Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה, האם לתבוע או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התיק נשאר במרחב שתפס אותו.

גם הבית משפט יהיה באיזור שבו הוא נתפס.

השימוע לא חייב להיות שם.

המשטרה התשכללה היום, יש להם טלפונים ופקסים.

מגיע הנהג, מבררים הכל טיק-טק, בנוסף כל ההזמנות מוקלדות במחשב.

ועל הזימון לשימוע אצל ק.תנועה יש את סיבת ההגעה לשימוע (נהגת במהירות של X במקום שמותר בו הרבה פחות).

זה לא תיק פלילי עם מיליון עדויות וכו'. כולה שימוע לשובי-דובי שלחץ קצת על הגז וקיבל זובי :-D

פורסם
כולה שימוע לשובי-דובי שלחץ קצת על הגז וקיבל זובי :-D

:-P

תודה רבה נקמיצ'י על העזרה,

עכשיו אני ידע מה לעשות בפעם הבאה [אם תהיה פעם הבאה :roll:].

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

בעקרון רציתי לתבוע את שני השוטרים האלו, שהראו חוסר מקצועיות, יחס משפיל ומעל הכל זלזול בתפקידם ובמה שהם מייצגים

אם היה אפשר לתבוע על זה נציגי ציבור מזמן המדינה הייתה מתקפלת כשכל חברי הכנסת ו 90 אחוז מהשוטרים היו יושבים מאחורי סורג ובריח, אנרכיה הייתה כאן :lol:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אני לא יודע איך לתרגם אבל אני ינסה להסביר בדוגמא:

כל סוף חודש/רבעון/שנה כל תחנה מעבירה את הנתונים שלה למעלה, באמצעות מערכת שנקראת "מנהל", המערכת הזאתי מודדת כל מיני פרמטרים, ביניהן, כמה עבירות היו, אחוזי פשיעה וחלוקת סוגי הפשיעה, ועוד. מבחינת התנועה נמדדים מדדים כמו כמות תאונות דרכים, כמות נפגעים ובאיזה מצב כל נפגע, ובין השאר כמות דו"חות תנועה שנרשמה וחלוקה לקטגוריות (עבירות מונעות ת.ד, עבירות ביריונות ועוד). בין השאר נמדדת כמות השיכורים שנתפסו, כמות הרכבים והנהגים שרישיונים נפסל וכמה זומנו לשימוע.

עכשיו, הק.תנועה בחיפה שעושה לך שימוע כאילו עובד בחינם. כי ההזמנה לדין והפרוצדורה לא מתנהלת דרכו ולא נרשמת ל"זכותו". אז מה הוא צריך אותך? לך תישפט בראש פינה.

הקטע הוא שבמשטרה יש גם כמה אנשים חושבים (באמת! לא הרבה אבל יש) וגם שאין אז לפעמים בית המשפט חושב בשבילם.

בכל מקרה ההנחייה אומרת שאתה יכול להישפט אצל כל קצין מדרגת מפקח ומעלה, שזה בערך כל קצין (מפקח=סגן).

מטעמי חלוקת עבודה זה הקצין תנועה עושה את זה בכל תחנה, למרות שכל אחד תיאורטית יכול, אפשר גם להביא לך את הקצין תורן שיעשה את זה.

מכיוון שאין חובה בחוק שתישפט/או תבוא לשימוע ביחידת התנועה במקום בו נתפסת, אתה יכול להגיע עם הכל ליחידת התנועה הקרובה לביתך, ולמרות שייתכן והם יעשו פרצופים, הם צריכים לעשות לך את השימוע הזה.

אף אחד לא מזייף שום דבר.

מפקד תחנת קריית גת אם אני לא טועה נתפס לא מזמן ש"שיפץ" את נתוני הפשיעה וקיבל בעיטה בתחת.

ד"א, מפקד תחנה שהנתונים האלו אצלו לא טובים - מודח.

לא מזמן מפקד תחנת לוד וראש משרד הסיור שלו הודחו עקב זה שנתוני הפשיעה עלו והם פשוט לא עשו כלום.

דבר כזה למי שלא מבין, קובר לך את הקריירה, מפה המקסימום שהוא יקבל זה להיות איזשהו קצין שקר כלשהוא או רכז משמר אזרחי או כל תפקיד בזוי אחר.

בקיצור מה שאתה אומר הוא שאם יורדים נתוני הפשיעה באזור מסויים הוא מקבל קידום?

או שאם עולה מספר הדוחות שרושמים שוטריו הוא מקבל נקודה שחורה / מודח וכו'?

כל תחנה נמדדת על פי התפיסות וכו'?

איך המשפט הזה משתלב עם מה שאמרת?

ועכשיו סתם לשאלה ?

תפסו אותי על חשד בנהיגה בשכרות. אני מסרב ללכת לבדיקה בינשוף.

האם השוטר שתפס (הוא לא ממתנ"א ) יכול למלא לי דו"ח זימון למשפט לקחת את הרישיון לגרור את הרכב ולזמן לשימוע בתחנה, או רק קצין בתחנה, או רק שוטר בניידת מתנ"א מצוייד בכל סט הדוחות המתאים לנושא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

בניידות סיור יש ערכות בדיקת אלכוהול, אולי לא הינשוף, אבל נשיפונים לא חסר.

וגם פנקס דו"חות

אם שוטר הסיור מתקשה במשהו, הוא מזמין בקשר ניידת תנועה,

הם באים ו"מפנקים" את החשוד עד הסוף.

רק שאלה של רצון - התעסקות עם חשוד בנהיגה בשיכרות יכולה לקחת הרבה זמן = לשתק ניידת סיור לזמן ממושך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ולדקלאר אהל'ן

לא רוצה "לפנק" את הבחור.

המקרה בשעת לילה 0300

האם יסע לתחנה הנמצאת 2 ק"מ ממנו ימסור אותו לקצין תורן /ממונה או יסע או יזמין ניידת מתנ"א הנמצאת 10 ק"מ ממנו? או יטפל בבחור במקום?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בקיצור מה שאתה אומר הוא שאם יורדים נתוני הפשיעה באזור מסויים הוא מקבל קידום?

או שאם עולה מספר הדוחות שרושמים שוטריו הוא מקבל נקודה שחורה / מודח וכו'?

כל תחנה נמדדת על פי התפיסות וכו'?

איך המשפט הזה משתלב עם מה שאמרת?

ועכשיו סתם לשאלה ?

תפסו אותי על חשד בנהיגה בשכרות. אני מסרב ללכת לבדיקה בינשוף.

האם השוטר שתפס (הוא לא ממתנ"א ) יכול למלא לי דו"ח זימון למשפט לקחת את הרישיון לגרור את הרכב ולזמן לשימוע בתחנה, או רק קצין בתחנה, או רק שוטר בניידת מתנ"א מצוייד בכל סט הדוחות המתאים לנושא.

נתוני פשיעה יורדים = טוב.

מספר דו"חות תנועה עולים = טוב.

יש עוד אלף ואחד קריטריונים ד"א, זה לא כזה פשוט (כמו זמן תגובה, פתיחת אירועים חוזרים - יענו אירוע שניידת הגיע ונפתח שוב, מספר תאונות דרכים ועוד).

בנוגע לשאלה שלך:

לכל שוטר שהוא יש הזמנות לבית משפט, טפסי נטילת רישיון נהיגה ורכב וזימן לקצין תנועה.

בנוגע לגרירת הרכב, הרכב יגרר מהמקום רק אם יש חשד להמשך העבירה - כלומר אם אתה ברכב ויש איתך ברכב עוד חבר שלא שתה ויש לו רישיון נהיגה בתוקף והוא ימשיך לנהוג החל מאותה נק' זמן, אז זה בסדר, ולא יגררו את הרכב.

אם אתה אומר לשוטר:"אין לי מי שינהג ברכב, אני ינהג בו הביתה וזהו" אז יגררו אותו, כיוון שיש חשד להמשך העבירה.

ובלי קשר, מתנ"א = משטרת תנועה ארצית.

איזורי הפעילות שלהם הם בד"כ בכבישים בין עירוניים והם לא נכנסים לתוך העיר לצורך אכיפה (שימו לב - בד"כ! למרות שלא פעם הם עושים גם את זה, אבל זה יותר בקטע של מבצעים שהם עושים ולא שגרה).

בתוך העיר יש ניידות תנועה אחרות, מעט מאוד ד"א, שעוסקות באכיפה.

הניידת עצמה נראית גם שונה.

ניידת תנועה "עירונית":

fbce80ba469938067ce35bc37a1275d7.jpg

מתנ"א:

ticketanalyzre-10.jpg

אותך בעיקרון זה לא אמור כל כך לעניין, ולא ברור גם לי למה יש את ההבדלה בין הניידות, אבל עדיין, סתם אם זה עניין מישהו.

אם שוטר סיור מתוך העיר ייצטרך עזרה הוא לא ייפנה למתנ"א, אלא לסיירי התנועה שנמצאים בתחנה שלו, או לבוחן התנועה התורן שנמצא במרחב שלו.

פורסם

סליחה על החפירה

ככלל

הינשוף נמצא רק בניידת מתנ"א או / וגם בניידת של משטרת התנועה הרגילה .? או יכול להיות ינשוף גם בניידת סיור רגילה?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

זה כבר מזמן לא חפירה, זה פרויקט תעלת הימים בזעיר אנפין :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

וכל זה בגללי :-D.

סתם, תודה רבה על העזרה, הארתם את עולמי התעבורתי. :wink:

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם
סליחה על החפירה

ככלל

הינשוף נמצא רק בניידת מתנ"א או / וגם בניידת של משטרת התנועה הרגילה .? או יכול להיות ינשוף גם בניידת סיור רגילה?

הינשוף נמצא גם בתחנות וגם ב"סניפי" מתנ"א השונים.

בעיקרון מי שעובר את הקורס להפעילו הם שוטרי תנועה בלבד.

אבל בגלל שהמשטרה זה גוף דינאמי ואחד עובר מפה לשם, יש מצב שגם שוטר סיור שהיה שוטר תנועה לשעבר מוסמך להפעיל ינשוף וגם יפעיל ינשוף.

בקיצור, הכל יכול להיות, יש ינשוף זמין במספר מקומות, ככה שאם יש לדוגמא אין שוטר תנועה לילה (מצב אפשרי מאוד), אז ניתן ללכת לבוחני התנועה במרחב לבקש מהם בדיקה, או לתחנה שכנה, או לחבור למתנ"א. כל תרחיש אפשרי, אף על פי שבד"כ הינשוף זמין ונמצא בשטחי התחנה.

פורסם

ראשית תודה על המידע

שנית חזון התעלה הוא עתיק יומין והוא אחד מהנדבכים לפרוייקטים משותפים שנשיאינו פרס מייחל לו במסגרת חזונו של מזרח תיכון חדש.

אז אני התחלתי בחפירות ניסיון והלך די טוב

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כן, עכשיו יש את סרט ההמשך "תעלת הימים, הדור הבא", הולכים להניח צינור מאילת לים המלח :shock:

ואפילו בלי חפירות! :wink:

ממש "מזרח תיכון חדש" (נא לקרוא תוך נסיון חיקוי של פרס).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...