Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב יונדאי סונטה 2000.

כאשר הרכב עומד ואני עוזב טיפה טיפה את הברקס האוטו מתחיל לזוז במעט ועושה רעשים מהברקסים, כמובן כאפשר עוזבים את כול הדוושת הברקס אין רעשים.

עוד דוגמא זה כאשר אני בנסיעה מגיע לרמזור בולם אין רעשים עד שהאוטו מגיע לקמשים ספורים (2-4 קמ"ש) הוא עושה את הרעשים.

תודה לעוזרים.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

ורשמת את זה בפורום השיפורים כי...?

פורום השיפורים מיועד לשיפורים.

זה שאנו מבינים בשיפורים לא אומר שאצלנו תקבל תשובות טובות יותר מבטכני.

אי לכך אני מעביר את השרשור לפורום הטכני.

הוקוס פוקוס - אברא קאדאברא!

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

עד כמה שידוע לי הרעש הזה נורמלי , לדעתי הרעש נובע מהחיכוך והלחץ הגדול שקיים בין הרפידות לצלחת הבלימה .

פורסם

זהו רעש טבעי כפי שכתב קודמי , זהו אפקט הרמקול , רעשי החיכוך של הבלמים מוגברים ומוחזים מקפיצי המתלה ומהבטנות שמעל לגלגלים . אל דאגה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אוקי , אני רוצה לצייין עוד משהו.

אחרי הרבה בלימות זאת אומרת שכול העסק ניהיה חם הרעשים מפסיקים ואני יכול לעזוב לאט את הדוושה ולא יהיה רעש.

ניראה לי מהסיבה שהרפידות מתרכחות , יכול להיות?

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

זה לא שריקות.

כמו שאמרתי זה קורה כאשר הרכב עומד ואני עוזב ממש טיפה את הדוושה, שהאוטו מתקדם מעט.

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

• תוכן חדש...