Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרק זה סלנג למרצדס (בהשאלה מסלנג בריטי) merc. ניתן גם להסיק מהכתוב.

זה באמת ניתן להסקה, רק שאני לא מכיר רכב שנקרא מרקדס :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפחות סובארו שורדת את כל השנים האלה. לא כמו הרבה אלפות מדהימות :roll:

תבדוק את היחס הבא:

1. כמה אלפות משנות השבעים נוסעות עם טסט וכמה סובארו?

2. כמה סובארו נמכרו בשנות השבעים לעומת כמה אלפות?

3. כמה אלפות קלאסיות מסתובבות בעולם לעומת כמה סובארו?

יש מבין???!!!

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
לפי מחקר בלתי תלוי שנעשה על ידי:

סיויק , קולט ---> לייט ערס.

ב.מ.וו 7,5 ישנות וכמובן X5 ---> ערס מצוי מעל גיל 40 בעל פיצוציה / אבא של ההוא עם הסיויק.

הרגת אותי עם המחקר :lol::lol:

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם
לדעתי יש קשר מובהק שלילי בין גודל הרכב וגודל הפין הגברי.

מי אמר האמרים? :)

מסכים בהחלט.

כותב התגובה - בעל מאושר של פיאט פונטו.

פורסם

(ההודעה הזאת מבוססת על הניסיון שלי כאנתרופולוג ועל מחקרים שקראתי בנושא, כי אני בדיוק בודק את הנושא הזה. אין לראות בה גזענות בשום אופן שהוא, אני רק מתאר את המציאות שאני רואה וקורא עליה בספרות אקדמית!)

מכונית יכולה להעיד על התרבות של אדם במידה מסוימת ולא לחלוטין.

כמו כל תוצר תרבות אחר, מכונית מלאה בסמלים תרבותיים, ומי שקונה אותה מרגיש הרבה פעמים שהוא רוצה להזדהות עם הסמלים האלו ומה שהם מסמלים בתרבות שלו, ולפי זה הוא מחליט איזה רכב לקנות.

התדמית היא יותר חשובה לאנשים מאשר מה שהרבה משערים.

לא חסרים כאן בפורום מקרים של מישהו שמתייעץ לגבי איזה רכב לקנות לפי התדמית.

יש את ההוא שהחליט שג'טה זה לא בשבילו כי היא זולה מדי ובמעמד שלו הוא חייב רכב מרשים.

יש את האחר שרוצה רכב שנראה ספורטיבי אבל לא מתעניין באיך הוא נוסע.

אחרים מוכנים רק לנסוע ברכב חדש מהחברה, ויש אנשים אחרים שרק רוצים את הרכב הכי פשוט והכי פחות מרשים שיש, כדי שלא יסתכלו עליהם (מודה באשמה).

הכל תלוי בתרבות שלך, ובמקרה של BMW, יש במגזר הערבי ובחלקים מהעולם התחתון (אני לא אומר שיש קשר בין עבריינות ללהיות ערבי!) קוד של הערצה מסוימת לBMW. בכל אוכלוסיה המשמעות היא שונה, אבל עדיין משדרת כוחניות.

לגודל גם יש פאקטור מסוים בתרבויות מסוימות. למשל, לא תראו הרבה ערבים שנוהגים על סובארו ג'אסטי (למרות שיש לי חבר קרוב שהוא ערבי ויש לו ג'אסטי...), ורובם יעדיפו רכבים גדולים, גם אם הם צריכים להתפשר על שנת הייצור. לדוגמה, כמות הוולוואים משנות ה90 שמסתובבים פה בכרמיאל ומגיעים מהכפרים שבאזור.

באותו אופן, מישהו שנוהג על מאזדה 3, מצד אחד נוסע על רכב מצוין מבחינה דינאמית, אבל בישראל, רוב הסיכויים הם שלא אכפת לו יותר מדי, כי האוטו בכל מקרה מהעבודה. זה לא מעיד על שום דבר, בדיוק כמו כל המשפחתומטיות.

הרכב גם מעיד על סדר העדיפויות של האדם ואיך הוא מנהל את הכיס שלו. בשבילי למשל, לרכב אין יותר מדי משמעות, ואם היו נוחתים לי עכשיו עוד 500000 ש"ח, הייתי משקיע במשהו אחר את הרוב, ובאוטו משקיע רק 30000.

מישהו אחר רק עובד בשביל להחליף את האוטו שלו ומשקיע עליו את מיטב כספו, למרות שהוא מרושש לגמרי ומתקשה לסיים את החודש.

עוד תובנות ברגע אחר, כשלא יהיה 4 בבוקר.

פורסם
הרכב הכי נפוץ ביישובי הבדואים בדרום ובבאר שבע הוא טויוטה היילקס דאבל קבינה עם סורגים בארגז.

:-D).

זה גם הרכב הכי גניב בדרום ובשפלה , תעשה את החשבון :)

פורסם

אחד הדברים שאני אישית אוהב במכוניות המפוארות, במיוחד בטוארג של חבר שיש לך תמיד זמן. הכוונה אם אתה עומד ברמזור וחלמת והתחלף לירוק הסיכויים שיצפרו לך כמו למשפחתית ממוצעת נמוכים משמעותית ברכבים האלה. או למשל אם החלטת לעקוף את כל הפקק ולהיכנס לא עושים לך יותר מדי בעיות להשתלב.

לא שאני בעד הדברים האלה אבל זה המצב כיום. היום מי שרואה רכב מפואר במוו/מרצדס יחשוב שרוב הסיכויים שהרכב שייך לעבריין.

תמיר.

פורסם
אחד הדברים שאני אישית אוהב במכוניות המפוארות, במיוחד בטוארג של חבר

שיש לך תמיד זמן. הכוונה אם אתה עומד ברמזור וחלמת והתחלף לירוק הסיכויים שיצפרו לך כמו למשפחתית ממוצעת

נמוכים משמעותית ברכבים האלה. או למשל אם החלטת לעקוף את כל הפקק ולהיכנס לא עושים לך יותר מדי בעיות להשתלב.

לא שאני בעד הדברים האלה אבל זה המצב כיום. היום מי שרואה רכב מפואר במוו/מרצדס יחשוב שרוב הסיכויים שהרכב שייך לעבריין.

אתה צודק ב-100%.

לפני כמה שנים צפרתי ל-S500 שחורה שחסמה את כל הכביש, זאת הייתה טעות, שתי הדלתות האחוריות נפתחו בו זמנית ויצאו מאחורה שלוש מפלצות להוציא משהו מהבאגז', אחד מהם עשה לי "רגע" עם היד. מרוב פחד נהיה לי קר וזה היה בקיץ.

מאז בחיים שלי לא צפרתי למכוניות מהסוג הזה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אתה צודק ב-100%.

לפני כמה שנים צפרתי ל-S500 שחורה שחסמה את כל הכביש, זאת הייתה טעות, שתי הדלתות האחוריות נפתחו בו זמנית

ויצאו מאחורה שלוש מפלצות להוציא משהו מהבאגז', אחד מהם עשה לי "רגע" עם היד. מרוב פחד נהיה לי קר וזה היה בקיץ.

מאז בחיים שלי לא צפרתי למכוניות מהסוג הזה.

הייתי יוצא אליהם ומכניס להם את הידיים לתחת .

פורסם

יוצא לי לראות באופן קבוע כל מיני BMW (סדרה 5 בדרך כלל) ועוד שלל ג'יפי יוקרה עושים פחות או יותר מה שבראש שלהם, במקרים שלכבים אחרים כבר היו צופרים (במקרה הטוב, זה עדיין אזור נתניה :lol:).

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...