Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אריק אילו כולם היו חושבים כמוך (אתה הוא איש המקצוע) אז כל רכב שני בארץ יש לו פגיעת שלדה.

מה שניסיתי לומר לך רחם על הבחור כולה עשה רוורס ולא שם לב לאיזו אבן.

לפי דעתי עלות של מכה כזו עולה משהו כמו 700 שקל ואם תלך לפחח טוב יהיה קשה לאתר את המכה לאחר מכן .

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה טועה עם מיקרומטר אתה עלה על המכה בקלות,

בארץ חלקים כמו סף מועדים לפורענות ובכל מכון בדיקה בודקים.

ב. אתה כנראה לא מבין במידה והרכב הוא רכב חדיש 2007-2009 כמעט כל פגיעה מהווה ירידת ערך, אפילו בגין צבע לא מקורי

תפתח את חוברת ירידת ערך ועדת ששון ותלמד לפני שאתה קובע עובדה נחרצת...

פורסם

בס"ד

דיברתי עם המוסך, הוא אמר שזה בכלל חלק סתם ליופי והשילדה רחוקה 100 200 מטר ואולי אפילו לא צריך להחליף את החלק.

תודה:-)

פורסם

לשכן שלי יש בדיוק אותו רכב [ובאותו צבע] ויש לו מכה דומה רק מתחת ל2 דלתות.

ייתכן שהבי3 נמוכה משמעותית ממשפחתיות אחרות?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

זה לא שילדה, לא סף שילדה ולא כלום- זה מידרכה.

אין לזה שום משמעות אם הפגיעה היא רק במדרכה.

אין טעם להלחיץ סתם אנשים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפני מספר שנים "התיישבה" אשתי על עיגול בטון שאוסר חנייה, עם דייהטסו סיריון שהייתה חדשה על הכביש חמישה ימים...הפגיעה הייתה כמו גומחה מעצבנת, בסף שמתחת לדלת, בדיוק במקום שאצלך, רק צד שני של הרכב.

תיקנו לי עד כמה שזכור לי, ב-800 שקל.

אגב, כשמכרנו את הרכב, בבדיקה בקומפיוטסט עלו על התיקון. אבל אמרו לקונה שזה שום דבר. לפיכך, לא הורדתי על העניין הזה שקל.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אריק תפסיק להטעות את הבחור.

זה לא פגיעת שלדה,נקודה.

זה לא ירידת ערך,תפסיק להטעות את הבחור בבקשה,ירידת ערך זה בדרך כלל פגיעת פח,פגושים ומדרכות לא מורידים מהערך של הרכב,תודה להקשבה ויום טוב.

פורסם
אריק תפסיק להטעות את הבחור.

זה לא פגיעת שלדה,נקודה.

זה לא ירידת ערך,תפסיק להטעות את הבחור בבקשה,ירידת ערך זה בדרך כלל פגיעת פח,פגושים ומדרכות לא מורידים מהערך של הרכב,תודה להקשבה ויום טוב.

מבקש ממך לא לדבר שטויותתמונה.jpg

פורסם

אריק לא מבין למה אתה ממשיך להתווכח.. הרי כבר אמרתי שהאיש סובארו אמר שזה לא שלדה וזה כולה חתיכת פלסטיק.

בכל מקרה תודה על הנסיון לעזור :)

פורסם

תקשיב לפי תמונות זה סובארו B3 ברכב אכן יש כיסוי סף (פלסטיק) אני לא אכפת לי זה רכב שלך לא שלי אני אומר לך יש פגיעה בסף זה לא רק פלסטיק עכשיו תעשה מה שטוב לך אני אומר את דעתי בפעם אחורנה

יש פגיעה בסף +ירידת ערך נקודה המשך יום טב....

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אריק תעשה טובה לכולם.

זה לא פגיעת שלדה אתה סתם מלחיץ את הבחור.

בוא נגיד ויש ירידת ערך זה אולי תקף רק לחברות ביטוח אבל אם מוכרים את האוטו אף אחד לא יסתכל על זה בכלל.

זה סתם פגיעה לא קשורה לשלדה,נקודה,והמוסך כן צודק.

• תוכן חדש...