Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלונות כהים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומה יותר טוב? הבנתי שמדבקה מתקלפת אחרי כמה זמן . אז כנראה עדיף השחרה .

כמו שרפי לין ציין, ברגע שהמדבקה איכותית והדבקת אותה כמו שצריך ללא בועות אויר, אין סיבה שהמדבקה תתקלף מהשמשה.

ברכבי הדבקתי מדבקות השחרה לפני מספר שנים, והן נראות עד היום מצויין.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בעבודה מקצועית ועם שימוש במדבקות פילמים איכותיים, לא תהיה התקלפות או שחיקה של הפילמים.

מקום מקצועי לכך ועם 5 שנות אחריות הנו פיליפ שבאתר www.sunfilm1.co.il

בברכה - רפי לין :-)

רפי ,

תודה :mm_yeah:

פורסם

בדיוק שבוע שעבר עשיתי אצלי ברכב לקדמיים גם, כמו שנאמר, האיכותיים לא מתקלפים וגם יש לך אחריות(סבירות שתמכור את הרכב לפני..) אני עשיתי במחיר פצצה כי זה חב של חבר בב"ש ב250 לשני הקדמיים. באחורייות עשיתי השחרה חזקה יותר, ומאחור יש לי מין מדבקת רשת כזו שזה אחלה כי אתה רואה איתה מעולה..

פורסם
בדיוק שבוע שעבר עשיתי אצלי ברכב לקדמיים גם, כמו שנאמר, האיכותיים לא מתקלפים וגם יש לך אחריות(סבירות שתמכור את הרכב לפני..) אני עשיתי במחיר פצצה כי זה חב של חבר בב"ש ב250 לשני הקדמיים. באחורייות עשיתי השחרה חזקה יותר, ומאחור יש לי מין מדבקת רשת כזו שזה אחלה כי אתה רואה איתה מעולה..

אמרו לי שאסור לעשות בחלונות קדמיים , אבל ראיתי כאלו שעשו .ובאמת זה מעניין אם אפשר או לא ?

:-D

פורסם
כמו שרפי לין ציין, ברגע שהמדבקה איכותית והדבקת אותה כמו שצריך ללא בועות אויר, אין סיבה שהמדבקה תתקלף מהשמשה.

ברכבי הדבקתי מדבקות השחרה לפני מספר שנים, והן נראות עד היום מצויין.

ל'

תודה

ראיתי תמונות שלך -של רכבים- אהבתי!!!

פורסם
אמרו לי שאסור לעשות בחלונות קדמיים , אבל ראיתי כאלו שעשו .ובאמת זה מעניין אם אפשר או לא ?

:-D

אפשר, תמיד אפשר.. אך לא מאושר בחוק, קדמים וחלון אחורי - לא הדבקה ולא השחרה\השחמה.

יש כאלו שיקפצו ויגידו שעשו השחמה בתנור וקיבלו על זה "אישור".. אפשר לעשות איתו בעיקר טיירה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...