Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מקווה בשבילו שהוא לא התכוון לזו, או לגרסת המרוצים - R. בזמן שאני ביקרתי שם הם דיברו על מחליפה לזונדה שנמצאת בתכנון ואפילו בבדיקות, אבל לא יכולנו לראות אותה. רק נאמר שתהיה לה בקרת יציבות כי היא תהיה חזקה יותר מהזונדה (במילים אלו בדיוק).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם אפשר שאלה, איזה קשרים יש לך שהצלחת להשיג את מה שאחרים ואני מניח מקצועיים יותר? לא הצליחו?

אברה קדברה

פורסם

לא לא התכוונתי לזה, בסיור המדריכה אמרה את אותם דברים שsronis אמר ואני מאמין שהתמונה המדוברת היא של המחליפה של הZONDA.

אם השאלה של oranp83 הופנתה אלי,אז פשוט היתי בסיור במפעל שמעתי רעש מיחוד ויצאתי החוצה וראיתי אותה.

נב מצטער על שגיאות כתיב והגיאה אני דיסלקט אז מנהלים, לא צרכים לקטול בן אדם ישר.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

אחי אתה לא צילמת שום אב טיפוס אלא דגמי בדיקה של הזונדה סינק או משהו, בטח שלא אב טיפוס של משהו חדש, וגם אם כן, תאמין לי שברשת מסתובבות כבר מאות תמונות, את רובם תוכל למצוא בfinalgear.com

פורסם

האתר שנתתה לא עובד.

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

בהצלחה בעניין הזה, אבל לפי דעתי יש אנשים שהקדימו אותך .

כי הם פשוט מתפרנסים מזה ויש להם מקור מידי שיקנה מהם את התמונות.

בתור צלם סחטיין על התפיסה.

שבת שלום !

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מגה הקפצה.

אחרי חמש שנים נזכרתי בנושא.

הנה התמונה:

עדין אין לי מושג באיזה פאגני מדובר.

DSCF2949.jpg

ההונדה סיויק מטוס.