Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראליאנט רובין 3 גלגלים שנת 66 עומדת מאחורי אחת החצרות ברחובות. מצב פשוט מדהים.

אני מכיר את הבעלים. לפרטים נוספים על מיקום הרכב - פנו אלי בפרטים.

אפשר עוד פרטים .

• תגובות 524
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במושב בני עטרות צמוד לגדר ההקפית של המושב (ליד כביש 40 ) אל קמינו מרוסקת לגמרי (נראה כאילו מעכו אותה עם כף של טרקטור) ולידה טרנזיט צבע לבן תחילת שנות ה 80 במצב סביר.

בקיבוץ רביבים (אי שם בדרום ) בחצר מפעל "רביב" רכב לא מזוהה במצב סופני מאד לפי מספר הרישוי וצורתו אני מעריך שהוא מסוף שנות ה 60 תחילת ה 70 . (ששאלתי את העובדים במקום עליו אף אחד לא ידע להגיד לי של מי הוא או איך הגיע לשם).

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מצאתי ביד2, אין לי קשר לרכב

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=1219249

יצרן: סובארו דגם: סובארו רקס נפח: 680 שנה: 1983 יד: 3 ת. הילוכים: ידנית מחיר: 3,500 ₪

e1_1_1_77662_20090821130835.jpg

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

בירושלים ליד בית כנסת "ניצנים" בשכונת בקעה, פיאט 128 שהיתה צהובה פעם, במצב לא משהו בכלל,אבל מצד שני, כבר ראיתי בפורום מכוניות במצב הרבה הרבה יותר גרוע שהשתקמו, חבל שהצמחייה המקומית תשתלט ו"תיקח" בעלות על הרכב...

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
ברחוב דוד אל רואי בראשל"צ. פיאט פנדה מסוף שנות השמונים.

סוף 80 זה לא מירבלה ?

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

סיאט מרבלה ( Marbella ) - יתכן, אבל הפיאט פנדה יוצרה (דור שני, חיצונית כמעט זהה) עד המילניום הנוכחי, ומספר יחידות הגיעו ארצה, ביניהן דגמי 4X4 ופנדה 34.

:turn-l:
פורסם

אם אני מזהה נכון את הסוסיתא , מדובר על מושב מדרום לצמח .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יש לי שאלה,אני לא בטוח שהיא קשורה לנושא הזה אבל בכל זאת אשאל..

השאלה היא כזאת,היום ראיתי בשעה 10 בבוקר בערך,רכב אספנות נוסע בתל אביב,האם עדיין יש את החוק שאוסר לרכב אספנות לנסוע על כבישי הארץ בשעות הבוקר?

פורסם
יש לי שאלה,אני לא בטוח שהיא קשורה לנושא הזה אבל בכל זאת אשאל..

השאלה היא כזאת,היום ראיתי בשעה 10 בבוקר בערך,רכב אספנות נוסע בתל אביב,האם עדיין יש את החוק שאוסר לרכב אספנות לנסוע על כבישי הארץ בשעות הבוקר?

התשובה היא כן , עדיין קיים החוק .

אבל בשעה 10 בבוקר אין איסור נהיגה על רכב אספנות ..

האיסור הוא מהשעה 7 עד 9 בבוקר.

פורסם
סיאט מרבלה ( Marbella ) - יתכן, אבל הפיאט פנדה יוצרה (דור שני, חיצונית כמעט זהה) עד המילניום הנוכחי, ומספר יחידות הגיעו ארצה, ביניהן דגמי 4X4 ופנדה 34.

מרבייה, לא מרבלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...