Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי הגיעו לשפל המדרגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת אוביקטיביות , 120כ"ס במחיר של 191K , מישהו מכם היה מוכן לקבל את זה למשל אם למותג היה קוראים הונדה, פיזו ואו רחמנא ליצלן טויוטה ?

הרי הייתם שורפים את המועדון ומתעמרים ביבואן אשר פוגע באינטילגנציה של כולנו..

ב 191K יש אלטרנטיבות טובות בהרבה מ A4 מוחלשת , ואפילו מבית.. פאסאט ואפילו עם מנוע TDI..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ממתי A4 זה רכב 'מאריך פין'?

אם כבר, ה159 שלך יותר מתקרבת לזה מאשר הA4.

לא כל A4 מן הסתם אלא רק כזו עם מנוע של אפניים כמו זו המתוארת בשרשור.

אותו דבר אמור לגבי במוו סדרה 3 עם המנוע החלש.

מנוע חזק, מעבר ליכולת לנסוע מהר, מהווה חלק משמעותי מהבטיחות האקטיבית של הרכב. לטעמי, לטעמי בלבד, בחירה ברכב שנראה גדול ויוקרתי על חשבון מרכיב כה חשוב מעיד משהו על רוכשו.

לגבי עקיצותיך, תחדד את העוקץ קודם או שתזמין נסיעת מבחן ב159 ותווכח.

פורסם

אודי הסתמן בעיני כרכב גברי מאוד, אולי מלבד TT או A2 שלמזלינו הפסיקו ליצר אותה.

אך פה הם באים בגישה שונה, גישה יותר למשפחה ולאישה, שלבעלה יש ממון כמובן, מאשר כרכב ספורטיבי ולוחמני.

אני הייתי מעדיף שהם ישארו עם המודל של הרכב האולטימטיבי לגבר המחפש ריגוש.

פורסם

מנוע חזק, מעבר ליכולת לנסוע מהר, מהווה חלק משמעותי מהבטיחות האקטיבית של הרכב. לטעמי, לטעמי בלבד, בחירה ברכב שנראה גדול ויוקרתי על חשבון מרכיב כה חשוב מעיד משהו על רוכשו.

יש אנשים שמחפשים איכות, יוקרה ונוחות והם מוכנים להתפשר על המנוע(שכן המנוע פה לא כזה גרוע).

תסביר לי שנייה, מה הקשר לנסיעת מבחן? אמרתי שה159 נראית הרבה יותר מוחצנת והרבה יותר 'פוזה'.

ככה שאדם שיחפש 'להאריך את איבר המין שלו' יחפש משהו כמו ה159 ולא הA4 שנראית סולידית יותר ופחות מוחצנת.

פורסם

לא מדובר, לפחות בשרשור הזה על מוחצנות גרידא. ה159 אכן מכונית מוחצנת ומבחינתי האישית מוחצנת מידי וזו אחת התכונות שאני פחות אוהב בה.

בשרשור הזה ובהצגת דגמים חלשים של מכוניות מפוארות כדוגמת האודי והבמוו החלשות מכוונים לשוק של אנשים שחשוב להם הגודל והצורה החיצונית על חשבון איכויות אחרות שהרכב יכול לספק. אם נעשה הקבלה מתאימה יותר לרכב הראשי המדובר בשרשור, פסאט נותנת את אותן איכויות בפחות כסף ועם יותר מנוע כך שמי שבוחר אודי כזאת על פני פסאט מחפש את אותו גורם שכיניתי "מאריך פין מלאכותי".

פורסם

אין שום בעיה עם בטיחות, ממש לא. צריך להבין שמומנט גבוה בסיבובי מנוע נמוכים, כפי שנתוני המנוע הזה מראים, חשוב לעין ערוך מהמון סוסים שמתחילים להתעורר בסיבובים גבוהים. ודאי שכך הוא בנושא היכולת להתחמק ממצבים מסוכנים בתנאי נסיעה רגילים. כל מי שמכיר מכוניות עתירות כח שמגיע אי שם בקצה העליון של הסקאלה, מכיר גם, אני מניח, את התפילה הצמודה לכל לחיצה הסטרית על הדוושה בנסיון נואש להחזיר את הסוסים המתמהמהים הביתה.

פורסם

או 159 עם המנוע החלש...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
פותח השרשור - אולי אתה עוד אחד מהנופשים ביולי אוגוסט? תסתכל על התגובות הקודמות שלי ואז תנסח מחדש.

מה הגיל שלך? כמעט 19 לא שזה רלוונטי.

שכחת נתון אחר שצויין בכתבה - המומנט וזמינות הכח. מה הקשר ? מומט וזמינות כוח יש גם במאזדה 3 2 ליטר , פה מדובר על רכב שונה לחלוטין . תסלח לי אבל נהגתי בגרמניה על A4 1.8 מודל 2001 שבן דוד שלי סידר לי ואפילו שם ההספק בלי שום מגדש גבוהה יותר. בסופו של יום אני דיי בטוח שאתה עם כל החוכמה שלך לא היית קונה את הדגם המדובר. היום אנשים פה פוסלים את הS60 140 כ"ס שעולה 191K אז על הדגם הזה אתם כל כך מגינים? באמת מוזר טיפה..

אל תחשוב שאתה יותר חכם מהמהנדסים של אאודי. בטח לא יותר חכם מרואי החשבון שלהם, ולא יותר מאלו של היבואן בארץ.

לא הבנתי שוב פעם מה הקשר למהנדסים/רואי חשבון בסופו של דבר הם עושים את מה שאמרו להם מלמעלה גם אם יגידו להם לשים לה מנוע 1.2 65 כ"ס הם יעשו את זה.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
רכב כזה הייתי מגדיר כ"מאריך פין מלאכותי"

אמר בחור שנוהג באלפא (אני לא טועה נכון?).

אחת הבעיות שלי עם אאודי, אלפא וכל רכבי היוקרה זו הפוזה המגעילה שמגיעה עם הרכב ביחד עם המפתחות והכל...

תמיד יש לי הרגשה שברכב שכזה אני אראה כמו איי הול גמור.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
את ה159 עם המנוע החלש אכן הפסיקו ליבא ובדיוק מהטעמים שהעליתי.

רק כדי לסבר את האוזן מדובר במנוע 1.9 עם 160 כ"ס.

יש גם עם מנוע 1.8 ו-140 כ"ס.

פורסם
תמיד יש לי הרגשה שברכב שכזה אני אראה כמו איי הול גמור.

ברור. במשפחתית ליסינג תראה אינטלגנטי, יפה ועם חוש הומור.

פורסם

כן אני אישית מקנא באנשים שנושאים בפוקוס ליסינג משופשפת וכסופה :D.

ד"א -ראיתי היום משהו לא ייאמן. סידרה 7 החדשה בצבע לבן מליסינג :-( . מסביב ללוחית רישוי הייתה לה מסגרת לבנה

של חברת SIXT. פשוט חשכו עייני למראה הדבר הזה .

HONDA CIVIC hatchback-RED

• תוכן חדש...