Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עברתי טסט ראשון!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז נראה לי שזה הזמן להגיד מזל-טוב כי אתמול עברתי טסט ראשון!!! ואתמול גם היה המועד הראשון שיכולתי לגשת ככה שבגדול כל הקטע של הרשיון יצא לי ממש מגניב כי עברתי תאוריה ראשונה עם 0 טעויות וגם טסט ראשון ככה שאני ממש גאה בעצמי.

וזהו בינתיים,כרגע מנסה לבדוק מה הם האפשרויות שלי מבחינת אוטו וככל הנראה אני יעשה ביטוח על ה-b.m.w 735 של אבא שלי.

אשמח לשמוע תגובות ועצות לעתיד.

יהודה.

פורסם

קיבלת רשיון נהיגה. מזל טוב:-)

עכשיו תתחיל ללמוד לנהוג. :shock:. שני דברים שונים . אם תפנים את זה ותפעל כך סיכוייך להפוך לנהג טוב גדלים.

735 רכב מגניב אבל קצת גדול עליך. תנסה להתחיל ברכב פחות חזק ולאט לאט לעבור .

סע בזהירות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כל כך תזהר! כי המשטרה כל כך "חמה" עליך!! יורידו אותך מהכביש על כל טעות הכי קטנה שלך. תשמור על הרשיון!:shock:

מזל טוב! ותהנה מכל רגע!:-)

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

תודה רבה לכולם.

ובקשר לאוטו אני יודע שהוא יחסית גדול ומאוד חזק אבל אין לי ממש בררה אחרת זה לא שיש לנו עוד אוטו(כאילו יש לנו את הb.m.w וסוואנה 6500 סמ"ק שזה אוטו עוד יותר גדול והוא עוד יותר לא ריאלי) בקיצור אני מקווה שיצא לי ליסוע עם אבא שלי הרבה כי מבחינת נהיגה הוא ממש אלוף על האוטו ובטוח שממנו אני יוכל ללמוד.

חוץ מזה איפה עוד הייתי מקבל הזדמנות לנהוג על b.m.w 735 בגיל 17?:-D

פורסם

נדיר לעבור טסט ראשון, כל-הכבוד מזל טוב!

תתחיל ללמוד לנהוג באמת, סע בזהירות.

רק תגיד לאבא שלך שישב כשהוא מקבל את ההצעת ביטוח עליך, יכול להיגמר לא טוב :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תהנה,אני עוד מעט נוהג 8 חודשים ואני חייב לומר לך שרק עכשיו אתה תתחיל ללמוד לנהוג באמת.

עצה שלי תנצל כמה שיותר תהורים שלך בתקופת המלווה וגם אחריה כי הם ילמדו אותך הרבה יותר ממה שהמורה לימד אותך מניסיון8)

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

תודה רבה חברה,

אין ספק שאת הנהיגה האמיתית לא לומדים מהמורה נהיגה כי אם מהמלווה.

בקשר לביטוח, בוא נגיד שבפעם הראשונה שהוא שמע את הסכום הוא חיפש את הדלת מהר מאוד:lol:.

רק להוסיף אותי עולה עוד כ (תשבו) 8000-10000 ש"ח בשנה,וזה לא כולל את הביטוח של אבא שלי.

פורסם

כן תיארתי לעצמי.

אולי יותר שווה לאבא שלך לקנות לך רכב שיהיה רק שלך?! לא ככה?

יהיה לך יותר חופש ככה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...