Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שבוע טוב,

אתמול הייתי במוסך רון בעניין נורת השמן וטיפול גדול.

מרק צדקת, הבעיה הייתה במיקרוסוויץ של מכסה המנוע ורון פתר את הבעיה בשניה שנכנסתי ע"י איפוס.

ואני חייב להוסיף שההתרשמות הכללית שלי ממוסך רון חיובית היותר, מוסך בעל רמת מקצועיות גבוהה, עבודה מהירה מאוד ואווירה משפחתית.

אני מוסך לגולף שלי מצאתי.

תודה .

Civil engineer

פורסם

אתה צודק, במחשבה לאחור הייתי צריך להבין את זה כבר,

אבל לא נורא, אני עדיין חדש כאן אז יש לי תקופת ימי חסד..

Civil engineer

פורסם

שלום רב.

ברכבי פולקסוואגן ואודי, קיימת מערכת אחת לבדיקת לחץ שמן (מנורה אדומה) ומערכת לבדיקת גובה+איכות שמן (בד"כ במנועים הגדולים מ- 1.6L).

במקרה של הגולף שלך, מורכב פשוט LED בלוח המחוונים עם שני צבעים (אדום וצהוב).

מהנדסי הרכב בנו את המערכת כך שפתיחת מכסה המנוע "מאפסת" את המנורה מתוך מחשבה שפתיחת מכסה המנוע לוותה בתיקון "התקלה" (בד"כ - החלפת השמן).

אם לא בוצע דבר ברכב, בד"כ המנורה תשוב ותדלק אחרי בערך 100 ק"מ (תלוי בדגם).

כדי לפתור בצורה מקצועית את ה"תקלה", יש להחליף שמן בד"כ. אם המנורה תחזור להדלק לאחר החלפת השמן, ככל הנראה שיש תקלה בחיישן (נמצא במקום מעט "רגיש" בעוקת השמן), בחיווט, או בלוח המחוונים.

יש מספר דגמים המאפשרים "ביטול" האופציה של הדלקת המנורה (הצהובה בלבד ! לא האדומה).

בברכה, יובל.

• תוכן חדש...