Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש בראש: נוקיה N97 נגד ה-iPhone 3Gs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסוללה של האייפון סבירה מינוס. בתור משתמש עסקי שחייב את שירותי דואר הדחיפה, האייפון לא החזיק אצלי אפילו יום. התסכול הוא שבניגוד לנוקיה, לא ניתן להשתמש בסוללה חלופית. חיסרון עצום למי שמשתמש הרבה בסלולרי למטרות של קריאה ושליחה של אי מייל.

אני אישית נשאר עם הנוקיה E71 שהחליף אצלי את האייפון לאחר שימוש של חודש. ל E71 יש את הסוללה החזקה ביותר שיצא לי לראות- כמעט שלושה ימי עבודה בשימוש מסיבי, וכמובן אפשרות להחליף סוללה.

האופציה היחידה לשדרוג מבחינתי הינה E72.

רמת הקרינה של מכשירך עצומה! פי 3 בערך מN95 למשל.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רוצה לראות את הדיון הזה עוד שנה, כשהשוק יהיה מוצף באייפונים, וה-N97/N98/N99 יהיה דבר שגרתי.

בינתיים אני רואה הרבה כאלה שקנו במחיר מופקע אייפון מוברח מאפגניסטן בתוך המעי הגס של סוס, ופשוט לא רוצים להישמע פראיירים, כי הם שילמו הון תועפות על מכשיר שהדגם היותר עדכני שלו הולך להמכר כאן במחירי זנות (אחרת איך פלארנג' ייפטרו מ-100K יחידות בשנה).

ואני רוצה לראות את השרשור הזה עוד שנה תחת כותרת "נוקיה N98 נגד IPHONE 3GSV2XYZ". נראה מה תגידו אז, כשאייפון כבר לא יהיה צעצוע לעשירים/מקומבנים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בינתיים אני רואה הרבה כאלה שקנו במחיר מופקע אייפון מוברח מאפגניסטן בתוך המעי הגס של סוס, ופשוט לא רוצים להישמע פראיירים, כי הם שילמו הון תועפות על מכשיר שהדגם היותר עדכני שלו הולך להמכר כאן במחירי זנות (אחרת איך פלארנג' ייפטרו מ-100K יחידות בשנה).

.

:lol:

:mm_yeah:

ניסוח שכונתי למה שניסיתי לומר בכמה הודעות...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

השוואת הטלפונים הנל בוידאו!

10 דקות:

http://www.youtube.com/watch?v=7NohXvOjNxo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

אין ולא יהיה לזה סוף.

אני משלם על נוקיה N95 מחיר מופקע של 139 ש"ח לחודש כי כשקניתי אותו הוא היה המילה האחרונה.

בעוד כשנה כשאגמור את ההתחייבות לאורנג' לא אשתעבד יותר. אין לזה סוף.

מחר יצא N98 ואחר כך N99 ואחר כך N109 ואין לזה סוף.

הכי טוב לשדרג כשנה אחרי יציאת מכשיר לשוק, אז הוא בחצי מחיר.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם
רמת הקרינה של מכשירך עצומה! פי 3 בערך מN95 למשל.

מצאתי דרך להמנע מזה- אני הרבה בים, ככה שהקרינה מהמכשיר מתקזזת עם קרניי ה UV מהשמש :lol:.

פורסם
אין ולא יהיה לזה סוף.

אני משלם על נוקיה N95 מחיר מופקע של 139 ש"ח לחודש כי כשקניתי אותו הוא היה המילה האחרונה.

בעוד כשנה כשאגמור את ההתחייבות לאורנג' לא אשתעבד יותר. אין לזה סוף.

מחר יצא N98 ואחר כך N99 ואחר כך N109 ואין לזה סוף.

הכי טוב לשדרג כשנה אחרי יציאת מכשיר לשוק, אז הוא בחצי מחיר.

יש לזה פתרון מצויין.

אני תמיד קונה את המכשירים שנה אחרי שהם המלה האחרונה, ככה אני תמיד במגמת התקדמות ולא בוער לי שיהיה לי את הכי חדש והכי "מגניב" בשוק.

אני בכלל לא מדבר על כך שאני לא מתחתן עם החברה הסלולרית שלי ל3 שנים בעבור תוכנית שקר כלשהי ולא נכבל עם שדרוגים על שדרוגים על שדרוגים. שעושים חור בכיס. הרי אף אחד לא ישאר 3 שנים עם אותו המכשיר...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני אישית נשאר עם הנוקיה E71 שהחליף אצלי את האייפון לאחר שימוש של חודש. ל E71 יש את הסוללה החזקה ביותר שיצא לי לראות- כמעט שלושה ימי עבודה בשימוש מסיבי, וכמובן אפשרות להחליף סוללה.

האופציה היחידה לשדרוג מבחינתי הינה E72.

אכן,הסוללה של ה-E71 היא תופעה...

אבי,

אם אתה טוען שאתה עושה שימוש כבד באייפון ולא גומר סוללה ביום אז אני רוצה לבשר לך שאתה לא משתמש כבד כמו שאתה חושב.

לאייפון יש לוג יפה,ממשק מגניב וכו',סוללה לעולם לא תקבל אצלו פלוס,ראשית בגלל שהיא מובנית וסיבה שנייה פשוט כי היא לא חזקה מספיק בשימוש אינטנסיבי.

מה זה שימוש אינטנסיבי ?

בסביבות שעתיים וחצי לכיוון 3 שעות שיחה (בערך 20% מתוכן שיחות חו"ל) בפרק הזמן של 09:00-18:00,מעבר לזה שימוש קבוע באי מייל,פה ושם שימוש ב-GPS ואינטרנט.

ככה נראה השימוש היומיומי פלוס מינוס.

עם ה-HTC הקודם המכשיר היה מוציא דגל לבן ב-14:00 עם צפצופי סוללה חלשה, בנוקיה E71 הנוכחי המכשיר לא מבקש מטען בסוף היום,אני נותן לו זמן מטען כדי שהסוללה תספיק ליום המחר אחרת הוא יחזיק רק חצי יום.

חברים שקנו אייפונים חדשים כי הקודמים שלהם היו על הפנים עברו לשיטה (המאוד מקובלת בכל העולם):

בלאקברי לעבודה וסלולרי פשוט לשיחות.

אחרים עברו להשתמש רק בבלאקברי,אחרים רק ב-E71,אבל אף אחד לא נשאר עם האייפון כמכשיר בודד.

כל עוד אני לא חורג מזה יותר מדי

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מדבר על שימוש כבד, אתה מדבר על שימוש היסטרי זה ההבדל.

180 דקות שיחה ביום זה הרבה, תסובב את זה איך שלא תרצה עדיין מדובר בכ60 שעות בחודש, בסד"ג הזה של כמות שיחות אני אישית הייתי עובר לטלפון סלולרי עם הקרינה הכי נמוכה ויהיי מה.

אילולא הייתי מדבר בטלפון כ"כ הרבה, לא הייתי בוחר לא את האיפון ולא את הבלקברי, ובנוסף הייתי דורש תוספת סיכון על כל השעון שיחה הללו בטלפון סלולרי (אולי גם אחוזי נכות בסופו של דבר).

אבי.

פורסם

אייפון היה טרנד מגניב וזה מה שהוא ישאר.

איזה עוד מכשיר חסר יכולות בסיסיות שקיימות משנת 2002 +- בכל מכשיר יכול הצליח ברמה הזאת?

זה רק אומר שאפל הם כנראה מהמשווקים הטובים בעולם.

אני מונה חלק קטן מהחסרונות הבולטים של המכשיר הזה, למרות כל הרעש והצלצולים שהוא מייצר:

1. קרינה גבוהה מאוד

2. סוללה חלשה

3. אין אפשרות להחליף סוללה

4. להוציא ולהכניס סים היא פעולה קשה

5. אין צילום וידאו עד הגרסה האחרונה

6. המצלמה באיכות ירודה

7. אין אפשרות לשתף קבצים בBLUETOOTH (תוכנות צד שלישי לא מעניינות)

8. אין רדיו מובנה

9. איכות השיחה גרועה (מנסיון)

10. ע"פ אפל המכשיר מתחמם יתר על המידה בחום מעל 35 מעלות

11. לא תומך בFLASH

12. אין פלאש (של מצלמה)

13. אין מצלמה קדמית, משמע הוא מנוגד לחלוטין למשמעות האמיתית (או לפחות הגורם להמצאה) של הדור השלישי.

14. בעיות ניתוקים ידועה (גם מנסיון שלי, במקום עם קליטה מלאה)

15. אין אפשרות לכרטיס זיכרון

16. העברת קבצים מהמחשב למכשיר - כאב ראש לא נורמלי

17. אין תמיכה בA2DP (לדעתי גם בגרסה האחרונה, לא בדקתי).

אגב הוידאו שפורסם כסקירה אובייקטיבית מYOUTUBE לא דורש אפילו התייחסות, ניתן להבין מיד איזה מכשיר הבחור אוהב יותר.

בוידאו ניתן לראות שהבחור חובב נלהב של אפל אפילו ע"פ הNEWSLETTER שהוא מקבל מהם.

מה שמצחיק, המקלדת בN97 פי כמה וכמה יותר נוחה מהE71 שיש לי כרגע.

עשיתי תחרות כתיבה של כמה משפטים מול IPHONE וHTC וניצחתי, למרות שהמקלדת אצלי נראית ממבט ראשון ממש קשה לשימוש. כולנו אנשי מחשבים שכותבים באותה מהירות פחות או יותר. בוידאו רואים בבירור שהבחור מנסה להדגים כמה מהירה המקלדת של האייפון למרות שבחיים לא ראיתי מישהו שניגש בפעם הראשונה (או המאה) למכשיר ומקליד במהירות כזו.

אגב מה שמצחיק זה שהוא גם השווה את המחיר של הIPHONE עם חוזה שהוא מן הסתם נמוך בהרבה מהמחיר המלא, למחיר של הנוקיה בלי החוזה. אחרי דקה הוא ציין גם את המחיר המלא של האייפון בפחות התלהבות. בקיצור הוא משתמש בלוחמה פסיכולוגית בתת מודע.

מן הסתם כמו תמיד, יקומו המתנגדים לתאגיד הענק נוקיה שסחף ועדיין סוחף את העולם כמו שיש את מתנגדי מייקרוסופט (שעדיין שולטים בשוק המחשבים) המושבעים.

תמיד יהיו את אלו שבאופן אוטומטי יחבבו את המכשיר החדש והמחתרתי שהולך נגד הזרם, רק בגלל שהוא כזה, הולך נגד הזרם.

נוקיה N97 הוא מכשיר שלוקח בהליכה (או בטיסה) את הIPHONE.

כמה מהנקודות הבולטות שלו:

1. פלאש דואלי

2. סוללה חזקה מהIPHONE

3. מצלמה אחורית מצוינת

4. מצלמה קדמית

5. מקלדת פיזית

6. אחסון של 32GB (!) וזה בלי הכרטיס הנוסף של 16GB שאפשר לדחוף.

פורסם

1. לא ממש נכון.

2. לא ממש נכון

4. אם אין לך 2 ידיים - זו פעולה קשה, יחסית לחלק מהפלאפונים של לא משנה שמות (נוקיה) - זו פעולה מאוד קלה

5. תוכנה שלוקח 2 שניות להוריד.

9. מאז גירסה 1.14 - התקדמנו - כבר לא קיים.

10. תיאורטית

11. איזה מכשירים באמת תומכים בפלאש?

13. דור שלישי = מהירות תעבורת נתונים. זה שבארץ דחפו לך את הקונספט שזה שיחות וידאו , אז חבל.

14. שוב - 3.0 עם ULTRASNOW פותר ניתוקים שהיו לחאפרים שפרצו עם מתאם סימפרי.

16. תכניס בגוגל i-funbox

17. אתה טועה , יש.

לגבי ה"יתרונות"

1. בשביל זה יש לי P&S וSLR, פלאפון מצלם בערך תמונות כדי שאני אראה מי מחייג

2. מקלדת פיסית - באה לפצות על העובדה שבמסך מגה רסיסטיבי - אי אפשר להקליד באותה איכות ומהירות כמו באייפון, וזו עובדה.

זו גם עובדה שגורמת למכשיר ליהיות עבה משמעותית.

אבל תזכיר לי איך החנות אפליקציות של נוקיה?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הכי טוב לקנות מכשירים סלולריים בחו"ל. אין את ההתחייבות המעצבנת, לרוב המחירים יותר זולים והמכשירים מתקדמים יותר מאלו שיש בארץ. עד שלארץ מגיע מכשיר כלשהו, בחו"ל הוא נמצא כבר יחסית מזמן.

• תוכן חדש...