Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נוסע בשנה לפחות 30,000 ק"מ (כיום יש לי סובארו ליאונה 92 שלא מפסיקה לעשות לי צרות בגלל הק"משאני נוסע שלא מתאים לשנתון)

בכל מקרה אני מעוניין להשתדרג ולקנות אוטו טוב בסדר גודל של 40,000 ש"ח שלא עושה בעיות

המליצו לי על סקודה פאביה דיזל 2005

כמו"כ על סיאט קורדובה\טולדו

אשמח אם תוכלו להמליץ לי בנושא ולהחכימיני מחוכמתכם ומהידע שלכם.

1. האם באמת כדאי היום לקנות דיזל (כמובן גם מהסיבה שהאוטו יותר חזק וזה חשוב לי)

2. מה אתם אומרים על הפאביה ומה לגבי הנוחות שלה

3. האם כדאי לגעת באוטומט

4. אומרים שהצריכת דלק של הפאביה מאד נמוך 1:19 האם זה נכון?

5.מה לגבי חלקים האם זה יקר?

לדעתכם מה סכום ההשקעה שצריך להשקיע באוטו הזה כל שנה לפי 30,000 ק"מ לשנה ואולי בכלל עדיף לשכור אותו ו'לשכוח' מהבעיות.

כמו"כ מה אם הירידת ערך שלו.

אשמח לקבל את המלצותיכם גם לגבי רכבים אחרים כי אני באמת לא מבין בזה.

תודה רבה

פורסם

1.כן למה לא?

2.רכב סביר לא יותר יש רכבים יותר נוחים

3.מומלץ הדגם הידני

4.כן זה נכון

5.החלקים לא יקרים

פורסם

יש לנו פולקסווגן פולו דיזל, ולאחי קורדובה דיזל, ששניהן על אותו בסיס ומכלולים שהפאביה בנויה עליו:

1. כדאי. גם אם נוסעים רק 10,000 ק"מ בשנה.

2. הנוחות- כמו שנאמר כאן- סבירה. ויש הבדל קל בין רמות האבזור.

3. אוטומט- פחות חסכוני, ופחות עמיד משמעותית מהידני.

4. הצריכה הנמוכה היא במנוע sdi- ללא טורבו, ששותה בין אחד ל18 לאחד ל20. לגבי המנוע שעם טורבו- איני יודע.

5. לגבי החלקים- אין לי נסיון. אבל אני מניח שזה גם תלוי באיפה אתה מטפל.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לגבי האוטומט אין לי מושג.

אבל הידני באמת צורך 1 ל-18 . בנסיעה בעיר עם מזגן זה 1 ל-16, מחוץ לעיר 1ל-22.

מקווה שעזרתי.

פורסם

[quote=שועל תמים;2

211089]3. האם כדאי לגעת באוטומט

3.מומלץ הדגם הידני

3 אוטומט- פחות חסכוני, ופחות עמיד משמעותית מהידני.

לגבי האוטומט אין לי מושג.

אני אפתור לכם את הבעייה :

אין סקודה פאביה זיזל אוטוטית

אין סיאט קורדובה דיזל אוטומטית

אין פולקסווגן פולו דיזל אוטמטית

אין סיאט טולדו דיזל אוטומטית בשנים המדוברות.

בהצלחה בקניה.

פורסם

אני חושב שהקושי העיקרי למצוא את הרכב המצויין במצב סביר בתור יד שניה המכוניות הנ"ל לרוב הולכות ישר לנהגי מוניות או מורי נהיגה שקורעים להן את הצורה,בהצלחה בחיפוש.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אין שום קושי למצוא פאביה, קורדובה או טולדו מידיים פרטיות. יש נהגי מוניות ששומרים על הרכבים שלהם בצורה מצויינת ויש כאלה שלא - בדיוק כמו שיש אלה השומרים על הרכב הפרטי שלהם וכאלה שהרכב שלהם הופך לטרנטה אחרי כמה חודשים על הכביש. אם תתעקש אני אשמח להכיר לך כמה נהגי מוניות שמצב הרכב שלהם ישאיר אותך פעור פה. מספיק לדבר שטויות.

פורסם

אני יוסיף להגיד שאבא שלי מורה נהיגה, כלל המכוניות שלנו עד היום היו דיזל ידני וכולן היו שמורות בצורות לא סבירות בעליל, ולכולן כשנמכרו היה מספר מכובד במיוחד על מד האוץ. הכול תלוי במוכר וכמה הוא שמר על הרכב שלו

פורסם
אני יוסיף להגיד שאבא שלי מורה נהיגה, כלל המכוניות שלנו עד היום היו דיזל ידני וכולן היו שמורות בצורות לא סבירות בעליל, ולכולן כשנמכרו היה מספר מכובד במיוחד על מד האוץ. הכול תלוי במוכר וכמה הוא שמר על הרכב שלו

רכבים של לימוד נהיגה לא משנה עד כמה המורה שומר עליהן התלמידים זורקים קלאצ'ים,מכבים מנוע ומתנהגים באלימות רבה ברכב.

נהגי מוניות עושים לרוב המון קילמוטרז' מה שכמובן מזקן את הרכב הרבה יותר,וגם ידיים פרטיות של הרכבים הנל קונים אותם כדי לגמוע עליהן קילומטרז' רב(אפילו שלדעתי המנועים האלה שורדים בקלות את ה300,000+).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מכבים מנוע ומתנהגים באלימות?! על מה אתה מדבר?!

הדבר היחיד הוא קלאץ', ולהחליף אותו זה לא בעיה. שהקלאץ' תהיה הבעיה היחידה שלך ושל כולם במכוניות שלהם בחיים.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

בעברי היתה גולף SDI 99

למנוע היה 600000 ק"מ והמנוע לא אכל שמן הניע בנגיעה

הרכב היה מונית של אבי, חלפים זולים מאוד , גם משאבת הזרקה קומפלט מבריטניה עלתה 1200 ש"ח כולל משלוח.

אמין מאוד

• תוכן חדש...