Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סוזוקי באלנו:

אנשים שקנו את הרכב חדש והוא היה בבעלותם באיזור ה-8-10 שנים עד שהם החליפו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
מנכ"ל פז נוסע על B4? הייתי בטוח שהוא יכול להרשות לעצמו יותר.

לא מנכל פז.

מנכלית GOLF & CO ד"א כן נוסעת בB4 (מהחברה אני מעריך).

בפז נוסעים מנהלים של החברה בB4.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
מעניין מה הסטיגמה על סוזוקי בלנו.

נראה אותכם...

נאמר כבר רוסי בגיל 35-40, שרכש את הרכב במבצע "עלייה".

מאזדה 3, 323: אלה שקנו מכונית זהה למכונית של השכן.

מאזדה 626,6: אלה שקנו מכונית יותר טובה מהמאזדה של השכן.

פורסם

חזק^^.

מיצובישי לאנסר (מהדור הקודם)-מישהו שרצה להיות ייחודי או שקיבל את הרכב מצים.

ניסאן מקסימה-מישהו שרצה ספינה אבל נכשל במבחני שייט.

רנו מגאן - מישהו שרצה נוחות של וולוו וסמל של רנו :lol: .

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

1) גולף דור רביעי - מחפשי פוזה בשקל, וכאלה שעדיין בטוחים שפולקסווגן זה אוטו אמין.

2) פריוס - מנהל בדרג ביניים בחברת הייטק שויטר על רכב ליסינג ובטוח כי הוא "מגן על הסביבה" (איך הובלת גופרית דרך חצי עולם מגנה על הסביבה אני לא יודע)

3) אופל אסטרה - לרוב רוסים. אסטרה דור 1 - צעירים, אסטרה דור 2 - מבוגרים יותר. אסטרה דור 3 - קיים דבר כזה בארץ?

4) סילברדו/פורד F350 - אם היא לא בצבע חום, זה קבלן. אם כן - זה צבאי.

5) אגב, נכון שרכב שהיה מזוהה הכי הרבה עם סטלנים היה חיפושית? אז זהו, שכולם עברו לסובארו DL או טויוטה קורולה ישנה.

נ.ב. אגב, איך עוד אף אחד לא אמר סיטרואן?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל אני בעקבות המון תצפיות לאורך איזה שנתיים כבר, גיבשתי דעה מאוד שלילית לגבי בעלי טויוטה לנדקרוזר קצרה (עם חלונות שחורים)

יש לציין שרוב התצפיות היו על הכביש ולא בשטח, הרבה שמירה על חוקי הנהיגה לא ראיתי שם וגם לא טיפוסים נחמדים.

רכב פוזה לערס היותר מוצלח?

יואב :arrow:

פורסם

האמת היא שכמעט כל רכב שטח שהוא שחור בארץ, ננהג בצורה די אלימה.

אם יש מישהו שמשתמש בהם לשטח, סחתיין!

אבל רובם ננהגים על ידי שמוקים שחותכים נתיבים, לא מאותתים, מדליקים אורות גבוהים כל הזמן כדי לזרז את מי שמקדימה ובאופן כללי שמים שטרונגול ענק על יתר המשתמשים.

פורסם

מנכ"ל פז נוהג על לקסוס,

מה אומר מי שנוהג על :

פיאט אונו דור 2

גולף GTI דור 5 סטנדרטית,

אימפרזה טורבו סטנדרטית.

Suzuki Jimny

פורסם

מעולם לא קרה לי שעברתי בכביש ליד ב.מ.וו X5 שחורה ולא רציתי להתרחק ממנה כמה שיותר מהר...

אגב,זה לא מוריד מהחשק שלי לבימרים...

חבר,אתה חופר

פורסם

מה יש לכם ממנכ"ל פז? ;)

בכל מקרה, לא נראה לי שאחד העובדים שלו הוא זה שנוהג על ה-SL שראיתי עם סמלון פז עליה.

אבל זה היה לפני בערך 3 שנים. עכשיו יש מיתון ;)

• תוכן חדש...