Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני מקווה שאני מפרסם את השאלה שלי במקום הנכון.. :oops:

ברשותי מאזדה 3 קומפורט, הצמיגים המקוריים שבאים אם הרכב הם ברידג'סטון טורנזה 205/55 חישוק R16

קוד מהירות 91V הצמיגים תוצרת יפן. הרכב ברשותי כבר 4 שנים וכנראה שבשנה הקרובה צריך יהיה להחליף צמיגים.

עשיתי קצת בירורים, קראתי באינטרנט.. נגשתי לפנצ'ריה ושאלתי אותם לגבי הצמיגים הללו, התשובה הייתה - כמובן שזה צמיג איכותי אבל יש הרבה תלונות שהדופן שלו מתייבשת בטרם עת. אני אישית לא מכיר את הבעיה הזאת אם כי האוטו שלי עומד בחניה מקורה ורב הזמן אין שמש ישירה על הצמיגים. בפנצ'ריה הציעו לי צמיד שלטענתם לא פחות טוב, פירלי P6000 אם אותם הנתונים הטכניים. עכשיו קראתי באינטרנט שהצמיג הזה של פירלי די רועש בנסיעה וזה קצת מפחיד אותי.. אני בטוח שהיצרן בחר לרכב את הצמיג האופטימלי, בארץ מחיר הברידג'סטון טורנזה בערך כ-800 ש"ח לצמיג והפירלי P6000 כ-600 ש"ח לצמיג (תקנו אותי אם אני טועה).

רציתי להתיעץ אם מי שמבין בזה מה כדאי, אולי יש עוד אופציות סבירות? העניין ש 800 ש"ח לצמיג קצת יותר מדי יקר לי, אם כי אני רוצה לשמור על איכות נסיעה טובה וצמיג בטיחותי מבית טוב..

אודה לתשובתכם :-),

גבי

פורסם

צמיגי גודייר מורכבים אצלי ברכב . מחיר לצמיג בין 400 ל 450 ש"ח צמיג לא רע בכלל , אחיזה טובה ברטוב ויבש ,ולא רועש .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

המחירים שרשמת ( 800 ש"ח לצמיג ) -פשוט מטורפים.

תראה דוגמא של צמיגים מיצרנים מוכרים (אחרי סינון של כל הזבל):

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=16&a=55&s=205&sc=&mm=18&mm=27&mm=5&mm=11&mm=113&mm=6&mm=26

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קודם כל אומר שאין לי נסיון עם אף אחת מהחברות.

לגבי צמיגים מתיבשים פתרון פשוט ביותר

פעם בשבוע שאתה מנקה את הרכב ,ומתיז ספריי איכותי על הדאשבורד

(כמו SON OF A GUN של STP)

תתיז גם ספרי צמיגים יעודי רצוי של חברה איכותית כמו טרטל וקס

ותנגב.הצמיגים ישארו כחדשים והצמיגים לא יסדקו.

כך נסעתי 6שנים על בריגסטון ולא היו סדקים על גבי הצמיגים.

(וגם חניתי כמובן בחניה מקורה)

הפרש של 200 ש"ח לצמיג הוא לא דבר של מה בכך....

לגבי היכולות הטכניות של הצמיגים נשאיר זאת למומחים,

האם ההפרש מוצדק.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

יש מגוון רב של צמיגים במידה הזאת, שהיא הפופולרית כיום בכל העולם.

מבין הטובים ביותר אפשר לציין BRIDGESTONE TURANZA ER300 היקרים מאוד, לאחר מכן CONTINENTAL PREMIUMCONTACT2, PIRELLI P7

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

פעם בשבוע שאתה מנקה את הרכב ,ומתיז ספריי איכותי על הדאשבורד

(כמו SON OF A GUN של STP)

תתיז גם ספרי צמיגים יעודי רצוי של חברה איכותית כמו טרטל וקס

ותנגב.הצמיגים ישארו כחדשים והצמיגים לא יסדקו.

מהכרות אישית עם אנשים שמדי שבוע "שופחים" חומרי הגנה על הצמגים.

לא מחזקים אפילו 3 שנים, בק"מ ממוצע.

לפי דעתי, חוץ ממראה חדש, החומרים רק הורסים את הצמיג

פורסם

קודם כל תודה לכל המגיבים, תודה על העצות! :-)

אני משתמש בספרי לצמיגים, אולי בין היתר בגלל זה דפנות הצמיגים שלי בסדר גמור..

מורכבים לי על רכב זהה לשלך P6000, אם אתה רוצה אתה מוזמן לבוא ולהיתרשם.

מה דעתך עליהם? אין רעש בהשוואה למקוריים?

• תוכן חדש...