Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הבלם האחורי הימני (בלם תוף) גורם לרעידות בדוושת הבלם בזמן הבלימה. לפעמים זה במהירויות גבוהות ולפעמים זה במהירויות נמוכות ולפעמים אין בכלל רעידות. אתמול 3 וחצי שעות פירקו והרכיבו במוסך ולא הצליחו למצוא מה הבעיה. הבעיה שאיתה הגעתי למוסך היא שכל פעם שאני לוחץ על דשוות הבלם אז היה רעש מהבלם. עכשיו אין כ"כ את הרעש אבל הדוושה רועדת.

מה לדעתכם צריך לעשות? להחליף ברקס או את הקיט שבפנים? אולי משהו אחר? אני כבר מיואש...

תודה,

עמי

פורסם

חשבתי על זה אבל אני בספק כי ההרגשה היא שונה מאשר רעידות של ABS. זה מרגיש יותר כאילו יושב שם משהו לא במקום כ"כ...

פורסם

היא לא רעדה אבל כל לחיצה הייתה מלווה ברעש שמתחזק ככל שלוחצים יותר חזק. אחרי הרבה התעסקות עם הבלם האחורי הרעש הפסיק אבל עכשיו הדוושה רועדת לפעמים בדר"כ אחרי נסיעה ממושכת.

• תוכן חדש...