Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש החלפתי תושבות ובלמים (צלחות, דיסקיות, רפידות, משולשים) ורציתי לדעת אם אני צריך כרגע לעשות עכשיו לרכב כיוון גלגלים/פרונט עקב הטיפול או שזה לא קשור?

ועוד שאלה האם יש זמן תקופתי קבוע שעובר שצריך לעשות כיוון לגלגלים/פרונט (כמו למשל טיפול 10000 עושים פעם בחצי שנה-שנה) או רק אם אני מרגיש ממש משיכות בהגה או רעידות בו?

תודה מראש, אייל

פורסם
לפני כחודש החלפתי תושבות ובלמים (צלחות, דיסקיות, רפידות, משולשים) ורציתי לדעת אם אני צריך כרגע לעשות עכשיו לרכב כיוון גלגלים/פרונט עקב הטיפול או שזה לא קשור?

ועוד שאלה האם יש זמן תקופתי קבוע שעובר שצריך לעשות כיוון לגלגלים/פרונט (כמו למשל טיפול 10000 עושים פעם בחצי שנה-שנה) או רק אם אני מרגיש ממש משיכות בהגה או רעידות בו?

תודה מראש, אייל

אחרי החלפת משולשים מומלץ לבצע בדיקת פרונט.

פורסם

עקרונית איזון גלגלים צריך לבצע רק אחרי שהפרדת צמיג מג'אנט (גם אם לא החלפת אותו) או אחת לשנה..

כיוון פרונט אני לא ממליץ לעשות כי יש הרבה חאפרים שרק יזיקו לרכב. רק במידה ואת עוזב את ההגה בנסיעה בכביש ישר לחלוטין (גם לא בשיפוע) והרכב מושך לצד כלשהו. תוכל לראות גם שיש שחיקה מוגברת בצמיגים בכיוון שאליו הרכב מושך. רק אז תעשה כיוון פרונט. בכל מקרה במידה ואתה כן צריך, אני ממליץ על צמיגי מטלון ברחוב ז'בוטינסקי בפ"ת הם מאוד מקצועיים.

בהצלחה!

פורסם

אחרי החלפת משולשים יש לבצע כוון פרונט. איזון גלגלים לבצע אם מרגישים רעידה בנסיעה מהירה או שמטפלים/מחליפים צמיגים ואין צורך לבצע איזון אחרי פירוק והרכבת גלגלים.

• תוכן חדש...