Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור אהבתי מאוד , השאלה אם לא שווה כבר להוסיף עוד קצת לשירוקו ולקבל חבילה יוקרתית הרבה יותר.

1+

המחיר של הקופרה נושק למחיר של השירוקו, תחרות ?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האיביזות החמות נראות טוב והמבחן בוואלה רק מחזק את זה שכנראה ויש פה ספורטיבית ראויה.

תיבת ה-DSG זה משהו שכל חובב רכב יצטרך להחליט אם הוא מעוניין בה או לא, אני מודה שאני עדיין לא החלטתי מה אני מעדיף לעצמי והתיבה הידנית עדיין כנראה מועדפת עלי.

ולמרות שדעתי מאוד משוחדת, קליאו 197 מול איביזה קופרה זו החלטה לא פשוטה עבורי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
הקופרה החדשה נראית מדהים עם פרופורציות יפייפיות בווידאו.

העיצוב פנים גם הוא נראה לא פחות טוב!

הסאונד נשמע מגרה מאוד.

בקיצור אהבתי מאוד , השאלה אם לא שווה כבר להוסיף עוד קצת לשירוקו ולקבל חבילה יוקרתית הרבה יותר.

זה להוסיף לא מעט כסף (כ 30K כנראה) במידה ומשווים DSG מול DSG והקופרה תהיה משמעותית יותר חזקה.

בכלל, כנראה שהאיביזה תישאר הספורטיבית הכי משתלמת בארץ מבחינת value for money.

מה שכן, אני בהחלט מבין את הרצון למשהו יותר יוקרתי.

emotion of motion

פורסם

זה דגם חדש.

אני מאמין (או לפחות מקווה) שעם הזמן סיאט ייצרו גם גרסא ידנית.

זה באמת בלתי נתפס שדווקא סיאט, היצרן הכמעט-אחרון שעוד היה מוכר מכוניות ידניות בארץ, אפילו לא מציע את האופציה, ועוד בגירסאות הספורטיביות! סביר להניח שכשתהיה קופרה/FR ידנית היא תגיע גם אלינו.

• תוכן חדש...