Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עברתי טסט ראשון!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קיבלת רשיון נהיגה. מזל טוב:-)

עכשיו תתחיל ללמוד לנהוג. :shock:. שני דברים שונים . אם תפנים את זה ותפעל כך סיכוייך להפוך לנהג טוב גדלים.

735 רכב מגניב אבל קצת גדול עליך. תנסה להתחיל ברכב פחות חזק ולאט לאט לעבור .

סע בזהירות

כל מילה בסלע!

אל תתן לאגו ולהתלהבות לנצח.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אני כבר נוהג שנתיים וכל יום אני לומד דברים חדשים.

קורס נהיגה מתקדמת מומלץ לעשות כמה שיותר מהר - מלבד שזה קורס מציל חיים אתה יכול לנהוג בצורה נכונה בהרבה יותר קלות מאשר לקבל הרגלי נהיגה לא טובים ואז לשנות אותם שזה יהיה כבר יותר קשה.

S2000

פורסם

מזל טוב.

אני בדיוק כמוך.

עברתי טסט ראשון לאימא שלי יש מאזדה 3 2000 סמ"ק והיא לא עושה ביטוח.

אני נוהג על של אבא שלי [bMW 735 99] האוטו ענק וממש קשה לתמרן במקומות צרים.

ואבא שלי אומר כשהוא חושב שאני אנהג מספיק טוב הוא יקנה לי אוטו.:|

אני נוהג ממש אחרת מבשיעורים, נהגתי הרבה יותר טוב בשיעורים.

מה עושים!?

פורסם

מזל טוב גבר,

עצה ממני אליך, תנהג על כל אוטו שבא לך ואל תעשה הרבה חשבונות, אתה גם לא חייב ביטוח על ה ב.מ.וו רק תנהג בזהירות ובכיף, תעשה חיים ותנצל כל הזדמנות לנהיגה כדי שתלמד יותר. ולא לפחד מרכבים גדולים מקסימום ברוורס תסתכל יותר במראות ותתקין חישני רוורס+מצלמה.

ואם אתה חושש בקשר לביטוח אז אל תנהג כל יום על הרכב , תנהג פעם כן פעם לא.

ילא מברוק.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

לפותח השרשור - כולנו אושר על הישגך המדהים, אבל זהו לא המקום. ועם שאר יושבי הפורום הסליחה - המנהלים פשוט היו בשנ"צ.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...