכר מוסכניק (שלצערי לא יוכל להצטרף לבדיקה הראשונית) ואת ההחלטה באם להכנס לבדיקה או לא אבצע לאחר התרשמות ראשונית - בדיקת רכב חובבנית על ידי, בדיקת רשיונות, תחקור לגבי ההיסטוריה וכו' וכן נסיעת מבחן קצרה לראות שהכל בסדר.

אשתדל לעדכן בשבוע הבא.

פורסם

סיטרואן ZX יכולה להתאים לדרישות, 205, AX כולן דומות מבחינה מכנית.

חבל על הכסף של הבדיקה. רכב ב 5K (גם ב 15K...) תמיד יצא "גמור" בבדיקה כיוון שהמכון מכסת"ח את עצמו.

סער

פורסם
אם הוא לא יורד שקל, סימן שהרכב שמור או שאתה לא מספיק מתווכח

אם הוא יורד במחיר אז מן הסתם שהוא יודע שיש תקלות

אם הוא יורד במחיר, אולי המוכר פשוט לחוץ למכור. לאו דווקא בגלל תקלות מיוחדות שהוא מכיר אותן. גם אם הוא לא יורד שקל, זה עדיין לא אומר שאין תקלות שהוא מכיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רכב במחיר נמוך כזה תמיד יהיו בו ליקויים ונדיר למצוא רכב במצב תקין. אני שכל חיי נוסע במכוניות ישנות מהסיגנון שאתה מחפש גם נפלתי ברכב שמבחוץ נראה שמור ומטופל אבל בזמן שהיה ברשותי היו מספר רב של תקלות שהתיאשתי ממנו. אבל מצד שני ניתן למצוא גם מציאות. לפני שנתיים רכשתי שרייד 1000 ידנית שנת 93 ב4000 ש"ח ועד היום נסעתי בו 60000 ק"מ ללא תקלות מלבד טיפולים שוטפים והחלפת טיימינג יזום ועברתי איתו כבר שני טסטים ללא ליקויים כלל. ולפני כן קניתי אונו 70 שנת 94 מיד שנייה מאדם מבוגר שהיו לו את כל הקבלות והתיקונים שנעשו באוטו משנת 94 . רכשתי אותו ב-5000 ש"ח ולאחר זמן מסויים מכרתי אותו לאחי שנוסע בו עד היום והוא נוסע בו ללא חשש בכל הארץ.

פורסם

רכב במחיר של 4K לא לוקחים לבדיקה שעולה 500 ש"ח נקודה. בכל מקרה יהיו לך תקלות שיעלו לך יותר מאלף שקל עם או בלי בדיקה. ברכב במחיר כזה יש לקחת בחשבון שבמילא רוב המכלולים "גמורים" ובדיקה לא תועיל בדבר, מעבר לבדיקות שאתה יכול לעשות כשאתה רואה את הרכב (שמן, מים וכו').

כל עוד הרכב נראה לך, מניע ונוסע ללא בעיות, וכל מה שאתה צריך נראה תקין פחות או יותר (מזגן וכו') אין מה לבדוק לדעתי מעבר לזה.

פורסם

מצטרף להצעת של רבים מעליי, סיטרואן AX תוכל להשיג בשנתון גבוה בטווח המחירים הנ"ל ואם יתמזל מזלך אולי גם אחת שמורה.

את הכסף של הבדיקה תשמור לתיקונים בלתי נמנעים שיגיעו בעכבות גילו של הרכב (צינורות יבשים משאבות "עייפות" וכו'..)

בהצלחה

כבר חתמתי...

פורסם

אני דוקא ממליץ על סובארו כל שנה שתשיג יהיה טוב כמובן תעיף מבט בוחן על המנוע וסע לשלום

יש היום מכוניות טובות גם במחיר הזה ,הסובארו תחזיק לך מעמד :-)

בהצלחה !!

פורסם

הדבר החשוב ביותר ברכישה של אאוטו במיוחד במודלים ובמחירים שציינת זה סבלנות, אם אין לך זמן וכח לחכות אז באמת שעדיף מונית.

אם בכל זאת החלטתת לבצע רכישה עשה סקר שוק לכל רכב אפשרי במודל הזה ורצוי ואף מחייב לקחת איתך מישהו שמבין ואת סומך עליו.

מניסיון שלי אפשר עם קצת סבלנות להביא רכבים מעולים ביותר זול אפילו, הרכב "תפרנים" הראשון שלי היה סיאט איביזה 90 נפח 1200 175K עם טיפולים ב15K ש"ח עם קבלות, לקחתי אותה ב2800 ש"ח פראירים לא חסרים, השאלה לאיזה קבוצה אתה שייך למנצלים או למנוצלים.

רכבים טובים שאפשר למצוא במחירים האלו 205, AX. ZX, ג'אסטי, אונו, שרייד, סוויפט, פליסיה, איביזה, קליו, רנו 5, טיפו, בראבה, בראבו, סנברד ועוד.. כל הרכבים במודלים 92-96, אפשר למצוא שמורות השאלה איפה מחפשים ואם תראה או לא תראה מוסך זה תלוי בך ובצורה שאתה מתנהג עם הרכב, נוסע רגוע ומקפיד על שעון חום ובדיקת שמן אין סיבה לבעיות.

סע בלום ושא ברכה, שיהיה המון בהצלחה!

• תוכן חדש...