Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה, האם לתבוע או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

אתמול בשעות הצהריים, עצר אותי מחסום משטרתי על כביש 90 כמה ק"מ צפון לראש פינה. כעבור דקה הופיעה ניידת ובתוכה שוטר, והראה לי כי צילם אותי נוסע במהירות מופרזת.

השוטר שראה ברשיון שאני גר בחיפה, אמר לי להתקשר למספר מסויים, ולבקש להתצייב בחיפה ולא בראש פינה.

כשהתקשרתי היום ב7 וחצי בבוקר, לא היה מענה, רק ב7:45 ענו לי אחרי שהתקשרתי כמה וכמה פעמים. השוטר שענה לי, ציין בפני שהשוטר שאמר לי שאני יוכל להתייצב בחיפה [קצין ד"א], "לא מבין על מה הוא מדבר" ובמשך כל השיחה, השוטר שענה לי צעק ונקט ביחס מזלזל ביותר. מי יצא פה לא בסדר? אחד מהם זה בטוח.

יש לציין שעברתי ניתוח ברגל והרישיון הזמני שקיבלתי,תקף עד 8 וחצי היום בבוקר. הגעה לראש פינה באוטובוס לא באה בחשבון בגלל האי יכולת שלי ללכת על רגל שמאל. אז פשוט ויתרתי ואמרתי לאותו שוטר "נחמד" שישלול את הרישיון וזהו.

האם יש פה עילה לתביעה?

האם כדאי בכלל?

תודה רבה לכל העוזרים. :neutral:

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

הסיפור שלך חסר בפרטים, מה השוטר נתן לך בעת התפיסה, זימון, שלילה, הזמנה למשפט? על איזה מהירות נסעת?

אם הוא צילם אותך עם אקדח לייזר אז יכול להיות שהתפיסה שלו אולי לא קבילה כי אם אכן עברה דקה מהרגע שאתה הגעת עד לרגע שהשוטר הגיע למחסום אז בוודאות הוא איבד איתך קשר עין, ובמקרה שאבד הקשר עין ניתן לערער על הדוח.

האמת זה נראה לי מוזר ששוטר "מתחשב" בנהג ואומר לו להתייצב באזור מגוריו, בד"כ, באזור שבו שנתפסים שם ניגשים לתחנת המשטרה לשימוע.

פורסם

השוטר לקח את רשיוני, נתן לי רשיון זמני, וזימון לשימוע ביום שלמחרת [היום].

ניתפסתי במהירות של כ137 קמ"ש.

שיהיה ברור אני לא מנסה להתחמק מעונש, מה שנקרא- הייתי מספיק גבר כדי לעבור על החוק, עלי להיות מספיק גבר על מנת לקבל את העונש.

העניין הוא חוסר המיקצועיות והבורות של משטרת ישראל, שקצין משטרה אומר לך דבר אחד, ואח"כ בטלפון מפקד היחידה אומר לך דבר אחר תוך כדי צעקות וזלזול ויחס משפיל כלפי הבעיה שלי [הרגל המנותחת]. זה מרתיח ואסור לעבור על זה בשקט, שככה שוטרים בדרגים בכירים מייצגים את תפקידם.

פורסם

אתה יכול להוכיח את דבריך?

אם לא, חבל אפילו על הזמן שהקדשת לכתיבת שורות אלה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הדו"ח ניתן ע"י צוות מתחנת ראש פינה?

על הדו"ח יש את השם של השוטר שנתן לך את הדו"ח.

מה הבעיה להתקשר לתחנת ראש פינה ולהבהיר את העניינים מולם?

בכל מקרה, מה שלא תעשה, התעלמות מהעניין ואי הגעה לתחנה כי אתה "ברוגז" איתם זאת הפעולה הגרועה ביותר מצידך.

קח חבר טוב, כנסו לאוטו שלך, שיקפיץ אותך לראש פינה וסגור את העניין.

בקשר לתביעה, את מי בדיוק אתה רוצה לתבוע ועל מה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אוקי, דיברתי עם אותו שוטר מהתחנה שוב, פתאום הוא נהיה מאוד נחמד ותירץ את התנהגותו מהבוקר.

ביקשתי להגיע לשימוע מחר והוא הסכים, כולל להאריך את זמן רשיון הנהיגה הזמני.

בכל מקרה תודה לכולם על הרצון לעזור.

כן ירבו כמוכם.

נ.ב

לא הברוגז זה מה שמנע ממני להופיע, אלא הקושי וכאב שכרוך בהליכה מרובה ברגל.

בעקרון רציתי לתבוע את שני השוטרים האלו, שהראו חוסר מקצועיות, יחס משפיל ומעל הכל זלזול בתפקידם ובמה שהם מייצגים. זה שאני הייתי לא בסדר, לא אומר שגם להם מותר. וכן אני יכול להוכיח הכל, היו עדים במחסום [אחי], ואת השיחה הקלטתי.

פורסם

איך בדיוק הוא מאריך לך את הרישיון הזמני ואיך אתה מקבל אותו לידך לפני נסיעה כלשהי? בפקס או עם יונת דואר?

אל תסמוך על אמירה בע"פ. אם תנהג לתחנה ותעצר לביקורת או חלילה תאונה, האם אתה בטוח שאותו שוטר נחמד יזכור את אמירתו. במקרה שכזה, אתה למעשה עלול לנהוג בתוך תקופת שלילה בפועל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אותו שוטר אמר לי במפורש, "סמוך עלי, אני בן 48 אני עושה מה שאני אומר." זה מוקלט.

פורסם

כמו שכתב - אמיר שליט .

אני סומך על השוטר חלקית , ועל מסמך ביד יותר :wink:

בקש שישלח לך ב FAX - אישור הארכה לתאריך הנכון .

הסבר שיש לך כאבים - ואין לך זמן לבזבז על הסברים אם תעצר בדרך ע"י משטרה , או בתחנה עצמה מחר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תשמע, ידידי שובידובי, עשית טעות של טירונים ושאלת שאלות קיטבג.

היית צריך להגיע לחיפה, להגיד אמרו לי וזהו.

אתה לא חייב להישפט (יענו על הקטע של ה-30 יום) בתחנת המשטרה באיזור שבו נתפסת אתה יכול גם בתחנה בעיר מגורייך. (אתה לא מצפה שבן אדם שנסע יום חמישי לחופש באילת מת"א ותפסו אותו יחזור יום ראשון שוב מת"א לאילת, נכון?)

כל תחנה נמדדת על פי התפיסות וכו' וגם אף אחד לא רוצה לעשות עבודה של מישהו אחר, ככה שהכי נוח להם שתלך לשמוע אצל מי שתפס אותך.

אני רוצה להגיד לך שבאחת התחנות הגדולות באיזור המרכז יש ק.תנועה שמסיים את תפקידו בימים אלו והוא כבר לא כ"כ לוקח רכבים ופוסל רישיונות מנהלתית, אז יצא לו שם של וותרן ולכן המון אנשים (שהם תושבי העיר) שנתפסים באיזורים אחרים באים אליו לשימוע כי הוא בד"כ מוותר.

פורסם

נקמיצ'י... איפה היית בבוקר?! :-P

עכשיו קצת מאוחר מידי מכיוון שאני כבר דיברתי עם אותו שוטר, ואמרתי לו שאני מגיע מחר.

סיפור מהתחת :?.

פורסם
, נכון?)

כל תחנה נמדדת על פי התפיסות וכו' וגם אף אחד לא רוצה לעשות עבודה של מישהו אחר, ככה שהכי נוח להם שתלך לשמוע אצל מי שתפס אותך.

אני רוצה להגיד לך שבאחת התחנות הגדולות באיזור המרכז יש ק.תנועה שמסיים את תפקידו בימים אלו והוא כבר לא כ"כ לוקח רכבים ופוסל רישיונות מנהלתית, אז יצא לו שם של וותרן ולכן המון אנשים (שהם תושבי העיר) שנתפסים באיזורים אחרים באים אליו לשימוע כי הוא בד"כ מוותר.

אפשר לקבל תרגום לעברית צחה . יעני רשום דוחות גם אם לא היו? כדי להצטיין?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא יודע איך לתרגם אבל אני ינסה להסביר בדוגמא:

כל סוף חודש/רבעון/שנה כל תחנה מעבירה את הנתונים שלה למעלה, באמצעות מערכת שנקראת "מנהל", המערכת הזאתי מודדת כל מיני פרמטרים, ביניהן, כמה עבירות היו, אחוזי פשיעה וחלוקת סוגי הפשיעה, ועוד. מבחינת התנועה נמדדים מדדים כמו כמות תאונות דרכים, כמות נפגעים ובאיזה מצב כל נפגע, ובין השאר כמות דו"חות תנועה שנרשמה וחלוקה לקטגוריות (עבירות מונעות ת.ד, עבירות ביריונות ועוד). בין השאר נמדדת כמות השיכורים שנתפסו, כמות הרכבים והנהגים שרישיונים נפסל וכמה זומנו לשימוע.

עכשיו, הק.תנועה בחיפה שעושה לך שימוע כאילו עובד בחינם. כי ההזמנה לדין והפרוצדורה לא מתנהלת דרכו ולא נרשמת ל"זכותו". אז מה הוא צריך אותך? לך תישפט בראש פינה.

הקטע הוא שבמשטרה יש גם כמה אנשים חושבים (באמת! לא הרבה אבל יש) וגם שאין אז לפעמים בית המשפט חושב בשבילם.

בכל מקרה ההנחייה אומרת שאתה יכול להישפט אצל כל קצין מדרגת מפקח ומעלה, שזה בערך כל קצין (מפקח=סגן).

מטעמי חלוקת עבודה זה הקצין תנועה עושה את זה בכל תחנה, למרות שכל אחד תיאורטית יכול, אפשר גם להביא לך את הקצין תורן שיעשה את זה.

מכיוון שאין חובה בחוק שתישפט/או תבוא לשימוע ביחידת התנועה במקום בו נתפסת, אתה יכול להגיע עם הכל ליחידת התנועה הקרובה לביתך, ולמרות שייתכן והם יעשו פרצופים, הם צריכים לעשות לך את השימוע הזה.

אף אחד לא מזייף שום דבר.

מפקד תחנת קריית גת אם אני לא טועה נתפס לא מזמן ש"שיפץ" את נתוני הפשיעה וקיבל בעיטה בתחת.

ד"א, מפקד תחנה שהנתונים האלו אצלו לא טובים - מודח.

לא מזמן מפקד תחנת לוד וראש משרד הסיור שלו הודחו עקב זה שנתוני הפשיעה עלו והם פשוט לא עשו כלום.

דבר כזה למי שלא מבין, קובר לך את הקריירה, מפה המקסימום שהוא יקבל זה להיות איזשהו קצין שקר כלשהוא או רכז משמר אזרחי או כל תפקיד בזוי אחר.

פורסם

מה שלא הגיוני בכל הסיפור, זה איפה כל החומר של התיק?

הרי מי שרשם את ההזמנה ולקח את הרשיון לנהג הוא שוטר משלוחת ראש פינה.

כל החומר כולל רשיון הנהיגה של הנהג וההזמנה לדין נמצא בראש פינה.

מדובר בשני מרחבים שונים (חוף וגליל).

אם הנהג יגיע לחיפה, איך הקצין יעשה לו שימוע אם הוא לא יודע על מה מדובר?

נשמע לי מאוד מוזר ולא הגיוני כל העסק.

• תוכן חדש...