Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי הגיעו לשפל המדרגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה חי באותה מדינה שאני חי בה?

אתה ראית מה הגיל הממוצע של רוכשי המכוניות האלה? אתה חושב שמעניין אותם לנצל את השלדה שלה? כל סיריון עוקפת אותם בכל מקרה, זה פשוט לא מעניין אותם.

emotion of motion

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא A4 לא כזה רכב למבוגרים .

יש לי שכן בניין ליד עם A4 2007-08 והוא בן 36 בערך (עובד והרוויח ביושר הכל).

אם כבר רכב למבוגרים זה וולוו , לקסוס GS ושות'.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
כשמשפחתומטיות יעקפו אותו בקלילות בעליות, אז החיוך ימחק לו מהפנים..

איך אפשר להגיד "בקלילות" על משפחתומטית צווחת ב 6000 סל"ד שהצליחה לעקוף אאודי ב 3600 סל"ד?

פורסם

נחלק את התשובה לשניים

האחד המכונית עצמה וביצועיה

כ"ס 120 סוסים גרמניים המופקים בסל"ד מ 3650 ועד 6200

מומנט 23.5 קג"מ המופקים בסל"ד מ 1500-ועד 3650

0-100 סביר 10.5 שניות

מהירות מקסימלית 208 קמ"ש

תצרוכת דלק עירוני 10.1 ק"מ לליטר בין עירוני 18.2 ק"מ לליטר ממוצע 14.1 ק"מ לליטר

אורך 4.7 מטר רוחב 1.83 מטר גובה 1.43 מפסק סרנים 2.81 מטר

אז ליום יום ועל האוטבהאן ב 180 קמ"ש בוחר בה בכיף.

איכות חומרים טובה ביותר צורה יופי בעיני המתבונן.

השניה תמחור - צ'מפיון "טובים" בזה , "והפריירים " חוזרים ומצביעים ברגליים.

ומה קשור הגיל לתרגיל

בד"כ עם הגיל עולה היכולת ... הכספית ואיתה גם הרצון לרכוש רכב איכותי יותר ולא בהכרח הספורטיבי ביותר.

אישית אני נהנה בקליאו ספורט MK 3 חדשה וגם ב A4 שכזו. לכל אחד יש את שדה המרעה שלה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
המנוע די מתקדם ודי בשרני אבל לא הולם את מה שאודי רוצה לשדר ברכבים שלה בסגמנט הזה.

ומה אתה בדיוק מתיימר לדעת על מה אודי רוצים לשדר ובאיזה סגמנט?

אודי רוצים להרוויח כסף, ואני מתפלא שעד כה אף אחד בשרשור הזה לא הצביע על כמה צריכת הדלק והזיהום הפכו להיות שיקול חשוב אירופה בזמן בחירת רכב פרטי או רכב חברה.

באנגליה לדוגמה יש מיסוי כבד מאוד על נהגי רכבי חברה שמזהמים יותר. באנגליה מקדשים את 4 העיגולים כסמל סטטוס יוקרתי, ונהגים רבים ישמחו לקפוץ על ההזדמנות לנהוג באודי בלי לשלם תוספת של מאות פאונדס בשנה לקופת האוצר.

מחירי הדלק הגבוהים באירופה מביאים נהגים רבים לחפש את הדגמים שצורכים פחות דלק. הגולף TSI עושה את זה יפה, והנה גם האודי הזאת מאפשרת לנהוג במשפחתית יוקרתית עם צריכת דלק של סופרמיני.

1)לא מבין למה היצרן

צריך להתחכם ובשביל רכב שלא מיועד לביצועים (כמו שאתם בעצמכם אמרתם) לשים מנוע 1.8 מוגדש.

אפשר לקבל אותו הספק עם 1.6 בלי בעייה. נכון בסלד גבוהה יותר אז ? זה בכל מקרה רכב דיי עגלתי .

לך תעשה שיעורי בית ותלמד מה זה מומנט. עוד יותר טוב - לך תנהג על מכונית מודרנית עם מנוע טורבודיזל, ותבין גם בלי לקרוא.

בעולם האמיתי לנתון ההספק המירבי אין שום ערך. 99% מהנהגים 99% מהזמן לא מגיעים בכלל לסל"ד שבו מופק ההספק הזה.

להערכתי רוב הנהגים כמעט אף פעם לא מנצלים יותר מ 50% מההספק המירבי של המנוע שלהם.

בתנאי נהיגה רגילים יומיומיים, מומנט גבוה בסל"ד נמוך ובינוני הוא מה שאנשים צריכים, וזה מה שמתאים לאופי נהיגה משפחתי.

אני לאחרונה החלפתי את הרכב המשפחתי מאלפא 156 1.8 בנזין (140 כ"ס ב 6500 סל"ד ו 17.2 קג"מ ב 3500) לרנו סניק II טורבודיזל 1.9 (120 כ"ס ב 4000 סל"ד ו 30.6 קג"מ ב 2000) והסניק לא מרגישה איטית יותר או עגלתית יותר מהאלפא בתנאי נהיגה של משפחה בתוך האוטו. (כמובן שכשאני הייתי לבד באלפא ועליתי מעל 5000 סל"ד זה סיפור אחר, אבל אנשי משפחה לא נוהגים ככה במכוניות משפחתיות. בשביל זה הם מחזיקים צעצועים לסופשבוע)

אשתי עכשיו בתהליך חינוך מחדש שלא צריך להוריד לשני לפני כל פנייה עירונית, או לשלישי בכל מחלף כמו שהיא היתה צריכה לעשות עם האלפא אם היא רצתה להאיץ.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אתה ראית מה הגיל הממוצע של רוכשי המכוניות האלה? אתה חושב שמעניין אותם לנצל את השלדה שלה? כל סיריון עוקפת אותם בכל מקרה, זה פשוט לא מעניין אותם.

דעתי שונה לגמרי, מי שרוכש רכב כזה רוצה לדעת שהוא נוהג בבהמה עם יכולת ולא בעגלה, גם אם הוא לא מנצל כל הזמן את מלוא היכולת שלה.

אגב, אני מכיר צעירים שנוהגים כמו סבתא ומבוגרים בעלי רגל כבדה ביותר, אז?

פורסם
דעתי שונה לגמרי, מי שרוכש רכב כזה רוצה לדעת שהוא נוהג בבהמה עם יכולת ולא בעגלה, גם אם הוא לא מנצל כל הזמן את מלוא היכולת שלה.

דורקי, אם זה היה המצב, לא היו נמכרות A4 2.0 או 318 או 320. עובדה שנמכרות ודי הרבה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אבל עם 4 עיגולים יפים במקום תרנגולת ירוקה

מי קודם למי, העיגול או התרנגולת? :lol:

לטעמי, פאסאט 1.8TSI בסיסית מציעה תמורה הרבה יותר טובה, נסיעה נוחה יותר וביצועים עדיפים. לעניין הסופרב, טרם נהגתי, אך בכל פעם שאני רואה אחת אני תוהה מי ה"מוכשר" שאוחז כעת במכחול המעצבים בסקודה. כן, כן, זה אותו אחד שהצליח לקלקל את האוקטביה במתיחת הפנים האחרונה שלה ולהפוך אותה ממכונית נאה למכונית סינית.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אגב, אני מכיר צעירים שנוהגים כמו סבתא ומבוגרים בעלי רגל כבדה ביותר, אז?

תמיד יש יוצאים מן הכלל. אני מכיר אישית אנשים שהם חלק מקהל היעד של הסגמנט הזה (הורים של חברים בעיקר) וממש לא מעניין אותם אם מאזדה ליסינג עוקפת אותם או לא. הם לא צריכים להוכיח שום דבר לאף אחד. הם כן רוצים רכב איכותי עם הסמל הנכון (כמו ש BAR72 ציין פה כמה פעמים, יש עבודות שבן זה חשוב).

emotion of motion

פורסם

האמת אני חושב שהרבה מאוד אנשים שהם חלק מהסגנמט הזה דווקא כן רוצים לדעת שכשהם ילחצו על הגז הם ישאירו חלק נכבד מהאנשים מאחרוה.

הם אמנם לא מחפשים ללחוץ בכל הזדמנות ולעשות פתיחות ברמזורים אבל מדי פעם יש את הרצון הזה.

אני מאמין שרוב האנשים האמת הם אנשים כאלה. ואני חושב שדווקא אלה שלא ממש רוצים ללחוץ אף פעם הם החלק הקטן באוכלוסיה הזאת.

מה שכן, ההאודי לא כזאת עגלה ולא כל מאזדה ליסינג תעקוף אותה. יש לזכור את נתון המומנט החזק ונתון ההאצה מ0 ל100 שהוא בערך כמו של מנועי ה2.0 הנוכחיים.

פורסם
דורקי, אם זה היה המצב, לא היו נמכרות A4 2.0 או 318 או 320. עובדה שנמכרות ודי הרבה...

אני מאמין שהדגמים האלה נמכרים בעיקר כדי שיינתנו כ"מתנה" לבלונדיניות ליברליות מרמת אביב.

גש לקניון שם בשעות הבוקר ותראה בדיוק על איזו אוכלוסיה אני מדבר.

תמיד יש יוצאים מן הכלל. אני מכיר אישית אנשים שהם חלק מקהל היעד של הסגמנט הזה (הורים של חברים בעיקר) וממש לא מעניין אותם אם מאזדה ליסינג עוקפת אותם או לא. הם לא צריכים להוכיח שום דבר לאף אחד. הם כן רוצים רכב איכותי עם הסמל הנכון (כמו ש BAR72 ציין פה כמה פעמים, יש עבודות שבן זה חשוב).

אם הם לא צריכים להוכיח שום דבר לאף אחד, אז למה הם צריכים רכב עם הסמל הנכון? :roll:

פורסם

אם הם לא צריכים להוכיח שום דבר לאף אחד, אז למה הם צריכים רכב עם הסמל הנכון? :roll:

חלק קונים רכב עם הסמל הלא נכון, לקסוס :wink:

emotion of motion

• תוכן חדש...