Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

אני מצטער עם הכותרת לא מתאימה ואם פתחתי את השרשור במקום הלא נכון אבל אני זקוק לעצה.

אז ככה הכול התחיל שלשום כאשר הסליל הצתה של הרכב "פרץ" והאוטו התחיל לקרטע,ישר קרטעתי למוסך.

במוסך התברר שהסליל לא מתאים לדגם של האוטו הזה והוא שרף את המחשב ואת האינג'קטור מס' 1.

בנוסף לזה התבצע גם:החלפת בולמים קדמיים, החלפת טיימינג, החלפת שמן+פילטר שמן, בית טרמוסטט+טרמוסטט, החלפת מים ברדיאטור, החלפת בוקסות למשולשים, החלפת זרועות סטבילייזר, החלפת תושבת מנוע עליונה ועוד כמה דברים קטנים שלא זכורים לי כרגע.

עכשיו הרבה אמרו לי שצרפתיות ופג'ו בפרט עושים הרבה בעיות ועכשיו אני לומד את זה על בשרי.

השאלה שלי היא כזאת:

העם להמשיך לסוע ברכב הזה או למכור אותו ולקנות רכב עם פחות בעיות?

נ.ב

הדגם המדויק הוא פג'ו 206 1.4 XT שלוש דלתות ידני שנת 2003 165000 ק"מ

תודה מראש לכול המייעצים

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

מי הרכיב לך את הסליל הזה, שאינו מתאים? האם זה אצל הבעלים הקודם? האם ידוע באיזה מוסך?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ולדעתך לרכב מחברה אחרת שעבר 165000 ק"מ לא יכול לקרות מה שקרה לרכב שלך?

התשובה שלך היא בגוף השאלה "במוסך התברר שהסליל לא מתאים לדגם של האוטו הזה והוא שרף את המחשב ואת האינג'קטור מס' 1."

גם אם תשים בטויוטה שנת 2009 עם 0 ק"מ סליל שאינו תואם לדגם בסופו של דבר תשלם את המחיר.

רצית לחסוך קצת כסף אז כנארה קנית רכב שלא טופל באהבה וכראוי.

עכשיו אתה בוכה?

אחרי שהשקעת ברכב כל כך הרבה ועשית לו יישור קוו כמו שהיית צריך לעשות מההלחלה, ממה אתה מפחד?

אם מטפלים כראוי, הרכב שלך ישרת אותך נאמנה עוד הרבה שנים ולא משנה עם הוא צרפתי או יפני.

אגב, זה פועל גם ההפך.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בטויוטה אין בולמי זעזועים, תושבות, טיימינג. במקום שמן מנוע אפשר לשים מיץ של זבל עם מכסה ביוב.

ואם מרכיבים להן סליל מתנור סלילים משנות ה-50 זה גם עובד.

תקנה יאריס. עדיף לך...לפחות תרגיש טוב כשאתה מחליף בדיוק את אותם הדברים.

ובנימה יותר רצינית - אף אחד לא אשם שהרכיבו סליל לא מתאים חוץ ממך או מהבעלים הקודם של האוטו. מישהו חסך פה כסף ואתה אוכל אותה.

פורסם

זה שנכנסת למוסך בגלל תקלה בסליל ההצתה ועל הדרך החלטת לעשות יישור קו לא קטן מבחינה מכאנית לא הופך את הרכב לגרוע ולא מצדיק את מכירתו, בטח שלא אחרי טיפול יקר כל כך.

תשאיר אותו קצת אצלך, לפחות תהנה מהכסף שהוצאת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הסליל הגיע עם הרכב!.

הרכב מטופל אצל חבר פורום שאני מצפה לתגובה שלו בזמן הקרוב!

כנראה שאתם צודקים פשוט הרבה אמרו לי גם מהתחלה שצרפתיות עושות הרבה בעיות(ואני לא מדבר כרגע על הסליל), ו-90 אחוז מההרבה הזה אחראי המוסכניק שלי!

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

א.גם סליל הצתה מקורי עלול להתקלקל .

ב. אני מניח שלא אישרת את כל התיקונים תחת איום של נשק חם. החלפת סליל הצתה ואינג'קטור מספיק יקרה כדי שלא תכניס את עצמך להוצאות מיותרות.

ג. השתמשו בחלקים מקוריים או תחליפיים של ייצרן המקורי או של יצרן אמין ומוכר.יש בשוק יותר מדי חלפי זבל.

פורסם

הביטוי - תחזוקה שוטפת - נכון לכל רכב מכל יצרן.

כנראה שהרכב שלך לא זכה לתחזוקה הזו כבר הרבה זמן ולכן התקלות הצטברו.

צריך להבין שלכל רכיב ברכב יש אורך חיים ומתישהו יש להחליפו. יש יצרנים שהחלקים שלהם מחזיקים יותר וכאלה שפחות, מצד שני יש יצרנים שהחלפים שלהם יקרים מאד וכאלו שהמחירים שפויים עד זולים.

בפיג'ו המחירים שפויים ברוב החלקים. נסה לתחזק אלפא בארץ ותראה שתשלם כפול.

דני G.

פורסם

זו חתימתך

אין דבר כזה אוטו גמור יש דבר כזה אוטו לא מטופל

עכשיו יש לך מכונית מטופלת ויש לצפות שהוא תחזיר לך פינוק ואהבה כמו שרק צרפתית יודעת.:shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפי דעתי תמכור.

אגב,גם לי יש רכב שנת 2003 (אחר) ובחיים לא החלפתי את כל מה שאתה החלפת מהרשימה שכתבת(אשתי נוהגת עליו והוא לא נח לרגע).

חוץ מנוזל רדיאטור שהוחלף פעם אחת.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

ישה, הפרצוף ששמת בסוף מדאיג אותי.

עריכה:

סוברו, אתה נוסע על עגלת סופר מודל 03?

בחיים לא החלפת, טיימינג, או שמן+פילטר שמן?

שלא לדבר על זה שבולמים אפשר להחליף גם ב200K ק"מ, אבל אחרי 165K בהחלט מומלץ, כנ"ל בוקסות ותושבות.

ונוזל רדיאטור שהוחלף פעם ב+6 שנים זה בכלל לא בריאה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כנראה באמת הגזמתי בתגובה שלי!

הצרפתית שלי באמת יודעת לפנק וגם לתת בראש כצריך.

תודה לכולם שהחזרתם לי את האמון בצרפתיה שלי עד הביקור הבא במוסך.

נ.ב

אני עדיין תומך נמרצות בחתימה שלי!

פורסם

אבאל'ה

מהומה רבה על לא מאומה.

כל מה שכתבת מתייחס לתחזוקה שוטפת + פאק אחד של מוסכניק.

פורסם

אין לך מה לצפות לתגובה משום חבר פורום.

כשאני קניתי את הצרפתיה שלי ידעתי בדיוק מה אני קונה - רכב מוזנח שעבר תחזוקת שבר.

קניתי אותה בזול, אבל היה ברור לי שכל חלק שאני מחליף בה יהיה ברמה הגבוהה ביותר אם תחליפי, או פשוט מקורי.

לפעמים כשקונים רכב מוזנח בזול (ללא ספר טיפולים ממוסך מורשה) יש תיקונים יותר יקרים לעשות - כמו התיקון של המחשב.

פורסם

סוברו, אתה נוסע על עגלת סופר מודל 03?

בחיים לא החלפת, טיימינג, או שמן+פילטר שמן?

עגלת סופר מודל 03 ,אבל בלי טיימינג ובלי בלאגאנים מכל מיני כיוונים שאתה מכיר, ולטובתי, אני לא.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...