Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שבעיקרון למצערת אלקט' עדיף פורק פנימי, ולכן רוב הואגיות נוסעות עם פנימי.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

סתם לידע,כללי מי שרוצה לדעת איך עובד פורג 004 על איביזה למשל בישראל,אז מוזמן לצפון בסירטון הדגמה ברכב שלי:

סירטון 1

http://www.youtube.com/watch?v=x9SK7F18y8I דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סירטון 2

http://www.youtube.com/watch?v=9XcF4IdMjkA&NR=1 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הפורק הזה לא גורע מבצועי הרכב ,לא מדליק מנורות,לא חותך גדישות ולא גורם לתופעות לוואי מוכרות.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

את הצ'יפ,אינלט,פילטר,שעון גדישה ופורק חיצוני (004) עשיתי בE&A

אני מאוד מרוצה מהיחס ובעיקר מהמיקצועיות הגבוהה וההתמחות המיוחדת ברכבי וואג מוגדשים

גם כשהיו בעיות כלשהם גם ללא קשר להתקנות הנ"ל (צינורות גדישה וכ"ו) קיבלתי טיפול נהדר ללא תמורה

כמעט שכחתי...גם סט בולמים וקפיצי הנמכה V-MAXX :wink:

התוצאה נהדרת,הרכב מרגיש חזק במידה,קשה לי לדמיין היום מה זה לנסוע סטנדרט בגדישה של 0.6-0.7

פשוט ביזיון :-)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
0,קשה לי לדמיין היום מה זה לנסוע סטנדרט בגדישה של 0.6-0.7

פשוט ביזיון :-)

1+

ממש ככה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...