Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני טוען שלאחר התיקון של הסף לבחור לא תיהי שום אפשרות סבירה להוכיח שהנזק היה קל!!

מבחינת קונה/מכון בדיקה ברגע שיש סימני תיקון ישור +צבע אין אפשרות לבדוק את עומק המכה.

ולפי כך אצל כל קונה פוטנציאלי זה ידליק פה נורה אדומה.

כאשר המכון יציין בדוח פגיעות בסף/מדרכה.

תבין אני לא המוסך גם לא בעל הרכב ולא חב' ביטוח מה שנאמר פה זה בגדר המלצה מתוך ניסיון אישי ובכוונה לעזור לבחור,

מנקודת הנחה שכל דבר שאנו נגיד פה לא ישנה כלום ולא יחזיר את הרכב לקדמותו.

אז שום אינטרס אישי אין לי פה אני אומר דברים כמו שהם ללא שום אינטרס.

ו דבר נוסף מה זאת אומרת ירידץ ערך תופס רק לגבי חב' ביטוח ? זה בדיוק ההפך חב' ביטוח מנסות להוריד כמה שיותר את גובה ירידת ערך.

תסביר בבקשה מה כוונתך במשפט הזה ?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא פגיעת שלדה,נקודה.

זה לא ירידת ערך,תפסיק להטעות את הבחור בבקשה,ירידת ערך זה בדרך כלל פגיעת פח,פגושים ומדרכות לא מורידים מהערך של הרכב,תודה להקשבה ויום טוב.

יש פגיעה בסף +ירידת ערך נקודה המשך יום טב....

כמעט ואין סתירה בין ההודעות שלכם.

אריק לא טען שזו פגיעת שילדה.

אריק טען שגם פגיעת סף, ששקולה לנזק לפח - תגרור אחריה ירידת ערך.

למען האמת, אני נוטה לקבל את דעתו של אריק, נכון שלא הייתי פוסל את רכישתו של רכב כזה כיוון ששלדתו מושלמת, אבל בכל זאת ישנו תיקון במקום איסטרטגי והייתי דורש הנחה על כך.

ספורט מוטורי, תביא בחשבון שבמכוניות חדשות גם צבע שאיננו מקורי באחד מחלקי הפח עלול להביא להפחתה במחיר המכירה.

ככול שהרכב מתיישן השפעת התיקון על ערכו המסחרי של הרכב מתפוגגת, כיוון שאיש איננו מצפה שרכב בן מספר שנים יהיה חף לחלוטין מתיקוני צבע.

פורסם

אווו סוף סוף מישהו יכול להסביר את מה שעובר לי בראש בצורה מסודרת !!1

כל המחשבות אצלי בראש התבלבלו...

אם ועדת ששון קבע שירידת ערך בפגיע בסף תיהנה עד 3% אז תאמין לי שזה מה שצריך להיות.

ולא מהסיבה שהם טובי לב לא פשוט קבוע מראש שהירידת ערך היא טכנית ולא מסחרית.

מה אני מתכוון.

דוגמא. יש רכב מכה בחלקו אחורי.רכב שווה 60000ש"ח

ישור פח אחורי+רצפת מטען תגרור אחריה ירידת ערך של 4% בפועל כאשר תגיעה למכון בדיקה יגידו פגיעה ברצפת מטען+פח אחורי.(בכסף זה יהיה 2400ש") אתם לא חושבים שתרצו להוריד יותר מ2400ש"ח לפי דעתי לפחות איזה 5000ש"ח

פורסם
זאת לא פגיעת שלדה,

זאת פגיעה קוסמטית בלבד.

השלדה עמידה בפני

פגיעות הרבה יותר קשות מאשר שפשוף של מדרכה

קבעת נחרצות אחרי שסיימת בהצלחה קורס שמאי\בוחני רכב וגם מהנדס רכב.

פורסם
זאת לא פגיעת שלדה,

זאת פגיעה קוסמטית בלבד.

איש לא טען שזו פגיעת שילדה, מאידך במכונית חדשה גם פגיעה קוסמטית כזו תביא לירידת ערך.

עשה תרגיל מחשבה קטן: נניח שאתה קונה פונטיאלי שמגלה פגיעה כזו ברכב חדש, אתה רוצה לטעון ברצינות שתתעלם ממנה ולא תבקש שום פיצוי בעבורה?

פורסם
אווו סוף סוף מישהו יכול להסביר את מה שעובר לי בראש בצורה מסודרת !!1

כל המחשבות אצלי בראש התבלבלו...

אם ועדת ששון קבע שירידת ערך בפגיע בסף תיהנה עד 3% אז תאמין לי שזה מה שצריך להיות.

ולא מהסיבה שהם טובי לב לא פשוט קבוע מראש שהירידת ערך היא טכנית ולא מסחרית.

מה אני מתכוון.

דוגמא. יש רכב מכה בחלקו אחורי.רכב שווה 60000ש"ח

ישור פח אחורי+רצפת מטען תגרור אחריה ירידת ערך של 4% בפועל כאשר תגיעה למכון בדיקה יגידו פגיעה ברצפת מטען+פח אחורי.(בכסף זה יהיה 2400ש") אתם לא חושבים שתרצו להוריד יותר מ2400ש"ח לפי דעתי לפחות איזה 5000ש"ח

הנה זה מה שארתי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3739234,00.html

• תוכן חדש...