Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hat l3 או hat l4 זאת השאלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים הקרובים אני מתכנן לרכוש את המיד ריינג הזה סוף סוף.

אך עלו לי כמה מחשבות איזה דרייבר משני אלו יותר טוב?,

שנשמע יותר איכותי מנגן קצת יותר נעים לאוזן?

אשר מצריך התקנה יותר פשוטה בכול זאת לא קיק פאנל,

קורות או על הדש בורד.

אם איזה דרייבר אפשר להגיע לתוצאות יותר טובות?

איזה דרייבר ירד יותר נמוך?

ואיזה דרייבר יעלה יותר גבוהה?

מה ההבדל ביניהם בכלליות חוץ מהסכום שצריך לשלם עליהם?

תודה רבה לכול העונים התלבטות אחרונה לפני רכישה.

פורסם

ההחלטה שלך היא תלויה במיקום האלמנט - באמת בקורות - אין לך כל כך מה לחפש עם L4... ממש לא נוח

והשאלה היא גם עם איזה רכיבים אתה הולך לשלב אותם? ואיזה רמת התקנה אתה הולך לבצע.

למשל, אצלי כרגע, שאין לי בידוד בדלתות עדיין - זה מאוד מאוד עוזר העובדה שהL4 יכול לרדת הישר לכוון ה200 הרץ ולעשות עבודה נהדרת...

הוא עולה כל כך גבוה לעומת זאת שזה ממש לא משנה אם הL3 היה עולה קצת יותר גבוה... - גם ככה אני חוסם את הL4 כבר ב7K שזה 3K הרץ רחוק מהרול אוף הטבעי שלו... אז למי איכפת בכלל שL3 יכול לעלות קצת יותר גבוה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה לי את שניהם , ה L4 הרשים אותי יותר.

למרות זאת כמו שאמרו קודמי , אם ההחלטה היא להתקין בקורות אז ה L3 עדיף בגלל מידותיו.

לגבי כמה נמוך שניהם יורדים - שניהם יורדים נמוך מספיק זה לא כזה קריטי , כל עוד תדאג להתקנה נכונה מבחינת נפחים התוצאה תהיה מעולה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

במקרה שלי למשל זה כן קריטי מכמה סיבות:

1. הדלתות לא מבודדות ולכן כל תחום תדר שאני מצליח לחסוך מהמידבאסים = פחות רעידות מהדלתות.

2. המידבאסים מוגברים יותר בקלות כי הם מנגנים תחום תדר מצומם יותר וזה מורגש.

3. הL4 עושים את רוב העבודה וזה באמת עוזר לרכז את רוב הסאונד ממקור אחד אבל זה באמת כבר זניח ברמות מטורפות - לא יודע אם אוכל להבדיל - מה שכן, מסתמן שלמגבר שלי קל יותר להגביר אלמנט של 4 אינטש בתחום מאוד רחב מאשר 7 אינטש בתחום מצומם לבין מצומם עוד יותר :-D או שזה בעצם :cry:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבנתי שאר הרכיבים זה מה שיש בחתימה.

המיד יעבוד בלי פרוססור אלא בעזרת הקרוסאובר המשוכלל של הסאן דאון 50.4.

נראה אם תיהיה עם זה איזשהו בעיה, מה שבטוח אין מצב לקיקפאנל יותר מידי סיבוכים הl3 כנראה שיהיה על הד"ש

נבדוק כמובן מיקומים לפני.

גם שארי רכיבי הבמה הקדמית יתחלפו בעתיד כנראה ל l6 או האבוק 7 עדיין מתלבט והl1pro שיהיה הטוויטר.

נראה איך הדוטק ישמע עם הl3.

אני מקווה שלא יהיה מאכזב בכול זאת דוטק שבועט מאוד יפה ב63 הרץ בסלופ 12 עם הסאן דאון 125.

פורסם

הדוטק אמנם טוב ויפה אבל אני רואה עכשיו שיש לך סאב 15 אינטש על מגבר שבהחלט מסוגל להתמודד איתו ואני חושב לעצמי אם יש לך במקרה סט קדמי עדין מידי בשביל סאב כזה.

המידבאס של הדוטק - סבבה, גם ככה יש לך סאב 15.

אבל הטוויטרים של מורל לדעתי עדינים מידי בסדרות הMT בשביל לעבוד מול סאב 15 שמוגבר נכון - המלצה חמה - תשקול גם מעבר לסופרימו או סופרימו פיקולו וגם תשקול מעבר לL1PRO

אני מאמין שהתרומה של שדרוג שכזה תאפשר לך להגביר את הסאב בצורה כזו שהוא עדיין יוכל להשתלב לך בסט הקדמי בעוצמות גבוהות יותר.

כמובן - קודם תנסה עם הסטאפ הקיים - אבל תשקול לעתיד להתשדרג לטוויטר טוב יותר, חזק יותר ופתוח יותר ומפורט יותר מזה של הדוטק.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...