Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש בראש: נוקיה N97 נגד ה-iPhone 3Gs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גרוע כמכשיר סלולרי. מבחינת קליטה, דיבור , שמיעה, ניתוקים עניינים. (וכמובן זמן סוללה, והעובדה הטיפשית שאי אפשר להחליף סוללה)

אני מעריך שלמי שמחפש גימיקים וקשקושים הוא כנראה מאוד יקסום.

אני אישית גם לא התרשמתי מהגודל שלו ואני לא חושב שהממשק יותר יעיל מנוקיה.

למעשה הTURN OFF היה מיידי כשראיתי שאי אפשר לחפש אנשי קשר לפי אות ראשונה של השם, שזה בושה וחרפה.

עוד משהו, לאחר שעברתי (לצערי הרב) מנוקיה 5800 עם צג מגע רסיסטטיבי לסמסונג F480 עם צג מגע קפסטיבי הרגשתי צניחה עצומה בנוחות , בתגובה ובדיוק של הלחיצות על המסך ,עד לרמה שנפטרתי מהסמסונג אחרי יומיים וחזרתי לנוקיה העתיק שלי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אייל, כמי שמחזיק את שני המכשירים 3G ו 5800 אני אישית מוצא את ה 5800 מכשיר גרוע ביותר

הממשק שלו ממש לא נוח לי, התפעול שלו מסורבל ועוד תלונות רבות לי על המכשיר.

ה 3G הוא הרבה יותר מ"צעצוע חביב" לדעתי והרבה מהבעיות שתיארת לא מוכרות לי.

האם ניסית לעבוד עם המכשיר שבוע לפני שחרצת את גורלו או פשוט לא הסתדר איתו 5 דקות והחלטת שהוא לא שווה יותר מידי ?

נוקיה ירדו מגדולתם מאז המעבר לסימביאן, ה 5800 הוא להרגשתי הנוקיה האחרון שארכוש אי פעם, למרות שבהסטוריה שלי עשרות טלפונים של נוקיה, החל מה 2120 שהגיע לארץ ב 95.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

ניסיתי לא יותר ממספר ימים, לא הכחשתי את זה.

כנראה שהממשק זה עניין סובייקטיבי כי אני מאוד נהניתי מה5800 כשהיה ברשותי,הכל היה אינטואיטיבי והמשך ישיר לכל הנוקיות שהיו ברשותי עד היום.

אם אתה מעוניין למכור את ה5800 - דבר איתי, אני מחפש אחד כזה ממישהו שמאס בו.

נ.ב. בקשר לסימביאן אני מסכים חלקית : לדעתי כל המכשירי סימביאן לפני ה5800 לא ממש מוצלחים (בתוכם גם ה N95)

אגב, אני מכיר מישהו שסבל מאוד עם ה5800 עד שהתברר שרכש מכשיר עם גרסת תוכנה ישנה (הגרסא הכי חדשה שיש כיום יצאה באפריל 09)

ולאחר שעבר עדכון, דברים התחילו לזרום.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

המכשיר מעודכן לגרסה האחרונה ביותר שיש (לפחות לפי pc suite, שעדכן לו באמת גרסה לאחרונה)

אני התחלתי להרגיש ירידה בחווית השימוש ב 6120C ועם ה 5800 נשברתי לגמרי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
גרוע כמכשיר סלולרי. מבחינת קליטה, דיבור , שמיעה, ניתוקים עניינים. (וכמובן זמן סוללה, והעובדה הטיפשית שאי אפשר להחליף סוללה)

אני מעריך שלמי שמחפש גימיקים וקשקושים הוא כנראה מאוד יקסום.

אני אישית גם לא התרשמתי מהגודל שלו ואני לא חושב שהממשק יותר יעיל מנוקיה.

למעשה הTURN OFF היה מיידי כשראיתי שאי אפשר לחפש אנשי קשר לפי אות ראשונה של השם, שזה בושה וחרפה.

עוד משהו, לאחר שעברתי (לצערי הרב) מנוקיה 5800 עם צג מגע רסיסטטיבי לסמסונג F480 עם צג מגע קפסטיבי הרגשתי צניחה עצומה בנוחות , בתגובה ובדיוק של הלחיצות על המסך ,עד לרמה שנפטרתי מהסמסונג אחרי יומיים וחזרתי לנוקיה העתיק שלי.

בוא נדבר לעניין,

קליטה - מעולה, הרבה פעמים היה לי קליטה במכשיר במקומות שללקוחות סלקום אחרים הייתה קליטה נמוכה יותר משמעותית.

דיבור ושמע - בסגמנט הזה הוא נחשב לאחד המכשירים באיכות היותר טובה, וזה דבר נתון וידוע, תבדוק בהשוואות בחו"ל שהן לא משוחדות ואז תספר לי מה נאמר שם.

ניתוקים - קרה לי בכל השנתיים אולי 3-4 ניתוקים, כשאני מדבר איתך על ניתוקים באיזור הנגב וכד' במרכז עוד לא יצא לי להתקל בניתוקים כלשהם.

זמן סוללה "והעובדה הטיפשית שאי אפשר להחליף סוללה" - בוא נהיה אמיתיים רגע, כרגע כשאתה קורא הודעה זו כשאתה נמצא מחוץ לבית, אתה מסתובב עם סוללה אקסטרה? הסתובבת אי פעם עם סוללה אקסטרה(!?!?!?!?), אני אישית מעולם לא, ומעבר לכך המכשיר מחזיק לי יומיים שלמים במאמץ מלא, ומאמצץ מלא באיפון זה הרבה יותר מאיזה 5800, או שקר כלשהוא של נוקיה, עם כל הכבוד, ואין הרבה כבוד. זה מבחינתי מספק אותי מעל ומעבר לשימושים שלי, אני מניח שזה באמת יכול להיות נק' תורפה אם אתה באמת מתבודד איפשהוא במדבר וכו' למשך מספר ימים, שוב לצרכים שלי זה מתאים.

חיפוש אנשי קשר - אתה יכול לחפש לפי אות ראשונה, אמצעית אחרונה תחילית סופית ימנית שמאלית עילית ותחתית או אנערף, מאיפה הבאת את הסיפור שאי אפשר לחפש אנשי קשר!?

בקיצור, אני יסכם לך את זה מאוד בפשטות למה הדעה שלך היא כזו, אתה השתמשת זמן קצר במכשיר שכנראה לא היה תקין, ואו מי שהיה המשתמש העיקרי עבד בגירסא ישנה של המכשיר, בעיות כמו שציינת הן בעיות ילדות שנפתרו הרבה לפני שנה וחצי לפחות, והיום האיפון לא סובל מאף אחת מהבעיות שציינת עד כה, מלבד ההתחממות שכמו שנאמר אם אתה שוכח את הטלפון באוטו בחום, דלוק אז זה באמת בעייה שלך כבר, הוא לא מיועד לזה.

בקשר לגימיקים אני גם כן שוב נאלץ שלא להסכים איתך, אפשר לספור את כמות המשחקים שיש לי על האיפון על יד אחת, וגם אותם פתחתי מס' מועט של פעמים. לעומת זאת אפליקציות אחרות כמו מייל אקסצ'ינג מלא עם PUSH NOTIFICATION לעבודה, דפדפן נורמלי, GPS מעולה ועוד הן אפליקציות שהן ברמת שימוש יום-יומית אצלי, אז מי שמחפש גם את הטיפה ערך מוסף מעבר לקאצ'יות של כל המשחקים והחיישני תנועה וכו' יכול לעשות בו שימוש נרחב מאוד...

בשלב הזה אני יסיים את הדיון מהצד שלי, אני כבר מתחיל לבזבז המון זמן בלציין את כל התכונות הללו, ופשוט אני מצטער עבורך שאתה כ"כ מקובע לפעמים על הדעות שלך, ולא פותח קצת את הראש ונותן לדברים את הצ'אנס שלהם.

בהצלחה עם הN95\7\100\200 וכל ה20 גירסאות שיצאו יום אחרי שתקנה אותם, או המערכת סימיביאן המוצלחת שבזכותה כמעט ריסקתי מעצבים אינסוף E71ים, אני נשאר עם האיפון שלי, ושוב מצדי שלכל אחד יהיו 40 מכשירים אישיים, מבחינתי זה לא משנה לפה או לפה.

אבי.

פורסם

ועדיין ל 5800 יש רדיו, ולאיפון אין

ל 5800 יש רמקולים סטריאופונים, לאיפון אין

ל 5800 מצלמה קידמית ושיחות וידאו, לאיפון, הםםםם שוב אין.

ל 5800 לדים לצילום בתאורה חלשה, לאיפון, טוב נו הבנתם לבד.

ד"א 5800 יכול להיות מסונכרן ב BT, תראה לי איך מסנכרנים את האיפון מול איטיונס לא עם כבל ?

ל 5800 רזולוצית מסך גבוה יותר מאיפון.

לא שאני אומר שה 5800 מדהים, כמו שאמרתי יש לי גם וגם וה 5800 בתיק לא עושה כלום והאיפון עלי קבוע, אבל להחליט שכל דבר אחר שהוא לא איפון לא נחשב היום (ככה זה נשמע מההודעות שלך) זה קצת חזק מידי, לא ?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

זה לא חזק מדי בכלל,

בדיוק מה שציינת זה הבעייה של נוקיה בשנים האחרונות, הם חושבים שאם הם יקחו קופסא, וידחפו לתוכה 200 פיצ'רים המכשיר יהפוך מוצלח לבדו.

העובדה היא שהחווית משתמש בשאר הטלפונים היא פשוט לא מגיעה למחצית ממה שהאיפון מציע!

אגב בקשר לסנכרון של האיפון בלי כבל - WIFI:lol:.

אבי.

פורסם
אגב בקשר לסנכרון של האיפון בלי כבל - WIFI:lol:.

אבי.

איך? ;)

אני עם אייפון כבר שנתיים וחצי בערך. אין לי יותר מידי תלונות.

זה הפלאפון הכי מתאים לי כיום. ברור שהוא לא מושלם ויש לו חסרונות לעומת פלאפונים אחרים, אך גם להם חסרונות לעומתו וכרגע הוא הכי מתאים לי.

אני עם פלאפון מלפני שנתיים וחצי ועדיין מרגיש עדכני ובעיקר בגלל העובדה שהחומרה בקושי שונתה ואני מקפיד לעדכן גרסאות.

פורסם
בוא נדבר לעניין,

קליטה - מעולה, הרבה פעמים היה לי קליטה במכשיר במקומות שללקוחות סלקום אחרים הייתה קליטה נמוכה יותר משמעותית.

דיבור ושמע - בסגמנט הזה הוא נחשב לאחד המכשירים באיכות היותר טובה, וזה דבר נתון וידוע, תבדוק בהשוואות בחו"ל שהן לא משוחדות ואז תספר לי מה נאמר שם.

ניתוקים - קרה לי בכל השנתיים אולי 3-4 ניתוקים, כשאני מדבר איתך על ניתוקים באיזור הנגב וכד' במרכז עוד לא יצא לי להתקל בניתוקים כלשהם.

זמן סוללה "והעובדה הטיפשית שאי אפשר להחליף סוללה" - בוא נהיה אמיתיים רגע, כרגע כשאתה קורא הודעה זו כשאתה נמצא מחוץ לבית, אתה מסתובב עם סוללה אקסטרה? הסתובבת אי פעם עם סוללה אקסטרה(!?!?!?!?), אני אישית מעולם לא, ומעבר לכך המכשיר מחזיק לי יומיים שלמים במאמץ מלא, ומאמצץ מלא באיפון זה הרבה יותר מאיזה 5800, או שקר כלשהוא של נוקיה, עם כל הכבוד, ואין הרבה כבוד. זה מבחינתי מספק אותי מעל ומעבר לשימושים שלי, אני מניח שזה באמת יכול להיות נק' תורפה אם אתה באמת מתבודד איפשהוא במדבר וכו' למשך מספר ימים, שוב לצרכים שלי זה מתאים.

חיפוש אנשי קשר - אתה יכול לחפש לפי אות ראשונה, אמצעית אחרונה תחילית סופית ימנית שמאלית עילית ותחתית או אנערף, מאיפה הבאת את הסיפור שאי אפשר לחפש אנשי קשר!?

בקיצור, אני יסכם לך את זה מאוד בפשטות למה הדעה שלך היא כזו, אתה השתמשת זמן קצר במכשיר שכנראה לא היה תקין, ואו מי שהיה המשתמש העיקרי עבד בגירסא ישנה של המכשיר, בעיות כמו שציינת הן בעיות ילדות שנפתרו הרבה לפני שנה וחצי לפחות, והיום האיפון לא סובל מאף אחת מהבעיות שציינת עד כה, מלבד ההתחממות שכמו שנאמר אם אתה שוכח את הטלפון באוטו בחום, דלוק אז זה באמת בעייה שלך כבר, הוא לא מיועד לזה.

בקשר לגימיקים אני גם כן שוב נאלץ שלא להסכים איתך, אפשר לספור את כמות המשחקים שיש לי על האיפון על יד אחת, וגם אותם פתחתי מס' מועט של פעמים. לעומת זאת אפליקציות אחרות כמו מייל אקסצ'ינג מלא עם PUSH NOTIFICATION לעבודה, דפדפן נורמלי, GPS מעולה ועוד הן אפליקציות שהן ברמת שימוש יום-יומית אצלי, אז מי שמחפש גם את הטיפה ערך מוסף מעבר לקאצ'יות של כל המשחקים והחיישני תנועה וכו' יכול לעשות בו שימוש נרחב מאוד...

בשלב הזה אני יסיים את הדיון מהצד שלי, אני כבר מתחיל לבזבז המון זמן בלציין את כל התכונות הללו, ופשוט אני מצטער עבורך שאתה כ"כ מקובע לפעמים על הדעות שלך, ולא פותח קצת את הראש ונותן לדברים את הצ'אנס שלהם.

בהצלחה עם הN95\7\100\200 וכל ה20 גירסאות שיצאו יום אחרי שתקנה אותם, או המערכת סימיביאן המוצלחת שבזכותה כמעט ריסקתי מעצבים אינסוף E71ים, אני נשאר עם האיפון שלי, ושוב מצדי שלכל אחד יהיו 40 מכשירים אישיים, מבחינתי זה לא משנה לפה או לפה.

אבי.

מכיוון שאני חלק מתעשיית הסלולר ב4 השנים האחרונות , תאמין לי שאני האחרון לשלול דברים חדשים.

מצד שני יוצא לי להפגש עם האנשים שבוחנים את המכשירים לפני אישורם ברשתות הסלולריות (כי גם את המכשיר שבחברה שלנו מייצרים - צריך לאשר אצל אותם אנשים) ואני שומע כל מיני דברים שעולים בבדיקות שלהם, והם לא עושים עבודה חאפרית של 5 דקות.

ה3GS בטוח יעבור אצלי לתקופה ממושכת, כפי שעבר אצלי ה5800 ואז אחווה עליו שוב דעתי,

עד אז תסתכל ברשימה החלקית (ביותר) של חסרונות שדרור פירט.

(ובקשר לאופיס -יש תוכנית QUICK OFFICE ב5800...)

בקשר לסוללה : ברור שאני לא מסתובב עם עוד סוללה ,אבל אם אני יוצא לטיול או לחו"ל בוודאות - כן.

כמו כן, כיום לאחר שנה עם הנוקיה הנוכחי, הסוללה לא כתמול שלשום, ולכן הזמנתי סוללה חדשה מקורית מחו"ל בעלות 2 או 3 דולר וסגרתי עניין. מה אתה תעשה ? (למרות שלפי מה שאתה מספר, אתה מחליף מכשיר כל כמה חודשים אז הדברים האלה לא משחקים אצלך)

לסיום: אל תבוא בטענות לאחרים על זלזול כשאתה מזלזל בחברה הטובה בעולם למכשירים סלולרים ("נוקיה שקר כלשהו") , עם מבחר כמעט אינסופי של דגמים ופיצ'רים תוך כדי צידוד בחברה שיש לה דגם אחד בלבד.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כמו שאמרתי, אני את הדיון הזה סיימתי, יכולתי להמשיך ולהמשיך ולהמשיך אבל אני יתן לך לתת את התו האחרון כי אחרת מסכן עמוס, כבד לו :lol:

אבי.

פורסם
כמו שאמרתי, אני את הדיון הזה סיימתי, יכולתי להמשיך ולהמשיך ולהמשיך אבל אני יתן לך לתת את התו האחרון כי אחרת מסכן עמוס, כבד לו :lol:

אבי.

בקיצור אתה יכול לארגן לי 3GS במחיר טוב? :-D

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האמת שמאז שאני מוציא את הטלפון שלי, אני מספר לאנשים שזה בכלל ה3G כדי שלא ישגעו אותי באיך השגתי, כמה ולמה :lol:

אבל הכי פשוט זה להכנס לAPPLE להגיד להם שלום אני רוצה בבקשה IPHONE בFULL RETAIL PRICE ולצאת 5 דק' מאוחר יותר עם קופסא לבנה ומינוס 650 דולר :arrow:

אבי.

• תוכן חדש...