Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עדיין לא מצליח לעכל את הצורה החדשה.

גילוי נאות: אני בעלים של קופרה 2008

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

שמע, זה הצליח להם. העיצוב בהחלט נראה קצת יותר טוב מהעיצוב של הדגם הרגיל שכבר נמצא בארץ.

הסאונד ששומעים נחמד מאוד ואפילו מעניין, וה-FR והקופרה ובמיוחד הבוקה נגרה (??!@) הזאת, נראות טוב בטירוף.

המחירים דווקא לא ממש יקרים, והגרסא של הקופרה שיותר חזקה מהגולף עולה פחות מהגולף החדשה ( 160 כ"ס ).

פורסם

הגרסאות הספורטביות נראות יותר טוב אין מה להגיד

אבל עדיין האיביזה הזאת בעיני עוף מוזר

במיוחד הפרונט המוזר

פורסם

בקיצור VAG החליטו לעשות סדר .

שימוש במכלולים דומים טובים ,בעיצובים שונים ,כדי לקבל כל פעם חיה בעלת אופי שונה.

VAG נהנים ואנו לא חסרים.

הוידאו עצמו היה שילוב נחמד של תיירות ורכב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גרסאות הספורט נראות כבר הרבה יותר טוב.

הסאונד נחמד מאד.

מבחני הדרכים גם מחמיאים על התנהגות הכביש הטובה.

החסרון היחיד מבחינתי כרגע זה החוסר בגיר ידני.

פורסם

יופי של צילום, ח"ח לוואלה רכב.

המבחן קצת פושר, אני מתאר לעצמי שהיה קשה לבחון את הרכב כמו שצריך בהשקה המונית כל כך וממש להתרגזן איתו.

האיביזה נראת מעולה! במיוחד הקופרה הצהובה.

המחיר נשמע מעולה עוד יותר ואם השיפור בהתנהגות באמת כל כך ניכר, יש פה רכב שישבור את שוק ההוט-האצ' בארץ.

ממתין בקוצר רוח לנסיעת מבחן.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

העיצוב של הFR והקופרה דורש זמן מסוים של עיכול, אבל בסופו של דבר אני יכול להבין למה אנשים מסוימים אוהבים אותו.

הבוקה נגרה- דורש הרבה מאוד זמן של עיכול, ואני עדיין לא מצליח להבין מה יכל להיות יותר מכוער מזה?!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

עזבו שהיא כבר נראת הרבה יותר טוב (היא הכוונה לכל הדגמים הספורטיביים) מהדגמים הרגילים (כולל ה"ספורט" 1.6), אלא תתמקדו יותר בזה שהשינוי המהותי הוא בהתנהגות והאחזיה שלה ביחס לקודמות. נשמע כמו רכב מעניין ו"טעים", שיקרוץ לרבים מאיתנו :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ממש נחמד שהם נסעו לחו"ל כדי לצלם את זה :)

אבל האיביזה החדשה ממש לא יפה :S היא נראת כל כך מוזר

נשמע נחמד מבחינת שיפור המתלים התנהגות הכביש וכמובן עניין תת ההיגוי אבל עדיין לא הייתי קונה אחת למרות המחיר

STi = Subaru Tecnica International

i know now !!! T_T

פורסם

אני דווקא אהבתי את העיצוב של גרסאות הספורט, חוץ מהלבנה הבוקה-מה שזה לא יהיה עם הפרצוף השחור הממש מכוער הזה.

ועוד משהו, זה רק אני או שבזמן האחרים רוב הרכבים החדשים שמגיעים/יגיעו מקבלים מחירים הגיוניים סוף סוף?

פורסם

בניגוד לרוב פה לדעתי הבוקה יפה מאוד, אך אינני מצליח להשלים עם העובדה שהן לא ישווקו עם תיבה ידנית.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

ועוד משהו, זה רק אני או שבזמן האחרים רוב הרכבים החדשים שמגיעים/יגיעו מקבלים מחירים הגיוניים סוף סוף?

לא כלכך. המחירים בארץ אף פעם לא יהיו הגיוניים, עקב מיסים גבוהים. בכל אופן, חבל שהמחירים לא נשארו ברמת המחירים של הדגמים היוצאים (130K ל-FR, ועוד 15K לקופרה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...